Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

tahmin edebiliyorum tabki :) başında olduğum için çalışma yapıyorum kendimi geliştirmek için :)
Yıllar önce bir arkadaşım Yıldız haritamı çıkarmıştı onun söykediklerini dikkate alıp uyguladığımda baya faydasını görmüştüm çok merak ediyorum İnan

Teşekkür ederim ilgilenip zaman ayırdığınız için gerçekten de öyleyim çok mutlu olduğum Zaman bi anda somUrtabilirim bazen de depresif haldeyken kendimi iyileştirmek için eğlenceli şeyler yaparım yolun açık olsun kardeşim inşallah kendini dilediğin gibi geliştirirsin

geri dönüş için ben de teşekkür ederim

Yıllar önce bir arkadaşım Yıldız haritamı çıkarmıştı onun söykediklerini dikkate alıp uyguladığımda baya faydasını görmüştüm çok merak ediyorum İnan
kesinlikle bu çok önemlidir... öngörüler gerçeği yansıtır

Bana da baktı arkadaşımız. Gerçekten harika ve yorumları çok isabetli.

pofu Emeğinize sağlık gerçekten. Yolunuz açık olsun, çok ama çok başarılı olacağınıza eminim

Bana da baktı arkadaşımız. Gerçekten harika ve yorumları çok isabetli.

pofu Emeğinize sağlık gerçekten. Yolunuz açık olsun, çok ama çok başarılı olacağınıza eminim
ayyy çok tşk ederim canım :) inşallahh en son dediklerime takılmamışsındır :) kendine çok iyi bak ben buralardayım tekrar görüşürüz :)

Tespitler nokta atışıydı, aşırı etkilendimm.. ağzına sağlık canım benim, daha eğitimin başında böyleysen ileride tanınmış bi astrolog olarak adını çok duyacağız bence

of of of diyorum mars satürn ikilisi geliyorrr...beklenmedik ani durumlar söz konusu olabilir..huzursuz ortamlar oluşabilir.bastırılmış içinde tutulan öfke halleri ortaya çıkabilir..devletler arası sorunlar teşkil edebilir..aile içinde babayla kavga gürültü sorunlar çıkabilir..bastırılmış öfkelerin artık durdurulamayıp ortaya çıkması patlaması meydana gelebilir..kazalar artabilir.kavgalar engellemeler... aman dikkat.. geceye son noktaya atar ve kaçarım..gökyüzü ssizinle olsun ayınız yoldaşınız olsun.. iyi geceler herkese

Tespitler nokta atışıydı, aşırı etkilendimm.. ağzına sağlık canım benim, daha eğitimin başında böyleysen ileride tanınmış bi astrolog olarak adını çok duyacağız bence
ah ah ağzın bal damlıyor bebeğimm inşallah o günlerde gelecek öpüyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…