inş istediğin gibi olur canım doktorun kim :)Kizlar ameliyat sürecimi bu baslıktan anlatacağım.diger basliklarda anlam karmasasi yaratmasin diye. bugün tahlillerimi verdim ölçümlerim yapildi.345 cc damla dedi doktorum.daha buyuk istersen 390 cc deneyelim dedi benim gozler fal tası gibi acıldı. ikisinin ortası yokmu dedim yokmus.345 cc beni b ve c cup arası yaparmıs.ben c cup istiyorum dedim. ozaman 390 cc zorlatalım dedi.mutluluktan ucuyorum umarım 390 cc olur vucuduma.ameliyat sirasinda ikisini de deneyecek.hangisi daha iyi olursa onu takacakmis.cok heyecanliyim
390 cc hiçte sanıldıgı gibi kocaman bir protez değil.Bence yaptırmışken değmeli,güzel sonuç çıkmalı öyle değilmiKizlar ameliyat sürecimi bu baslıktan anlatacağım.diger basliklarda anlam karmasasi yaratmasin diye. bugün tahlillerimi verdim ölçümlerim yapildi.345 cc damla dedi doktorum.daha buyuk istersen 390 cc deneyelim dedi benim gozler fal tası gibi acıldı. ikisinin ortası yokmu dedim yokmus.345 cc beni b ve c cup arası yaparmıs.ben c cup istiyorum dedim. ozaman 390 cc zorlatalım dedi.mutluluktan ucuyorum umarım 390 cc olur vucuduma.ameliyat sirasinda ikisini de deneyecek.hangisi daha iyi olursa onu takacakmis.cok heyecanliyim
390 cc hiçte sanıldıgı gibi kocaman bir protez değil.Bence yaptırmışken değmeli,güzel sonuç çıkmalı öyle değilmiZaten ameliyatta deniyecek ve hangisi vücuduna göre güzel durursa,gögsün taşıyabilirse onu tercih edecek sonuçta..En güzeli,en gösterişlisi olsun seni çok mutlu etsin inşallah
Şükür tabiki arkadaşımAynen dediğin gibi yaptırmışken değmeli.. Bana ola ola 325 oldu gel gör ki.. Buna da şükür :)
Şükür tabiki arkadaşımAmeliyattan sonra ilk başta ayy,ne büyük oldu ne güzel diyebiliyoruz yada korkup aman çok büyük küçülsün diyebiliyoruzz.Ama zaman geçtikçe ve gözümüz alıştıkça küçükmü oldu bunlar ne demeye başlıyoruz İnan bana bunu herkes söylüyor. Eski halini çabuk unutuyoruz değilmi,ahh biz kadınlar Ben bazen ameliyattan önce doktorumun çektigi fotolara bakıyorumda Vay bee,neymiş ne olmuş hakketten diyorum Herkesin vücudunun şekli farklı,ölçüler farklı,meme dokusu farklı,yapısı farklı..Olabilecek bir sınır var sonuçta..Doğumlardan sonra hem oluşan deformeyi düzelttirirsin hemde protezleri yeniletirsin hayatım Gögsüler sütten dolyaı büyüyüp esneyecek ve gevşeyecek.O zaman daha büyük protez koyulabilir
Evet canim ama cok kararsizim cok mu buyuk olur acabaUuu süper bir büyüklük olacak desene
Evet canim ama cok kararsizim cok mu buyuk olur acaba
Evet bildigin duz canımŞuan dümdüz mü senin? 390 cc baya büyük
Arzumcum neyapiyim bilemiyorum hic dokum yok ama derim esnek.390 cc cok buyuk olur mu ki fuze gibi dolasmak istemiyorum yani en cok dısardan anlasılırmı diye tereddüt icindeyim.c cup olcakmisim.adnan oktarin kedicikleri gibi olmasin sonraŞükür tabiki arkadaşımAmeliyattan sonra ilk başta ayy,ne büyük oldu ne güzel diyebiliyoruz yada korkup aman çok büyük küçülsün diyebiliyoruzz.Ama zaman geçtikçe ve gözümüz alıştıkça küçükmü oldu bunlar ne demeye başlıyoruz İnan bana bunu herkes söylüyor. Eski halini çabuk unutuyoruz değilmi,ahh biz kadınlar Ben bazen ameliyattan önce doktorumun çektigi fotolara bakıyorumda Vay bee,neymiş ne olmuş hakketten diyorum Herkesin vücudunun şekli farklı,ölçüler farklı,meme dokusu farklı,yapısı farklı..Olabilecek bir sınır var sonuçta..Doğumlardan sonra hem oluşan deformeyi düzelttirirsin hemde protezleri yeniletirsin hayatım Gögsüler sütten dolyaı büyüyüp esneyecek ve gevşeyecek.O zaman daha büyük protez koyulabilir
55 kiloyum ve 161 boyum canım.Vücudunu bilemem ki canım, yorum yapamıycam o yüzden..
Canımm allah yardımcın olsun umarım hersey yolunda gider ve sonuc Istedigin gibi olur..dualarımız seninlewuuuuuu 390 mı benım gözler yuvasından cıktı şimdi :) hadı bakalım gerı sayımın başladı cok merak edıyorum gelışmelerı yazmayı unutma takıpte ve destekteyiz zaman cabuk akıyor bak benım şurda saatler kaldı tatlım düşünceden beynime ağrılar girdi :)
Teşekkürler inşallah hayırlısı allahtan..Hacettepede olacağım Haldun Kamburoğlu doktorum canım.inş istediğin gibi olur canım doktorun kim :)
teşekkür ederim iyi dileklerin içinn.ya 345 cc olup b c cup arası orta karar bir meme olacak yada 390 cc olup daha dolgun bir c cup.dışardan çok anlaşılır mı canım iş yerinden ve cevreden anlaşılmasını istemiyorum..390 cc hiçte sanıldıgı gibi kocaman bir protez değil.Bence yaptırmışken değmeli,güzel sonuç çıkmalı öyle değilmiZaten ameliyatta deniyecek ve hangisi vücuduna göre güzel durursa,gögsün taşıyabilirse onu tercih edecek sonuçta..En güzeli,en gösterişlisi olsun seni çok mutlu etsin inşallah
55 kiloyum ve 161 boyum canım.
insallah canımm..sen daha büyük istermiydin benim yerimde olsan yaptırırmıydın 390 cc peki?Ben 163, 50 kiloyum, benim de dümdüzdü ve 325 cc takıldı. Bence seninkiler çok güzel dolgun olacak. :)
insallah canımm..sen daha büyük istermiydin benim yerimde olsan yaptırırmıydın 390 cc peki?