Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Sanıırm yarınki venüs ve jüpiter bende bugünden karşıt şişkinlik ve fazla yeme içme bende bugün başladı

Daha önceden bilgilerini yazan , unutup atladığım Birileri varsa yazsın bana hak geçmesin kimseye

Haftasonu için 10 kişiye bakacağım ( daha önce baktıklarım dışında) burdan yazarsanız not alayım aksi takdirde kafam karışıyor kime bakcam bakmıycm diye :)

Ben ben bilgilerimi vermiştim son iki kişi vardı benden önce. Yine vereyim bilgimi 24.07.1987 saat: sabah 06.00 izmir

Ben ben bilgilerimi vermiştim son iki kişi vardı benden önce. Yine vereyim bilgimi 24.07.1987 saat: sabah 06.00 izmir
Ayy çok özür dilerim Haftasonu alt üst oldu ben böyle olacağını tahmin etmemiştim atlamışım. Ksra kalma lütfen, elimden geldiğince dönüş yapyrm seni de ekliyorum o halde ayıp oldu valla özür dilerim tekrar

Olabilir cnm bol bol su yeşil çay için

Bol bol su içiyorum aynen. Yeşil çay değilde beyaz çay var elimde o da on numara. Ama yediklerim içtiklerimden çok neyse 2 gün sürecek artık yapıcak bişey yok

Merhaba
11.08.1990 ızmır karsıyaka sabah 6 dogmusum. benı de sıraya alabılırmısın

Hiç önemli değil cnm ne kusuru lütfen birden yoğunlaştı konunda normal yani. Hep yoğun ol böyle inşallah çok güzel.

Bol bol su içiyorum aynen. Yeşil çay değilde beyaz çay var elimde o da on numara. Ama yediklerim içtiklerimden çok neyse 2 gün sürecek artık yapıcak bişey yok
evet hızlı geçecek bi kaç gün ödemli olalım bişey olmaz

pofu benimde doğum anali,zimi lütfen yaparmısın cok cok mutlu olurum 20.09.1985 İstanbul-Bakırköy saat:10.30 doğmuşumm tatlım

Merhaba, müsait olduğunuzda bana da bakabilirseniz çok mutlu olurum
22.09.1988
saat:14.15 (iki çeyrek)
doğum yeri: ılgaz

Canlarım, özel mesajlarıma istinaden bi açıklama yapma gereği duyuyorum;

* sayfayı açış amacım bakım yapmak değildi, işinn ççookk başındayım, eğitimlerime yeni başladım bu süreçte öĞrendiklermi burda bi iki karalamaktı
* en baştan beri dediğim şey hala geçerli detaylı bakım yapmıyorum , çünkü detaylı Bakım bilgi birkimi ile olan bi şey ayrıca o kıvama gelmek demek maddi manevi emek harcamak demek ve bunun da bir karşılığı mutlaka olacaktır
* beklentileriniz yüksek olmasın lütfen ben sadece kendimi geliştirmeye çalışıyorun
* bu yazdıklarım da yanlış anlaşılmasın sadece beklentilerinizin karşılığını en azından şuan veremem, her hafta bişeyler öğrenip ğzerine ekleyerek ilerliyorum.
Aslında amacım bakım değildi gerçekten, bi kaç arkadaşı kıramadım ve kşmseyi de kırmak istemedim açık ve net, ama beklentiler biraz büyük gelmeye başladı, sonra pofu da açmış bi sayfa bakamıyor denmesin, ben kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum ki özel de konuştuğum insanlarada bunu söyledim kesin şöyle olur diyemem bu sureçte.. anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim

Bunu yazdığın günün akşamında sanırım giresundaki sel felaketi meydana geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…