sizi atlamışım Lucifer 'ın hayranıyımm aşk oBen de isterim
10 Mart 1992 saat 02:00 Ankara
ilk bakım sizin :)Ben de isterim
6 Kasım 1991
Ankara
doğum saati: 17 30
yükselen oğlakBen de isterim
10 Mart 1992 saat 02:00 Ankara
R rumus yükselen ikizler, ay ve güneş burcun akrep, akrap çok baskın haritanda..
elementlerin bi tanesi az ama hemen hemen dengeli hepsi
az olana göre yorum yaparsam eğer, karamsar olduğun durumlar söz konusu olabilir, hissizleşebilirsin insanlara ya da olaylara karşı, bişeyler yaparken kendini süreyerek yani isteksiz bi durumda ama yapmak zorunda olduğun için yapabilirsin..
nesnel bakış açısına sahipsin, konuşmayı seversin ama asla tek başına değil bu, bilgileri toplar ama kendine saklamazsın genelde çevrene dağıtırsın, yani işbirliğini bir bütün olmayı seversin, değişken ama bi o kadar havalı bi karaktere sahipsin, bunun yanında yerinde duramayan içi içine sığmayan hallerinde mevcut..kesinlikle sosyallik senin için zirve demektir, tek başına kalmak pek sana karakterine göre değildir.bazen tam olarak ne istediğine karar veremeyebilirsin, aktif bi yapıya sahipsin ve tek düze değilsin bi çok yönden kendini mutlu etmeyi bilirsin, konuşkansındır.
bunun yanı iç sesini dinleyerek hayatına şekil vermeyi de seversin ki bu sende daha ağır basmaktadır, öyle bi an gelir ki yenilik isterken kendini yenilemekten kaçarsın ki bu sana ızdırap olabilir, bişeyi yapmaya başladığın da onun devamını muhakkak getirirsin... ayrıca üreme organlarından rahatsızlık yaşayabileceğini de belirtmek isterim..
ayy çok geçmiş olsunVakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim
Tam nokta atışı olmuş
Yükselenimi hep boğa zannederdim
Evet gerçekten hep nesnel konularda konuşmayı sever ve çok bilmiş damgası yerimtevazu gösterip aptal görünmekten iyidir derim
ve yumurtalık kistim var
Ben özelden yazdımmerhaba kızlar, sizin için gelmiş bulunuyorum...
total 7 kişi yazmış, bakabildiğim kadarına bakıcam, bakamadıklarım için şimdiden özür dilerim..
doğum tarihi-saati ve yeri lazım bilgiler için..
senle beraber 7 kişi :) herkesi sıraya koydum sırayla yazıyorum cnm :)Ben özelden yazdım
7 kişiyi de bitirirsem bakabilirim :)Herkes nokta atışı yaptığınızı söylemiş.
Tebrikler daha şimdiden böyleyseniz ilerde çok çok iyi bir astrolog olursunuz :))
Bana da kısacık bakar mısınız ?
Teşekkür ederim canımsenle beraber 7 kişi :) herkesi sıraya koydum sırayla yazıyorum cnm :)
Tamamdır size yazıyorum özelden bakabilirseniz , bakamazsanız da canınız sağolsun7 kişiyi de bitirirsem bakabilirim :)
ayy inanmazsıınnn aklımdan az önce sen geçiyordunnn
merhabalar,
bi süredir astrolojiye merak sarıp kitaplar youtube videoları ile başladığım yolculuğa eğitimle devam ediyorum..
arada burada bir şeyler karalamak isterim..sayfayı açma amacım tamamen eğlence :) çünkü işin çok başındayım :)
Gerçekten mi doğrudur keşke başka birşey dileseydin canım benim senin aslında duru gözü olayında açık bana göreayy inanmazsıınnn aklımdan az önce sen geçiyordunnn