- 30 Mart 2009
- 14.574
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.269
- 1.123
Selaaaam canim ben de sindi gordum yazdigini. Bizde her sey ayni beyaselaammm milleet napıyonuuzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selaaaam canim ben de sindi gordum yazdigini. Bizde her sey ayni beyaselaammm milleet napıyonuuzzz
ayy ben perşembe cuma çalışıyordum araya girdi o yüzden tembellik nooooSelammm pofum tatil tembelliği yapıyorum ben sen napıyorsun nasılsın?
hahaha evet evet görüyorummmmSelaaaam canim ben de sindi gordum yazdigini. Bizde her sey ayni beya
huhu hanımlarrr merkür retrosu nasıl gidiyor
ahhaha bitmezzzz asla biri biter biri başlarB.k gibi gidiyor kanka nasil gitsin Ne zaman bitecekti retro isleri?
Hani koçlar için mütteşem olacaktı? Hani 16 yıllık sefalet rezillik varoşluk kokuşmuşluk son bulacaktı? E bi önceki günün aynısısı hep ki.huhu hanımlarrr merkür retrosu nasıl gidiyor
Ben hiç öyle genel.yorumlar yapmam yapmiyorum cunku burc yükselen kişinin haritasina göre değişik durumlar verirHani koçlar için mütteşem olacaktı? Hani 16 yıllık sefalet rezillik varoşluk kokuşmuşluk son bulacaktı? E bi önceki günün aynısısı hep ki.
Amaaaa 2025 bizim yilimiiiiiiz bunu bu sefer kimse elimizden alamayacaaaaakBen hiç öyle genel.yorumlar yapmam yapmiyorum cunku burc yükselen kişinin haritasina göre değişik durumlar verir
Ahahha sizzz kim.sizAmaaaa 2025 bizim yilimiiiiiiz bunu bu sefer kimse elimizden alamayacaaaaak
o pek merkürün işi değildir ama olsun :)Üstümüzden geçti ve geçmeye devam ediyor...