Üzgünüm cnmSağlık olsun
Üzgünüm cnm
Teşekkür edermm:)Sorun değil sevgilipofu ...Sağolsun burdan bir başka astrolog adayı arkadaş yardımcı oldu...Kolay gelsin size...
Demiştim demek istemiyorum ama
Ay sormaaaa geçen bize bi komşu geldi, tabi ben açtım kapıyı ama aramıza en az 10 adam girer neyse niye geldin dersen çok saçma sapan bişey için gelmiş çok kızdım zaten, ağzında maske de yok, farkındayım girmek istyr ben asla öyle bi atakta bulunmadım normalde buyrun içeri gelin derim asla demedim, sonra dedemle ananemi sordu, gidiyo musun dedi hayır dedim ben hastalandığım için gitmyrm kadını bildiğin kapıdan geri yolladım, ya gelme sebebi inanılmaz saçma yani burdan yazmıyorum çünkü kendi ifşa etmiş olurum, neyse onu geçtim de neden maske takmıyorsun ve neden bize gelmeye çalışıyorsun..... akıllanmaz kimse ben dyrmBaya çoğaldı. Bizim apartman dolu. Balkona falan bile çıkmaya korkuyorum. Ama daha hala önlemini almayanlar var. Hala maskesiz gezen. Yani zor kurtulmamız
Ay sormaaaa geçen bize bi komşu geldi, tabi ben açtım kapıyı ama aramıza en az 10 adam girer neyse niye geldin dersen çok saçma sapan bişey için gelmiş çok kızdım zaten, ağzında maske de yok, farkındayım girmek istyr ben asla öyle bi atakta bulunmadım normalde buyrun içeri gelin derim asla demedim, sonra dedemle ananemi sordu, gidiyo musun dedi hayır dedim ben hastalandığım için gitmyrm kadını bildiğin kapıdan geri yolladım, ya gelme sebebi inanılmaz saçma yani burdan yazmıyorum çünkü kendi ifşa etmiş olurum, neyse onu geçtim de neden maske takmıyorsun ve neden bize gelmeye çalışıyorsun..... akıllanmaz kimse ben dyrm
Ohoo o neki cenaze vardı geçenlerde bizim köye gitti, ölen kadının oğlu pozitifmiş ama bilmiyormuş, neyse tabi köydekiler de bi alem korona da ne kafasındalar, çocuk herlese bulaştırmış, şuan bizim köyde kim varsa hepsi hasta bi kaç tanesi hastahanelik olmuş, Allahtan annemler geldikten snra oldu.... böylesi de var..Hey Allahım ya gerçekten enteresan. Oturuver evinde. Bu yüzden benim umudum yok. Sen, ben ve bissürü kişi dikkat ederken Bi o kadarda etmiyor. Herkes üzerine düşen görevi yapsa olması gerektiği şekilde işte o zaman azalma olurdu.
Ohoo o neki cenaze vardı geçenlerde bizim köye gitti, ölen kadının oğlu pozitifmiş ama bilmiyormuş, neyse tabi köydekiler de bi alem korona da ne kafasındalar, çocuk herlese bulaştırmış, şuan bizim köyde kim varsa hepsi hasta bi kaç tanesi hastahanelik olmuş, Allahtan annemler geldikten snra oldu.... böylesi de var..
Aynen Allah akıl fikir versin, laf anlamıyolar, bu arada nisan mayıs haziran öngörümüz bu konuda ama 2021 hiç de iyi olmayacak maalesef Barış Özkırış açık açık anlatto geçenlerdeSözün kısası Allah yardımcımız olsun. Araba kullanmak gibi sen dikkat edersin ama gelir başkası çarpar.
Aynen Allah akıl fikir versin, laf anlamıyolar, bu arada nisan mayıs haziran öngörümüz bu konuda ama 2021 hiç de iyi olmayacak maalesef Barış Özkırış açık açık anlatto geçenlerde
Hemen atyrm 21 Aralıktaki durumuBen hazırım. Artık zaten iyi olucak deselerdi inanmam. İlk zamanlar diyordum şu yıl geçsin aman aman diye. Ama şimdi diyorum 2020 buysa boynuz kulağı geçer 21 neler nelerdir.
Rica ederm cnm :)) maalesef çok pis döneme denk geldikpofu
Canımmm bizi bilgilendirdiğin için çok teşekkür ediyorumm.
1 sene daha bu şekilde devam edecek
Umudumuz 2022