Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Herkesi biliyorsun maşallah :nazar:

Çok zevkli birşey bu ya. Ben de astrolog olmak istiyorum. :KK76:

geri dönüşleriniz için tşk ederim arkadaşlar, benim için çok önemliydi bu, en azından nerde hata yaptığımı görmüş oluyorum.. daha çok başındayım ama sayenizde iki gündür bazı kalıplar çok ii oturdu çok tşk ederim sizlere, bu hafta yeni şeyler öğrenip geleceğim yanınıza tekrar ama altını çizerek yazmam gerekiyor, ben normalde çalışıyorum ve yoğunum haftaiçi asla bakamam ancak cumadan başlar pazar akşamına kadar bi işim yoksa bakarım malum pandemi yüzünden evden çıkmıyorum böylece hem siz doyum sağlarsınız hem ben gelişirim ama şunu da eklemek istiyorum günlük maks 10 kişiye bakabilirim diğer türlüsü cidden yorucu oluyor :) anlayışla karşılayacağınıza eminim.. aslında amacım yorum yapmak değildi ama yapmak da işe yaradı :KK70:

Teşekkür ediyorum bende, güzel yerlere gelirsin umarım o potansiyel var çünkü ☺️

10.09.1993 Maraş saat bilmiyorum ya annem de bilmiyor 🙃 sadece sabah diyor 😂😂 böyle de bakabilirmisin ben astrolojiye tam anlamıyla inananlardanım 😉

Saatsz şuan bnm için zor cnm 😕😕
merhaba bir sey sorabilir miyim, bu yıldıznameye bakıyor ya mesela tellwede falan falcılar, ben yıldıznamesi övülen birine baktırmıstım, 10 ay olmus, bugun tekrar dinledim ve yasayacaksın dedigi bir olayı birebir butun ayrıntıları ile yasadım su an dinleyince fark ettim. sizce bu yıldıznameler kesin sonuc veriyor mu yani, dogru cıkıyor mu yuzde yuz. kadının soyledigi seyler cıkınca digerleri de cıkar mı acaba diye dusunmeye basladım.

merhaba bir sey sorabilir miyim, bu yıldıznameye bakıyor ya mesela tellwede falan falcılar, ben yıldıznamesi övülen birine baktırmıstım, 10 ay olmus, bugun tekrar dinledim ve yasayacaksın dedigi bir olayı birebir butun ayrıntıları ile yasadım su an dinleyince fark ettim. sizce bu yıldıznameler kesin sonuc veriyor mu yani, dogru cıkıyor mu yuzde yuz. kadının soyledigi seyler cıkınca digerleri de cıkar mı acaba diye dusunmeye basladım.
Bakan kişinin enerjisine öngörü yeteneklerine bağlı olarak evet kesin sonuç veriyor ama birebşr birinden danışmanlık almanızı tavsiye ederim

X