Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Bakan kişinin enerjisine öngörü yeteneklerine bağlı olarak evet kesin sonuç veriyor ama birebşr birinden danışmanlık almanızı tavsiye ederim
ben hande kazanovadan almıstım sonrasında zaten ama bunu dinleyince bayagı sasırdım. birebir nasıl tutturabilir bu kadar. soka girdim

ben hande kazanovadan almıstım sonrasında zaten ama bunu dinleyince bayagı sasırdım. birebir nasıl tutturabilir bu kadar. soka girdim
:))) ilk başladığımda ben de hadi canım demiştim ama cidden çok isabetli doğru şeyler çıkıyor, Çünkğ bu Bir bilim Asla ve kata fal değil

Miskinlikle uyananlarımız olmuşsa şaşırmasın mars satürn açılarıyla karşı karşıyayız bir süre etkileri devam edecek çünkü satürn yavaş ilerleyen bir gezegendir...Sınırlar ve devletLer arasında anlaşmazlıklar doğabilir, hayırlısı dyrm bu iki gezegen insanoğlu için malefiktir maalesef

:))) ilk başladığımda ben de hadi canım demiştim ama cidden çok isabetli doğru şeyler çıkıyor, Çünkğ bu Bir bilim Asla ve kata fal değil
Evet kesinlikle, özellikle vedik astrolojide bu kadar net tarih Aralıkları vermesi beni biraz ürkütmüştü bile, batı vedik kadar başarılı degil hatta bence

Astroloji inanılmaz bir şey. Hayatımızı geçmişten geleceğe kadar bilmesi önemli bir avantaj aynı zamanda karakterimiz içinde.

Evet kesinlikle, özellikle vedik astrolojide bu kadar net tarih Aralıkları vermesi beni biraz ürkütmüştü bile, batı vedik kadar başarılı degil hatta bence
Vedik astroloji çok başka gerçekten ilerleyen zamanlarda belki bi kapak atarm

Günayddıınnn astroloji severlerrrr yarın venüs jupiter karşıt yapacak bu demek oluyor ki bedende ödemler şişkinlikler artabilir, çok gösteril meraklısı olabilriz, fazla fazla yeme içme aşırı kilo alımı yaşayabiliriz, karşıdaki insan size hoş gelebilir ama bi balon missli içi boş olabilir şu aralar aşk flört işlerine girmeyin canlarım Kendinizi ve egonuzu pohpohlamak isteyebilirsiniz.. geçici süreçler sadece durun ve nefes alın kontrol elinizde olsun

Son düzenleme:
Haftasonu için 10 kişiye bakacağım ( daha önce baktıklarım dışında) burdan yazarsanız not alayım aksi takdirde kafam karışıyor kime bakcam bakmıycm diye :)

Haftasonu için 10 kişiye bakacağım ( daha önce baktıklarım dışında) burdan yazarsanız not alayım aksi takdirde kafam karışıyor kime bakcam bakmıycm diye :)

ben ozel mesaj atmıstım :)

bakabılırsenız cok sevınırım

Yorumunu merak ediyorum
25.05.1993
Konak/İzmir
Doğum saati:11.3
Güneş İkizler
Yükselen Aslan
Ay Yengeç
Merkür İkizler
Venüs Koç
Mars Aslan
Şiron Aslan
Jüpiter Terazi (öncü)
Satürn Balık (değişken)
Uranüs Oğlak (öncü)
Neptün Oğlak (öncü)
Pluto Akrep (sabit)
Şiron Aslan (sabit)
KAD Yay (değişken)
Şans evi Terazi (öncü)
Verteks Oğlak (öncü)
Başucu Boğa (sabit)
Güneş 10. Evde
Ay 12. Evde
Merkür 10. Evde
Merkür 11. Evde
Venüs 9. Evde
Mars 12. Evde
Jüpiter 2. Evde
Satürn 7. Evde
Uranüs 6. Evde
Neptün 6. Evde
Pluto 4. Evde
Şiron 1. Evde
KAD 4. EVDE
Şans Evi 3. Evde
Verteks 5. Evde

Bunları ben baksaydım keşkem ama zaten ben bakacağım sizin doğum saat yeri tarihi bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…