- 7 Mayıs 2020
- 82
- 132
Haftasonu bakacaklarım;
@yesa1
@Jewels_
@Bihterin Masali Saci
@Yesilb4h4r
B baypatininannesi
BettyRuble
Meufado
@donashippo
minseo
Bi kişilik yerim var :) onu da alırsam tamamdır
Çok teşekkürler. Heyecanla bekliyorum.❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftasonu bakacaklarım;
@yesa1
@Jewels_
@Bihterin Masali Saci
@Yesilb4h4r
B baypatininannesi
BettyRuble
Meufado
@donashippo
minseo
O bir kişide ben oluyim canım bana da bakar mısın özelden yazarım bilgilerimi eğer kabul edersenHaftasonu bakacaklarım;
@yesa1
@Jewels_
@Bihterin Masali Saci
@Yesilb4h4r
B baypatininannesi
BettyRuble
Meufado
@donashippo
minseo
İşinizi kolaylaştırayım dedim uğraşmayın diyeBunları ben baksaydım keşkem ama zaten ben bakacağım sizin doğum saat yeri tarihi bana yeter
4 dakka ile 10. Kişi siz oldunuzO bir kişide ben oluyim canım bana da bakar mısın özelden yazarım bilgilerimi eğer kabul edersen
estfh ne demek:) ben zaten haritayı komple açıyorum ama detaylı bakım yapmıyorum henüz öğrendiklermi uyguluyorum:)İşinizi kolaylaştırayım dedim uğraşmayın diye
Günayddıınnn astroloji severlerrrr yarın venüs jupiter karşıt yapacak bu demek oluyor ki bedende ödemler şişkinlikler artabilir, çok gösteril meraklısı olabilriz, fazla fazla yeme içme aşırı kilo alımı yaşayabiliriz, karşıdaki insan size hoş gelebilir ama bi balon missli içi boş olabilir şu aralar aşk flört işlerine girmeyin canlarım Kendinizi ve egonuzu pohpohlamak isteyebilirsiniz.. geçici süreçler sadece durun ve nefes alın kontrol elinizde olsun
Olabilir cnm bol bol su yeşil çay içinSanıırm yarınki venüs ve jüpiter bende bugünden karşıt şişkinlik ve fazla yeme içme bende bugün başladı
Haftasonu için 10 kişiye bakacağım ( daha önce baktıklarım dışında) burdan yazarsanız not alayım aksi takdirde kafam karışıyor kime bakcam bakmıycm diye :)
Ayy çok özür dilerim Haftasonu alt üst oldu ben böyle olacağını tahmin etmemiştim atlamışım. Ksra kalma lütfen, elimden geldiğince dönüş yapyrm seni de ekliyorum o halde ayıp oldu valla özür dilerim tekrarBen ben bilgilerimi vermiştim son iki kişi vardı benden önce. Yine vereyim bilgimi 24.07.1987 saat: sabah 06.00 izmir
Olabilir cnm bol bol su yeşil çay için
Ayy çok özür dilerim Haftasonu alt üst oldu ben böyle olacağını tahmin etmemiştim atlamışım. Ksra kalma lütfen, elimden geldiğince dönüş yapyrm seni de ekliyorum o halde ayıp oldu valla özür dilerim tekrar
evet hızlı geçecek bi kaç gün ödemli olalım bişey olmazBol bol su içiyorum aynen. Yeşil çay değilde beyaz çay var elimde o da on numara. Ama yediklerim içtiklerimden çok neyse 2 gün sürecek artık yapıcak bişey yok
evet hızlı geçecek bi kaç gün ödemli olalım bişey olmaz
Başka zaman bana da bakma ihtimaliniz var miHaftasonu bakacaklarım;
@yesa1
@Jewels_
@Bihterin Masali Saci
@Yesilb4h4r
B baypatininannesi
BettyRuble
Meufado
@donashippo
minseo
Bunu yazdığın günün akşamında sanırım giresundaki sel felaketi meydana geldiof of of diyorum mars satürn ikilisi geliyorrr...beklenmedik ani durumlar söz konusu olabilir..huzursuz ortamlar oluşabilir.bastırılmış içinde tutulan öfke halleri ortaya çıkabilir..devletler arası sorunlar teşkil edebilir..aile içinde babayla kavga gürültü sorunlar çıkabilir..bastırılmış öfkelerin artık durdurulamayıp ortaya çıkması patlaması meydana gelebilir..kazalar artabilir.kavgalar engellemeler... aman dikkat.. geceye son noktaya atar ve kaçarım..gökyüzü ssizinle olsun ayınız yoldaşınız olsun.. iyi geceler herkese