Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Hayırlı olsun, kalıcı işim olduğunda benim de düşündüğüm bir şey astroloji eğitimi. Eğitmeniniz kim?

2020 de daha çok şeyler geliyot, eylülde marsın geri hareketi başlıyor ve mars En hayırsız gezegendir.. 1-2 haftaya yorumunu yazarım , 2021 e hiç bakmadım ama umarım 2020 yi aratmaz
peki ne yapılmamalı Mars geri giderken ve ne kadar sürecek etkisi :S

Tam mod çalışmaya devam, iş bittiyse astroloji başlar yarınki derse hazırlık son sürattt

Eklentiler

• B6DC2EEE-726D-4691-AD85-8DD0FCF1B352.jpeg
    133,5 KB · Görüntüleme: 57
Günaydıınnnnn ♥♥♥♥♥♥ Şimdi sizlerle öğrendiğim bi şeyi paylaşmak istiyorum, bunu hocamdaN da duymuştum, para ya da iş isteyenlere gelsin ( ben denemedim ama sizinle yapacağım)
Önce 308 defa Ya Rezzak okunur
Sonra ; çok bereketliyim, çok şanslıyım, çok kısmetliyim, para dolu ceplerim ( bu tamamen benim cümlem)

Daha sonra tek tek 5(beş) 2(iki) ve 0(sıfır) deriz

Bu sayıları gün içinde de tekrar edebilirsniz

ama önemlş olan söylerken içten inanmak!!!

28 Ağustos

venüs neptün

*ikili ilişkilerde kabullenciğilin dozuNu iyi ayarlamaya çalışın
*İlişkilerde aldatma aldanma konuları oluşabilir
*kendinizi sevdiğiniz bi şeye adayıp kurban edebilirsiniz
*dızubda kabullenirseniz ruh eşinizi bulabilirsiniz, huzur ve neşeye kavuşabilirsiniz

29 Ağustos merkür Jupiter

*düşünme, Algılama, konuşma, akılcılık olaylarında mantıklı ve sağlıklı büyüme gelişme,
* Olumlu kuralacak iletşim söz konusu
*inançla ilgili olumlu durumlar
* seyahatlar ortaya çıkabilir
* kendinizle barışık ve güvenli hissetipiniz sohbet ortamları, konuşma durumları
*geniş zihinsel gelişimler iyidir iyi :)

Merhaba bana da bakarmısınız bilgilerimi özelden yazdım size

Bende astrolojiye çok meraklıyım. Gerçekten göründüğü gibi kolay değil çok fazla hesap kitap var. Bende kendimce kendi doğum haritası yorumlamaya çalıştım ama çok başarılı olamadım. Bu ara Vedik astrolojiye de merak sardım ama onunla ilgili kaynak bulmak çok daha zor. Vaktin olursa benimkini de elinden geldiğince yorumlarsan çok sevinirim.
09.07.1986
İzmir
Saat sabaha karşı 6 buçuğa gelirken doğmuşum. Ben hesaplarken 06:20 olarak hesaplıyoruz genelde.

İnsan kendi haritasını yorumlayamıyorHaritama bakyrm sadece yeni liste yaparsam etiketlerim seni de

Benide listenize alırmısınız.05.10.1977 beykoz ıstanbul sabaha karşı 4.30.5 gibi.yükselenim başak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…