aslcem 21 ekimm !!!!!!

hayatım zaten her gögüs ki doğal olan hali o bi miktar ayrıktır, tabı o ara gögusten goguse degısıyor, zaten hemen herkes sütyenle bırlestırıyor , daha dur goguslerın bı yumusasın otursun, sutyen takınca ıstedıgın gıbı olur şu anki hallerine bakıp yorum yapma ve kendını hiiiiç boşa sıkma

Doğal meme birleşik durmaz zaten canım ama yakınlaşcaklar emin ol resmin olsaydı daha rahat yorum yapardık ben sana bir ara 10günlük hallerini yollayım göğüs arası öyle şiştiki tek meme gibi duruyordu

Yaa canım koymayı Isterdim resim ama esimden cekiniyorum bu konularda sert bi tavrı var ögrenirse bittigimin resmidir yaniBurada sizlerle yazıstıgımı biliyor kontrol eder.sizler hep paylastiniz benle resimlerinizi yardim ettiniz minnettarim ama koyamam ozur dilerim gercekten...

Resim koydum simdi yeni .bak istersen
Canim bak sutyen taktiginda birlesiyorlar senin..benimkiler su an oynamiyorlar yerinden elimle bile birlestiremiyorum yeni oldugundan sanirim.bide altlar acik yara varmis gibi sizliyor hala fazla dokunamiyorum..

Canim bak sutyen taktiginda birlesiyorlar senin..benimkiler su an oynamiyorlar yerinden elimle bile birlestiremiyorum yeni oldugundan sanirim.bide altlar acik yara varmis gibi sizliyor hala fazla dokunamiyorum..
Ama canim seninkiler daha cok yeni..daha 3 hafta anca olmus.o zamanlar benimkilerde tas gibiydi.hemde nasil sizluyordu bir bilsen.dokunmaya imkan yoktu.sen bir ay gecsin bana hak vereceksin.ben senin kaygilarini cok iyi anliyorum.ben doktorumu 2 günde bir ariyordum o zamanlar

Kontrol ederken senşn bizi fotolarımıza baktığını görebilir ve Buda hiç hoş olmaz öyleyse...!
Benim eşimde bu konuda karşı.Bilemiyor tabi buranın nasıl bir sistemle çalıştığını,insanların ne amaçla burada olduğunu,güvenliligini.. Ama ben foto ekliyorum yardımcı olmak bilgilendirmek amaçlı.Her zaman dikkatle girer bakarım tüm fotolara.Asla eşim görmesin,kimsenin hakkına girmiyim,günah olmasın diye..Biz sana gösterelim,sen yaz öyle güzel böyle güzel diye ama sonucu göstermeye gelince yok eşimden dolayı koyamam de OLMAZ.. Ben sonuç görmeden zaten güzelmiş yada değilmiş diyemem.Buradaki paylaşılan fotoğraflarla neyin ne olduğunu gördüm.Damlamı güzelmiş,yuvarlakmı..Hangisi benim istediğim kritere uygunmuş anladım.. Özür dilerim,yaptığın şey hiç etik değil.İzlemeden çıkartıyorum seni.Keşke başta foto eklemeyeceğim deseydin ona göre bizde ellemeseymiş..Çok ayıp,kendimi kandırılmış enayi gibi hissediyorum.Sana ayıp günah olmaz,ama bizde nasıl oluyor? İşte böyle durumlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olup foto bakmak isteyenleri yüzlerce kez düşünüp ekliyoruz.Onlar mağdur oluyor!

canım eşim sadece kullanıcı adımı biliyor dışardan ziyaretçi olarak görüyor kullanıcı şifremi bilmiyor.bu sitenin nasıl işlediğini bilmiyor.bana genel olarak eşimin söylediği internete hiçbir şekilde hiçbir siteye resmimi koymamam.yani giripte sizin albümlerinize bakmasını da ben kabul etmem zaten o kadar da değil bende kıskanç bir kadınım sonuçta ayrıca eşim de bakamaz şifremi bilmiyor ve sonucunun çok kötü olacağını bilir!!ben heryerde aynı kullanıcı adını kullanırım eşimde geçenlerde girmiş ziyaretçi olarak seni buldum kullanıcı adından dedi burda resim falan mı ekliyorsunuz herkes bişeler yazıyor resim koydum falan diye dedi.bende resim ekleyen arkadaslarda oluyor ama ben eklemiyorum dedim.bu olay bundan ibaret canım..sana da hersey için teşekkür ediyorum arkadaslıktan da çıkarırsan saygı duyarım.ben sana ilk resimlerine bakabilirmiyim diye sorduğumda tabiki bakabilirsin dedin beni ekledin çok teşekkür ederim ama hayır ekleyemem deseydinde saygı duyardım..yine de saol

Senin durumunda olan birçok kişi var.Benimde eşim o kadar foto eklediğimi görse kızar.Yani bir foto ekle yeter diyebilir.Çok tedirginsen sadece bize saygıdan bir foto eklersin,özelden bilgilendirirsin,bakar çıkarız.Sonra silersin,bu kadar basit.Bunu yapana biz saygı gösteriyoruz. Korkuyor,endişe duyuyor ama ekliyor sonuçta,diyoruz.Bunu yapan çok kişi var.fakat hiç ekleyemem olmaz diyeni anlamıyorum kusura bakma.Bana göre özrü yok ve kabahatinden büyük. Yardım alayım,destek alayım,bana cevap verin... Hep ben hep ben gibi oluyor olmaz..
Biz meme görme meraklısı değiliz yani aştık o konuları.Ameliyat olduk sonucu süreci bilen tecrübeli kişileriz. Fakat burası bilgilendirme formu.Hem görsellere hem süreçlerle.Sadece yaz olmaz,ne kadar doğru olabilirki.Görsellerle desteklenmediği sürece net doğru olmaz.zbu benim düşüncem,eminim her ameliyat olup foto paylaşanda benim gibi düşünüyor.

