ayy yok onlar şimdilik kalsın hem iş hem astroloji fenaaaa karşıyor ;:)
vallahi aklımdan birden miyavsu gördü mü acaba deddiimm sayfayı yeniledim nickini gördüm ben şokGerçekten mi doğrudur keşke başka birşey dileseydin canım benim senin aslında duru gözü olayında açık bana göre
Bende isterimm
24 temmuz 1987 saat:06.00 izmir
Benden kaçarmıvallahi aklımdan birden miyavsu gördü mü acaba deddiimm sayfayı yeniledim nickini gördüm ben şok
Benden kaçarmıyakaladım seni önceden zayıflama topiklerinde olurdum şimdi ise malum buralardayım
Bizim durumu en iyi özetleyen kelime salça olmak aynen benben de hep bi değişken ruh halimle neereye salça olsam diye düşünüyorum
tşk edeirm cnmArkadaş banada baktı cidden bu benim diyebilirim kendimi okudum biraz :) Başarılı, yolu açıkÇok teşekkür ederim tekrardan canım.
Sabit fikirli olmak dışında gerisi doğru dilinize emeğinize sağlıkinşallah bakacağım son 2 kişi kaldı ama yoruldum şuan
Yazankalem geri dönüşünü mrk ediyorum tutarsızlık yaptım mı yorumlamada acaba?
inşallah bakacağım son 2 kişi kaldı ama yoruldum şuan
Yazankalem geri dönüşünü mrk ediyorum tutarsızlık yaptım mı yorumlamada acaba?
eh arada ufacık tefecik hatalar da çıkıyor :) mazur görünSabit fikirli olmak dışında gerisi doğru dilinize emeğinize sağlık
çok tşk ederiimmBanada baktı arkadaş ve tespitleri bana tamamen uyuyordu ağzına Sağlık yenı baslayan bırı olarak gayet guzeldı bence
bakıyorum birazdan :)Herkes nokta atışı yaptığınızı söylemiş.
Tebrikler daha şimdiden böyleyseniz ilerde çok çok iyi bir astrolog olursunuz :))
Bana da kısacık bakar mısınız ?
son olarak sana da bkayım bitireyim :) bugünlük yeter, bilgilerini yazarsan bakarım hemen