- 13 Haziran 2013
- 551
- 250
meme altından benimkiCanım senin kesi yerin neresi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meme altından benimkiCanım senin kesi yerin neresi?
Aslında kusurlu olan eski halleriydi şimdi eski hallerine göre mükemmel diyebiliriz ben hep böyle düşünüp kusur falan bulmuyorum hiçevet canım sütyen giymemek daha güzel olurdu özgürce dolaşmak:)anladığım kadarıyla hemen herkeste olmus asimetri sorunu sonradan düzelmiş.seninkinin düzelmesine sevindim canım hergün sürekli meme inceleyince kusur buluyor insan.sonra kendi kendime kızıp sükretmeliyim diyorum..
haklısın canım çok şükür bugünlerimize..ameliyat olmak hayalken artık memişlerimiz var çok şükür..eskiden hep ezikliğini yaşayıp saklarken şimdi bir özgüven geldiki anlatamam hep açasım var şimdiAslında kusurlu olan eski halleriydi şimdi eski hallerine göre mükemmel diyebiliriz ben hep böyle düşünüp kusur falan bulmuyorum hiç
Aynen öyle canım geçen Dr uma mesaj attım çok mutluyum ve mimarı sizsiniz diye sevindi şaşırdı birazda içimden gidip sarılmak geldi adamahaklısın canım çok şükür bugünlerimize..ameliyat olmak hayalken artık memişlerimiz var çok şükür..eskiden hep ezikliğini yaşayıp saklarken şimdi bir özgüven geldiki anlatamam hep açasım var şimdi
benimki mentor marka damla protezKizlar beni de eklermisiniz?ben de ocak ayında olucam inşallah bi aksilik cikmazsa..damla ve yuvarlak arasında kararsizim acikcasi..bi de natrella kullaniomus doktor onun da çeşitleri var dimi siz orta sertlikte olani mi sectiniz?aslcem seninki allergan sanirim yumusaklik konusunda bi fikrin var mi?en yumuşak olani mi tercih ettin?
Seninkinin damla oldugunu yeni duyuyorum ya benbenimki mentor marka damla protez
Hadi canimmm cidden miSeninkinin damla oldugunu yeni duyuyorum ya ben
vallahi cidden..Hadi canimmm cidden mi
Canım pek damlaya benzemiyor ondan yuvarlak sanmissindir:)vallahi cidden..
genelde herkese yuvarlak konuyo ya, o yüzden hiç aklıma gelmemişti. :) neyse öğrendiğim iyi oldu, artık damla gözüyle bakarım fotoğraflarınaCanım pek damlaya benzemiyor ondan yuvarlak sanmissindir:)
Tmm canim bak bakalimgenelde herkese yuvarlak konuyo ya, o yüzden hiç aklıma gelmemişti. :) neyse öğrendiğim iyi oldu, artık damla gözüyle bakarım fotoğraflarına
Gögüslerde sarkıklık varmıydı ne kadar sürede aşağı indi kaç cc takılmıştıBende cok sasırdım memislerim olsa bile kapatmaz diyordum.ama hic belli olmuyor.benim memislerimin tam formunu alması biraz zaman alacak sanırım protezin inip altları doldurması gerekYalnız acaba cok mu büyükler diyorum.hamile kalırsam ne olcak bunlar