Sana bu konuda cok hak veriyorum canim..ben hemen ikinci gün resim koymustum.güzel olduklari ve sergilemek icin degil.olmak isteyenler görsün de, nasil omuyirmus ameliyat diye..bu forum veya resimler olmasaydi biz gözü kapali bu ise nasil yola cikardik

Biz ameliyat olanlar bilgilerimizle,tecrübelerimize bakıp ürün yapıyor yardımcı oluyoruz.Dediğim gibi. Amaç meme fotosu göreyim değil! Ama ameliyat olmayanlar fikir ediniyor,nasıl oluyormuş,nasıl değişiyormuş..Süreçler halkında ,sonuç hakkında bilgi sahibi oluyor.Foto eklemesek damla nasıl yuvarlak nasıl duruyor nerden bileceğiz? Doktorun nasıl sonuçlarla ortaya çıktığını nasıl anlayacağız? Bakın,het doktorum sonuçları farklı.Bunlara bakarak birçok kişi doktor seçimi yapıyor.Bu doktorum sonuçları bana göre iyi diyebiliyoruz,buna ameliyat olayım diyebiliyoruz.Nerden bilelim yazılanların doğruluğuna? Senşn güzel dediğin artık sonucun bana göre kötü olabilirki çok gördüm ben forumda bu durumu.

Benim de eşim ailem var ve benim nickimi beni tanıyan herkes bilir.. eşimin fotoğraflardan haberi bile yok bi iki şey ekledim dedim çıplak koyma diyo kim bilir kime gösteriyorlar haklı bunu bilemeyiz bu yüzden özel albüm yapıyorum ve yüzümü de koymuyorum .. bende anlamıyorum albüm yapmayanları bakarken iyi güzel ama ben albüm yapamam ne demek bilmiyorum burda süreçleri okuyoruz destek alıp destek veriyoruz herkes çıplak foto koymuyo zaten kimi sütyenle kimi badi ile ama bisşekilde koyuyorlar onu bırak özel mesaj yolu ile bile göstermek istersen gösterirsin bence eşini bahane edip göstermek istemiyorsun.. izlememi geri çekiyorum

Arkadaşlar çk dogru soluyrlar knicknack .. Bende gunlerdir arastırma içerisindeym ne yaptırcm, kime yaptırcm, izler nasl bi hal alıo zamanla bilemedm , bi kaç arkadaş hariç ne kadar yazdıysam nafile kimse izlemeye almıyor ve ben sureçlerıni goremiyorum.. Ve acikcası o kisilere kızıyordum , izlese ne olck sanki nedn yardımcı olmuyorlar die ama smdi onları daha iyi anladm ,sutten agzı yanan yogurdu ufleyere yer misali :) hak werdim..

bu durum başka canım hiç özüre gerek yok .benim eşimde sakın koyma dedi bende bi kaç kişi görebiliyor sadece dedim baya bi asıldı suratı söylendi durdu haklısın yani

kimse anlamıyor ama benim hayatım söz konusu benim evliliğim biter eşim açık açık söyledi boşanırım eğerki biyerde resmini bulayım göreyim dedi anne babamın üzerine yemin ederimki.burda herkes özgür saygı duyulmasını beklerdim..herkes göstermektede göstermemektede özgürdür.bana göstermeseydinizde saygı duyardım arkadaşlar ben kimseyi zorlamadım illa göreyim diye diretmedim.bazılarınızda saolsunlar hiç ben rica etmeden kendi izlemeye aldı.bende bazı güvendiğim arkadaşlara özelden attım.ama albüm yapıp koyamam sonuçta herkes için asıl önemli olan önce kendi hayatıdır.bişeyin sonuçlarından zarar göreceğinizi düşünüyorsanız yapmazsınız.

Bende merak etmiştim, kusura bakma dedin, saygi duydum ama demekki özelden atiyormuşsun, bana güvenmedin demekki, oysaki burada sürecini takip edip sürekli hal hatir soranlardandim. Yinede kararina saygim var ama diger arkadaşlara cok hak veriyorum. Benim eşimde biliyor burada resim baktigima ama ondan yemin aldim kesinlikle ispionluk yapmayacagina dair ve yapmazda. Meme görmek istese googlede "meme" yazdimi bir sürü meme görür zaten. Merakida yok. Hatta elime telefonumu aldimmi kafasini öbür tarafa cevirir. Burasi özel bir forum kimsenin günahina girmeyelim eşimize gösteripte. Banada sendemi yükleyeceksin dedi.... yoooo... dedim.

özelden atarım canım sana.sen istediğinde daha 3 4 günlüktü.ben daha bu sabah attım bikaç arkadasa.yani önceden özelden de atmıyordum..

bu yazılanları hayretle okudum ne kadarda üzücü buldum aslcem eşinde mi bakıyor kk ya! benim eşimde biliyor buraya üyeyim resım koydugumu da söylemedim herşeyi bilmek zorunda degıl zaten erakta etmiyor kadın sitesi ve bu konuda ne kadar bilinxlendigimi bu surecte buradaki arkadaşların bana destek oldugunu biliyor ve mutluda oluor benim adıma herneyse tatlım ha buraya resım koymuşsun ha msjla yollamışsın benimiçin bi fark yok dikkat et msjlarını görmesin cnm sonra msj mı atıyorsun dıye ararn bozulabilir böylesi daha kötüdür .saglıcakla kal cnm kendimi kötü hissettım enayi gibi sen gördün fotolarımı belkide eşinde bu durum hiçte hoş degıl üzgünüm cıkarıyorum seni cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…