aslcem 21 ekimm !!!!!!

evet canım sütyen giymemek daha güzel olurdu özgürce dolaşmak:KK70::)anladığım kadarıyla hemen herkeste olmus asimetri sorunu sonradan düzelmiş.seninkinin düzelmesine sevindim canım hergün sürekli meme inceleyince kusur buluyor insan.sonra kendi kendime kızıp sükretmeliyim diyorum..
Aslında kusurlu olan eski halleriydi şimdi eski hallerine göre mükemmel diyebiliriz ben hep böyle düşünüp kusur falan bulmuyorum hiç

Aslında kusurlu olan eski halleriydi şimdi eski hallerine göre mükemmel diyebiliriz ben hep böyle düşünüp kusur falan bulmuyorum hiç
haklısın canım çok şükür bugünlerimize..ameliyat olmak hayalken artık memişlerimiz var çok şükür..eskiden hep ezikliğini yaşayıp saklarken şimdi bir özgüven geldiki anlatamam hep açasım var şimdi:KK68:

haklısın canım çok şükür bugünlerimize..ameliyat olmak hayalken artık memişlerimiz var çok şükür..eskiden hep ezikliğini yaşayıp saklarken şimdi bir özgüven geldiki anlatamam hep açasım var şimdi:KK68:
Aynen öyle canım geçen Dr uma mesaj attım çok mutluyum ve mimarı sizsiniz diye sevindi şaşırdı birazda içimden gidip sarılmak geldi adama

Kizlar beni de eklermisiniz?ben de ocak ayında olucam inşallah bi aksilik cikmazsa..damla ve yuvarlak arasında kararsizim acikcasi..bi de natrella kullaniomus doktor onun da çeşitleri var dimi siz orta sertlikte olani mi sectiniz?aslcem seninki allergan sanirim yumusaklik konusunda bi fikrin var mi?en yumuşak olani mi tercih ettin?

Kizlar beni de eklermisiniz?ben de ocak ayında olucam inşallah bi aksilik cikmazsa..damla ve yuvarlak arasında kararsizim acikcasi..bi de natrella kullaniomus doktor onun da çeşitleri var dimi siz orta sertlikte olani mi sectiniz?aslcem seninki allergan sanirim yumusaklik konusunda bi fikrin var mi?en yumuşak olani mi tercih ettin?
benimki mentor marka damla protez

damla en sert olanı.benim dr.um damla uygun gördü.şeklinden çok memnunum su an tek sıkıntı sert olması zamanla yumusayacakmış

Bende cok sasırdım memislerim olsa bile kapatmaz diyordum.ama hic belli olmuyor.benim memislerimin tam formunu alması biraz zaman alacak sanırım protezin inip altları doldurması gerek:KK51:Yalnız acaba cok mu büyükler diyorum.hamile kalırsam ne olcak bunlar:oops:
Gögüslerde sarkıklık varmıydı ne kadar sürede aşağı indi kaç cc takılmıştı

X