Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Sorma bnm babamda hastanelik oldu, 3 gündür hastanelerdeyim, dün akşam eve geldim sonra tekrar fenalşatı tekrar gittim şuan işe odaklanamytm kafam çok dağınık:KK43:((

cok geçmiş olsun müsait olduğun bir zaman bakabilecekmisin merakla bekliyorum Pofu rica etsem :dua:

Gönül işlerine bu ara bulaşmayın canlarım 🥰🥰 venüs aldatabilir sizi, hiç rahat durmuyor 😃

Hiç önemli değil cnm ne kusuru lütfen birden yoğunlaştı konunda normal yani. Hep yoğun ol böyle inşallah çok güzel.
Şu mesajı nasıl da görmedim atladım pes diyorum🥰🥰🥰🥰amin diyelimmmm o Halde güzel Dileklerin için 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

bende istedimmm
24.06.1995 01:30 İstanbul

astroloji eğitimi bende almak istiyorum bu arada kimden aliyorsunuz eğitim :)

Mars hatunu olarak burda bırakıyorum 🙏🏻

Eklentiler

• 131E1B6C-851C-45FD-8077-C5A7CF7060FE.jpeg
    131E1B6C-851C-45FD-8077-C5A7CF7060FE.jpeg
    25,6 KB · Görüntüleme: 33
30 Ağustos venüs pluto hiç iyi şeyler olmayabilir

*ikili ilişkilerde güçlükler kıskançlıklar yenilenmeler olası
*size zararı dokunabilecek arkadaşlar sevgililer
*aşırı egolu ilişkiler, tamamen güç baskısı ego savaşı
*iştah patlamaları, manevi yönden doyumsuzluk
*bağımlıklar da artış
* tacizler, ölümler, sapıklıklar artabilir..

Bu aralar gönül ilişkisine başlayacaklar biraz uzak dursunlar, venüs bu arada çook yaramaz😁 malefik gezegenleri arşınlıyo

Son düzenleme:
30 Ağustos venüs pluto hiç iyi şeyler olmayabilir

*ikili ilişkilerde güçlükler kıskançlıklar yenilenmeler olası
*size zararı dokunabilecek arkadaşlar sevgililer
*aşırı egolu ilişkiler, tamamen güç baskısı ego savaşı
*iştah patlamaları, manevi yönden doyumsuzluk
*bağımlıklar da artış
* tacizler, ölümler, sapıklıklar artabilir..

Bu aralar gönül ilişkisine başlayacaklar biraz uzak dursunlar, venüs bu arada çook yaramaz😁 malefik gezegenleri arşınlıyo

🙉😲Neler oluyor öyle yahu. İştah patlamasında okeyim şuan. Kendimde bilmiyorum ama çevremdekilerde müthiş bir ego savaşı ve patlaması var. Ne kadar sürücek bu süreç😕 bide 2020 nasıl Bi felaket yıl oldu hastalıklar, insanlıkla, egolar ve bence insanların içinde gizli olan karanlık karakterler ortaya çıktı. 2021 olsun artık🙏 2020 yi aratmasında🙄

🙉😲Neler oluyor öyle yahu. İştah patlamasında okeyim şuan. Kendimde bilmiyorum ama çevremdekilerde müthiş bir ego savaşı ve patlaması var. Ne kadar sürücek bu süreç😕 bide 2020 nasıl Bi felaket yıl oldu hastalıklar, insanlıkla, egolar ve bence insanların içinde gizli olan karanlık karakterler ortaya çıktı. 2021 olsun artık🙏 2020 yi aratmasında🙄
😃😃😃 2020 de daha çok şeyler geliyot, eylülde marsın geri hareketi başlıyor ve mars En hayırsız gezegendir.. 1-2 haftaya yorumunu yazarım , 2021 e hiç bakmadım ama umarım 2020 yi aratmaz

😃😃😃 2020 de daha çok şeyler geliyot, eylülde marsın geri hareketi başlıyor ve mars En hayırsız gezegendir.. 1-2 haftaya yorumunu yazarım , 2021 e hiç bakmadım ama umarım 2020 yi aratmaz

Ay ne diyorsun ya 😕 hakkımızda hayırlısı o zaman🙏

X