Benim icin seninkileri görmüsüm farketmez aslinda.ben oldum gecirdim artik sonucta..sen burada yardim isteyince tabiiki resimlerine bakip cevaplamak daha iyi olurdu..ama yinede karar senin, saygi duyarim..insallah resimlerimizi esin görmemistir..özelden atarım canım sana.sen istediğinde daha 3 4 günlüktü.ben daha bu sabah attım bikaç arkadasa.yani önceden özelden de atmıyordum..
resimlerinizi kimse görmedi arkadaşlar..herkese tek tek söylemem gerekiyor sanırım..hepiniz beni arkadaslıktan çıkarabilirsiniz ben savunmamı yaptım ister inanırsınız ister inanmazsınız.allah korkusu olan bir insanım..tek sucum sanırım burda olan şeyi söylemek.hiç bir kadın sanırım başka kadının memesini açıp eşine göstermez.en azından benim için öyle.ben bu konuda pipirikliyim siz direttikçe yanlış anlaşılmasın diye özelden bikaçınıza gönderdim doğrudur..ama artık yeter yani tek tek herkese hesap verecek değilim anlayan anladı.hepinize teşekkür ederim hakkınızı ödeyemem.kimseye anlatamadıklarımı size anlattım.ameliyatımı bi eşim bi sizler biliyorsunuz ailem bile bilmiyor söyleyemedim..hepinize teşekkür ederim anlayış gösteren ve göstermeyen..
Haklısın ama haberi olmaması mümkün değil. Okadar çok zaman ayırıyorum ben mesela kendime bu forum için, fark etmemesi mümkün değil. Bilsin bilmesin diye bişey yok ama incelemesine gerek yok. Nasıl biz erkekler kahveye maç bakmaya gittiklerinde peşlerinden gidip ispionluk yapmıyorsak, burasıda bizim kahvemiz, bu özgürlük bize bırakılmalı. Resim yüklemesin kesinlikle kendini kötü hisediyorsa, herkesin kendi bileceği bişey, keşke ama bunu resim koyup gösterenler önceden bilseydi, kendilerini böyle kötü hissetmezlerdi. Onlarda göstermezlerdi. Herşey karşılıklı ve yardım amaçlı, defileye çık demiyor burda kimse.Yazmiyim yazmiyim dedim ama tutamadim kendimi.. Bu foruma ilk girdigim zamanlar nisanliydim. Kk'ya hep gizli sekmeden girdim. Adi uzerinde; burasi kadinlar kulubu. Pasta boregimiz eksik belki ama gun yapiyoruz bir nevi burda. Erkegin gunde ne isi var!
Eger nasip olsaydi suan evliydim. Evli de olsam yine bu ameliyati olur yasadiklarimi yine paylasir yine fotograf yuklerdim. Ancak esimin boyle bir siteden, en azindan benim araciligimla, asla ve asla haberi olmazdi.
7 24 elimde telefonum bu siteye giren biriyim.esim gıcık oluyordu cok zaman ayırmama isgilleniyordu.artık cok az giriyorum esimin yaninda girmiyorum artık.biraktim saniyor.kısa zamanda yukluyorum.tabi kırgın oldugum kisiler sözler var.o yüzden secici olacagım.bu arada..memelerim su an olması gerektigi gibiler.yani gayet memnunum.cogunuz gibi olan mememin uzerine protez koydurmadim ben.bana sifirdan meme yapildi.o yuzden surecim uzun sürecek.begenmeyebilirsiniz.ama ben cok mutluyum.eski ve yeni hallerini gorup yorumlarsiniz.
Bence koymamalısın bu taktirde.Ben kimseyi kastederek bisey söylemiyorum.kimse üzerine alınmasın.ben telefon nomu bile veremiyorum sadece yakın akrabalarimda vardır tel nom.instegram twitter faceden hic bahsetmeyim hic olmadı resmim hicbir sitede yoktur.neden anlatıyorumki yoruldum artık anlatmaya calısmaktan.resmine baktigim herkesi ekleyecegim bakmak isteyen baksin ben kotu niyetle yaklasmadim kimseye.kalbinizi kirdiysam ozur dilerim.isteyerek yapmadim.ama korktugumdan koyamadim.
Koymam gerek tatlım yanlıs anlasılıyorum yediremiyorum kendime.ama saol düsündügün icin.Bence koymamalısın bu taktirde.
Yorum yapmak istemiyordum aranızda kırmak istemeyeceğim çok güzel insanlar var çünkü .ama lütfen her eşi kendi eşinizle kıyaslamayın.örneğin benim eşim sitenin nasıl işlediğini bile bilmiyor sormuyor ne yaptın demiyor her eş böyle değil çok yakın arkadaşım 2 çocuk annesi koca kadın ne face ne instagram ne bi forum eşi kesinlikle izin vermiyor bide araştırıyor falan yani sonuçta evlilikler çeşit çeşit aslcem de istemezmiydi sizce resim koysun kadın gözüyle yorum alsın akıl alsın demekki ne kadar sert kocası düşünün.önceden resim koymayacağım bu yüzden diye söyleseydi de ben yine resimlerimi görmesine izin verirdim
Başında da nasıl söylesin tatlım ya resmine bakabilrmiyim ama ben olunca foto koymıcam onu söyleyim denmezki.bence zor bir süreç yaşadı kimseye söyleyemedi bizim annelerimiz yanımızdaydı en azından.kıskanç eş çok zor canım benim bence destek olmalıyız ona senin ve burdaki birkaç kişinin ne kadar gğzel kalbi var canla başla insanlara yardım ediyorlar bunu çok iyi biliyorum bende elimden geldiğince yardımcı oluyorum.bence tolore edilebilir bide böyle düşünEn başında söylese böyle olmazdı.. sonuçta listemizdeki en azından benim listemde olmak isteyen ama taaa tarihi bile beli olmayan belki de hiçbir zaman bu ameliyatı olmayacak insanlar var..