Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hande kazanovadan almıstım sonrasında zaten ama bunu dinleyince bayagı sasırdım. birebir nasıl tutturabilir bu kadar. soka girdimBakan kişinin enerjisine öngörü yeteneklerine bağlı olarak evet kesin sonuç veriyor ama birebşr birinden danışmanlık almanızı tavsiye ederim
:))) ilk başladığımda ben de hadi canım demiştim ama cidden çok isabetli doğru şeyler çıkıyor, Çünkğ bu Bir bilim Asla ve kata fal değilben hande kazanovadan almıstım sonrasında zaten ama bunu dinleyince bayagı sasırdım. birebir nasıl tutturabilir bu kadar. soka girdim
Kesin saat alırsan haftasonuna bakabilirmHım ben annemden net bir saat almaya bakayım o zaman
Evet kesinlikle, özellikle vedik astrolojide bu kadar net tarih Aralıkları vermesi beni biraz ürkütmüştü bile, batı vedik kadar başarılı degil hatta bence:))) ilk başladığımda ben de hadi canım demiştim ama cidden çok isabetli doğru şeyler çıkıyor, Çünkğ bu Bir bilim Asla ve kata fal değil
Vedik astroloji çok başka gerçekten ilerleyen zamanlarda belki bi kapak atarmEvet kesinlikle, özellikle vedik astrolojide bu kadar net tarih Aralıkları vermesi beni biraz ürkütmüştü bile, batı vedik kadar başarılı degil hatta bence
Haftasonu için 10 kişiye bakacağım ( daha önce baktıklarım dışında) burdan yazarsanız not alayım aksi takdirde kafam karışıyor kime bakcam bakmıycm diye :)
Tamam , burdab yazarsanız not alıp özelden kontrol edicm özel mesajlar karıştı bayaben ozel mesaj atmıstım :)
bakabılırsenız cok sevınırım
Tamam , burdab yazarsanız not alıp özelden kontrol edicm özel mesajlar karıştı baya
Bunları ben baksaydım keşkem ama zaten ben bakacağım sizin doğum saat yeri tarihi bana yeterYorumunu merak ediyorum
25.05.1993
Konak/İzmir
Doğum saati:11.3
Güneş İkizler
Yükselen Aslan
Ay Yengeç
Merkür İkizler
Venüs Koç
Mars Aslan
Şiron Aslan
Jüpiter Terazi (öncü)
Satürn Balık (değişken)