Günayddıınnn
inşallaahh herkes iyidirrr
14 Aralıkta Güneş tutulması gerçekleşecek, konuyla alakalı yazım.. bu arada Türkiyenin haritasına baktım pek iç açıcı şeyler görmedim, özellikle hastalık konusunda....
Ayy bilmiyorum vallahi bn de deli olcm Türkiye haritasında gördüklerim cidden hiç ii değil, özellikle yaşlı kesim sağlık sektöründe hizmet edenlere yönelik çngörülerm ama yazmak istemiyorum açıkcasıBalımm pofum iyi akşamlar
Tutulmalardan çok korkuyorum ya yani Allah yardımcımız olsun. Hastalıkla resmen köşe kapmaca oynuyor. Bi yandan depremler, öğlen yine oldu, artık azda olsa korku var, Ya daha şiddetli gelirse devamı diye. 2020 tüm dünyayı panik atak yapmayı başardı. 2021 den ödüm kopuyor.
Ayy bilmiyorum vallahi bn de deli olcm Türkiye haritasında gördüklerim cidden hiç ii değil, özellikle yaşlı kesim sağlık sektöründe hizmet edenlere yönelik çngörülerm ama yazmak istemiyorum açıkcası
Eski hayatlarımıza geri dönemiycez, herşey yeni vizyon üzerine olmaya başladı bile.. digital çağ geliyor, kadınların sesinin yğkseldiği bi dönem gelşyor,depremler geliyor, kuraklık geliyorAslında her şey fazlasıyla ortadasadece iyi olsun diye ümit ediyoruz 2021 nasıl peki baktın mı hiç? Hiç ışık yok mu?
Eski hayatlarımıza geri dönemiycez, herşey yeni vizyon üzerine olmaya başladı bile.. digital çağ geliyor, kadınların sesinin yğkseldiği bi dönem gelşyor,depremler geliyor, kuraklık geliyor
Gayet iyiym şekerm sen nasılsınPofucumm tünaydın balımmnasılsın
Deprem olur demiştim sanırım tutulmadan dolayı Antalya 5.2 ile sallanmış... daha beteri olmasın da
Bn de bilmyrdm bi arkadaşa anlatyrdım sabah doğal afetler depremler olabilir dye akabinde Antalyada deprem olmuş kız hemen bana yazdı bn de öyle duydumYapma yaahiç haberleri falanda izleyemedim görmedimde duymadım da, Allah beterinden korusun inşallah
GünaydıınnnnnPofucum günaydın balımyeni hafta yeni güzellikler getirsin hepimize inşallah
Bunu bnnyaşadım desemGün itibaryle Ay ile Uranüs arasında olumlu açı oluşmakta bu bize beklenmedik ani yaşanacak olayları sürprizleri getirebilir
Günaydın, Aralık sonu ve Ocak ortasına kadar yoğun bir danışan kitlem var:) zaten artık burda bakmıyorum çünkü zamanında sinrilermi zıplattılarGünaydınpofu , bana da bakabilir misin ?
Günaydın, Aralık sonu ve Ocak ortasına kadar yoğun bir danışan kitlem var:) zaten artık burda bakmıyorum çünkü zamanında sinrilermi zıplattılar