- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.976
- 798
Doğru söylüyorsun kardeşim efendimizin bedeni de çıkmıştı yanlış bir bilgi olmuş benimkisi teşekkür ederim hatırlattığın için.![]()
Rica ederim. Unutulur, yanlış hatırlanır, insanlık hali

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru söylüyorsun kardeşim efendimizin bedeni de çıkmıştı yanlış bir bilgi olmuş benimkisi teşekkür ederim hatırlattığın için.![]()
Astral Seyahat Değil..
Aynen Başa Sarar, İstediğimi Görürüm..
Uçurumdan Atlarım v.s.![]()
Buna ne deniyor o halde? Bilinçli uyku filan![]()
bu okuduklarım şaka mı??? ya allah aşkına öyle birşey olsa herkes bu durumdan faydalanır, insanlar nerelerde olurdu.. yalan bence..
Bende birara ciddi ciddi uğraşıyordum astral için ama sanırım, zihnini tereddütlerden arındırıp denemen gerekiyor. Ben en fazla şu sesler duyulan aşamaya kadar gelebilmiştim, bir dahada deneyemedim zaten korktum, ama başarabilmek, zihninin sınırlarını genişleten güzel bir deneyim olurmuş gibi geliyor.
Buna ne deniyor o halde? Bilinçli uyku filan![]()
Yalan değil.. Parapsikoliji laboratuvarlarında yıllardır deneyleri yapılan bir deneyimdir... Oldukça eski bir geçmişi vardırr... Birçok kaynaktan araştırabilirsiniz.. Ayrıca hiçbir zararı yoktur biri siz yatarkn gelip sizi öldürmediği sürece asla gümüş kordon kopmaz ve geri dönüşünüz engellenemez... konsantre olabilen herkes yapabilir ve hiçibr zararı yoktur aksine insan kendini bulur ve görmek istediği yerrlere ışık hızında varır tek kötü yanı asla bir maddeye etki edemezsniz örneğin bir objenin yerini değiştiremezsiniz...
gulme kis bende de oluyo o.. ruya gordugumu anladigim an ruyami yonetiyorum.. ruya bu nasil olsa diyip mesela ne biliyim ucaktan atliyorum kendi gormek ve duymak istediklerimi yasiyorum ruyamda![]()
peki birşey sorabilir miyim? astral seyahatte geçmişe gidebiliyor muyuz ya da geleceğe?? biraz saçma olacak kusura bakmayın bu konuda hiç bir bilgim olmadığı için saçma sorular sorabilirmmesela ben çocukluğuma dönmek istiyorum gidebilir miyim, bu böyle birşey mümkün mü ??:26: başta inanmıyordum lakin herkes varlığını kabul ettiğine göre böyle birşey var.. internetten nasıl yapıldığını muhakkak gösteriyorlardır.. lakin yanlış bilgi de verebilirler bu yüzden size sormak istedim. ne yapmak gerek??
Çok araştırdım fakat yine de bu noktada emin değilim... Size Sınırötesi yayınlarının Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri Kitabını öneririm yeni başlayanlar için Çok basit ve temel bir anlatmı var... Kusura bakmayın astral seyahatte geçmiş ve gelecek konusunda çok emin değilim bu yüzden yanlış yönlendirmek istemem kimseyi....ama gecmiş ve geleceği Durugörü yeteneğiyle öğrenilebilir... İnternette durugörü diye aratırsanız birçok bilgi bulablirsiniz...
nasıl yapılıyor peki bu? yapanlar ne yapıyor? biri anlatsa...nette birkaç yerde okumuştum ama karışık gibi geldi bana...bir de ben de bu olayın bilinçaltıyla ilgili olduğunu düşünüyorum ama yine de bir denemek isterim...
bende genelde uçma, atlama olmuyor. misal george clooney'i bana aşık ediyorum, sürekli peşimden koşuyor filan. aşk meşk yazıyorum rüya senaryolarımda![]()
Çok basite indirgeyerek anlattım daha ayrıntılı araştırıp yapabilirsiniz tabiki... Herkes yapabilir ama temel şart sabır.. ne zaman yapacağım , yapınca herkese anlatacağım tarzı düşünceler bu güzel deneyimi yaşamanıza engel olacaktır... Temel şart sabır sabır sabır ve tabiki inanmak... herşeyde olduğu gibi....
Ya aslında denemek istedim aldım pozizyonu içimde korku olduğu için hiç konsantre olamadım .. yapman için basta içinde stress falan olmaması gerekiyor ilk deneyişte olmayanlar çok var deneye deneye öğreneceksin .. Ben tekrar yapmadım çok etkilenirim böyle şeylerden . akıl sağlığı için korkmayanlar yapsın yani :) Bak daha iyi bilgi almak için buraya gir yaklasık 2 senedir kullanıyorum öğrendiğim o kadar şey var ki astral seyahat çok basit kalır yanlarında :) gir buraya merak edenlerde girisn.....................
Yalan değil.. Parapsikoliji laboratuvarlarında yıllardır deneyleri yapılan bir deneyimdir... Oldukça eski bir geçmişi vardırr... Birçok kaynaktan araştırabilirsiniz.. Ayrıca hiçbir zararı yoktur biri siz yatarkn gelip sizi öldürmediği sürece asla gümüş kordon kopmaz ve geri dönüşünüz engellenemez... konsantre olabilen herkes yapabilir ve hiçibr zararı yoktur aksine insan kendini bulur ve görmek istediği yerrlere ışık hızında varır tek kötü yanı asla bir maddeye etki edemezsniz örneğin bir objenin yerini değiştiremezsiniz...