asıl ben teşekkür ederim :)Gerçekten nokta atışı olmuş.
Tam beni anlatmışşın. Emeğine sağlık. İlerde daha da başarılı olacağına eminim. Çok teşekkür ederim sevgiler ☺☺
tavsiye ederim :)) ama sıkılmaman lazımHerkesi biliyorsun maşallah
Çok zevkli birşey bu ya. Ben de astrolog olmak istiyorum.
Ne demek estagfurullah emeğiniz yetereh arada ufacık tefecik hatalar da çıkıyor :) mazur görün
çok tşk ederim canımTeşekkür ediyorum bende, güzel yerlere gelirsin umarım o potansiyel var çünkü ☺
tavsiye ederim :)) ama sıkılmaman lazım
hayırdır neden?Sıkılmam, sıkılmam.
Bol bol vaktim olacak anladığım kadarıyla
istersen özelden yazabişlirsin :)Sıkılmam, sıkılmam.
Bol bol vaktim olacak anladığım kadarıyla
Saatsz şuan bnm için zor cnm10.09.1993 Maraş saat bilmiyorum ya annem de bilmiyorsadece sabah diyor böyle de bakabilirmisin ben astrolojiye tam anlamıyla inananlardanım
merhaba bir sey sorabilir miyim, bu yıldıznameye bakıyor ya mesela tellwede falan falcılar, ben yıldıznamesi övülen birine baktırmıstım, 10 ay olmus, bugun tekrar dinledim ve yasayacaksın dedigi bir olayı birebir butun ayrıntıları ile yasadım su an dinleyince fark ettim. sizce bu yıldıznameler kesin sonuc veriyor mu yani, dogru cıkıyor mu yuzde yuz. kadının soyledigi seyler cıkınca digerleri de cıkar mı acaba diye dusunmeye basladım.Saatsz şuan bnm için zor cnm
Yanlış şeyler söyleme ihtimalim yüksekTahmini bir saat söyleyim bariolmaz mı?
Bakan kişinin enerjisine öngörü yeteneklerine bağlı olarak evet kesin sonuç veriyor ama birebşr birinden danışmanlık almanızı tavsiye ederimmerhaba bir sey sorabilir miyim, bu yıldıznameye bakıyor ya mesela tellwede falan falcılar, ben yıldıznamesi övülen birine baktırmıstım, 10 ay olmus, bugun tekrar dinledim ve yasayacaksın dedigi bir olayı birebir butun ayrıntıları ile yasadım su an dinleyince fark ettim. sizce bu yıldıznameler kesin sonuc veriyor mu yani, dogru cıkıyor mu yuzde yuz. kadının soyledigi seyler cıkınca digerleri de cıkar mı acaba diye dusunmeye basladım.