Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Sorma bnm babamda hastanelik oldu, 3 gündür hastanelerdeyim, dün akşam eve geldim sonra tekrar fenalşatı tekrar gittim şuan işe odaklanamytm kafam çok dağınık((

cok geçmiş olsun müsait olduğun bir zaman bakabilecekmisin merakla bekliyorum Pofu rica etsem

Gönül işlerine bu ara bulaşmayın canlarım venüs aldatabilir sizi, hiç rahat durmuyor

Hiç önemli değil cnm ne kusuru lütfen birden yoğunlaştı konunda normal yani. Hep yoğun ol böyle inşallah çok güzel.
Şu mesajı nasıl da görmedim atladım pes diyorumamin diyelimmmm o Halde güzel Dileklerin için

bende istedimmm
24.06.1995 01:30 İstanbul

astroloji eğitimi bende almak istiyorum bu arada kimden aliyorsunuz eğitim :)

Mars hatunu olarak burda bırakıyorum

Eklentiler

• 131E1B6C-851C-45FD-8077-C5A7CF7060FE.jpeg
    25,6 KB · Görüntüleme: 33
30 Ağustos venüs pluto hiç iyi şeyler olmayabilir

*ikili ilişkilerde güçlükler kıskançlıklar yenilenmeler olası
*size zararı dokunabilecek arkadaşlar sevgililer
*aşırı egolu ilişkiler, tamamen güç baskısı ego savaşı
*iştah patlamaları, manevi yönden doyumsuzluk
*bağımlıklar da artış
* tacizler, ölümler, sapıklıklar artabilir..

Bu aralar gönül ilişkisine başlayacaklar biraz uzak dursunlar, venüs bu arada çook yaramaz malefik gezegenleri arşınlıyo

Son düzenleme:

Neler oluyor öyle yahu. İştah patlamasında okeyim şuan. Kendimde bilmiyorum ama çevremdekilerde müthiş bir ego savaşı ve patlaması var. Ne kadar sürücek bu süreç bide 2020 nasıl Bi felaket yıl oldu hastalıklar, insanlıkla, egolar ve bence insanların içinde gizli olan karanlık karakterler ortaya çıktı. 2021 olsun artık 2020 yi aratmasında

2020 de daha çok şeyler geliyot, eylülde marsın geri hareketi başlıyor ve mars En hayırsız gezegendir.. 1-2 haftaya yorumunu yazarım , 2021 e hiç bakmadım ama umarım 2020 yi aratmaz

2020 de daha çok şeyler geliyot, eylülde marsın geri hareketi başlıyor ve mars En hayırsız gezegendir.. 1-2 haftaya yorumunu yazarım , 2021 e hiç bakmadım ama umarım 2020 yi aratmaz

Ay ne diyorsun ya hakkımızda hayırlısı o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…