Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Baya çoğaldı. Bizim apartman dolu. Balkona falan bile çıkmaya korkuyorum. Ama daha hala önlemini almayanlar var. Hala maskesiz gezen. Yani zor kurtulmamız
Ay sormaaaa geçen bize bi komşu geldi, tabi ben açtım kapıyı ama aramıza en az 10 adam girer neyse niye geldin dersen çok saçma sapan bişey için gelmiş çok kızdım zaten, ağzında maske de yok, farkındayım girmek istyr ben asla öyle bi atakta bulunmadım normalde buyrun içeri gelin derim asla demedim, sonra dedemle ananemi sordu, gidiyo musun dedi hayır dedim ben hastalandığım için gitmyrm kadını bildiğin kapıdan geri yolladım, ya gelme sebebi inanılmaz saçma yani burdan yazmıyorum çünkü kendi ifşa etmiş olurum, neyse onu geçtim de neden maske takmıyorsun ve neden bize gelmeye çalışıyorsun..... akıllanmaz kimse ben dyrm

Gökyüzü Yeni ay fazına hazırlanırken ( fotoyu az önce çektm) şuan sondördünde yarın balzamik ay olacak yeni bi işe en az 6 gün daha başlamayın derm

Eklentiler

• 6BEA5D2A-ABF3-4628-86E4-6B608EE0DDF6.png
    606,7 KB · Görüntüleme: 36

Hey Allahım ya gerçekten enteresan. Oturuver evinde. Bu yüzden benim umudum yok. Sen, ben ve bissürü kişi dikkat ederken Bi o kadarda etmiyor. Herkes üzerine düşen görevi yapsa olması gerektiği şekilde işte o zaman azalma olurdu.

Ohoo o neki cenaze vardı geçenlerde bizim köye gitti, ölen kadının oğlu pozitifmiş ama bilmiyormuş, neyse tabi köydekiler de bi alem korona da ne kafasındalar, çocuk herlese bulaştırmış, şuan bizim köyde kim varsa hepsi hasta bi kaç tanesi hastahanelik olmuş, Allahtan annemler geldikten snra oldu.... böylesi de var..

Hey Allahım daha böyle niceleri bizim köyde de geçen ay düğün yaptılar, herkes Korona. Hastanelik olanlar oldu aynı şekilde neyseki iyiler şimdi. Dikkat ediyorlarmış artık şükür komşum korona, telefonla konuştuk 2 yaşında çocuğu var emziriyor diye ilaçlarını içmiyormuş. Koca insan nereye kadar laf anlatıcan.

Sözün kısası Allah yardımcımız olsun. Araba kullanmak gibi sen dikkat edersin ama gelir başkası çarpar.

Sözün kısası Allah yardımcımız olsun. Araba kullanmak gibi sen dikkat edersin ama gelir başkası çarpar.
Aynen Allah akıl fikir versin, laf anlamıyolar, bu arada nisan mayıs haziran öngörümüz bu konuda ama 2021 hiç de iyi olmayacak maalesef Barış Özkırış açık açık anlatto geçenlerde

Aynen Allah akıl fikir versin, laf anlamıyolar, bu arada nisan mayıs haziran öngörümüz bu konuda ama 2021 hiç de iyi olmayacak maalesef Barış Özkırış açık açık anlatto geçenlerde

Ben hazırım. Artık zaten iyi olucak deselerdi inanmam. İlk zamanlar diyordum şu yıl geçsin aman aman diye. Ama şimdi diyorum 2020 buysa boynuz kulağı geçer 21 neler nelerdir.

Ben hazırım. Artık zaten iyi olucak deselerdi inanmam. İlk zamanlar diyordum şu yıl geçsin aman aman diye. Ama şimdi diyorum 2020 buysa boynuz kulağı geçer 21 neler nelerdir.
Hemen atyrm 21 Aralıktaki durumu
İşaretlediğim yerlere dikkat
saturn ve jupiter sıfır drc de kavuşum yapacak Kova burcu, kova çağı dediğimiz durum sahipkıran olayı

diğer işaret alanı boğa burcunda bulunan Uranüs, 2.5 yıl daha maalesef orda, boğa burcu sabit ve toprak elementidir

saturn ve jupiter kavuşumu hoppp uranüse gergin bi açı yapıyor...

hani depremler oluyor ama sadece sallıyor bırakıyor yaaa hah işte bu durumda yıkıp geçecek

ayrıca saturn jupiter kavuşumu genelde bize ekonomide daralmayı gösterir

Eklentiler

• 9C42DC2B-55A4-4F30-80C9-0D7AF9D3FBCE.jpeg
    116,2 KB · Görüntüleme: 28
Selaamm kızceler, aşılarımı oldum bugün, kollarım yanıyo neyse doktor dedi ki 81-91 yılları arasında doğanlara kızamok aşısı da yapılması şart olmuş, 2021 için kızamak ile alaklı bi sıkıntı gözlemleniyomuş sizin de aklınız da olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…