Ben kimseyi kastederek bisey söylemiyorum.kimse üzerine alınmasın.ben telefon nomu bile veremiyorum sadece yakın akrabalarimda vardır tel nom.instegram twitter faceden hic bahsetmeyim hic olmadı resmim hicbir sitede yoktur.neden anlatıyorumki yoruldum artık anlatmaya calısmaktan.resmine baktigim herkesi ekleyecegim bakmak isteyen baksin ben kotu niyetle yaklasmadim kimseye.kalbinizi kirdiysam ozur dilerim.isteyerek yapmadim.ama korktugumdan koyamadim.
"Cogunuz gibi olan mememin uzerine protez koydurmadim ben"cumlesinin nesi kırıcı gercekten anlamadım.cogunuzun ne mutlu ki cok az da olsa memesi varmıs.o yuzden sureciniz cabuk oluyor bana göre.ben burda kendi hic olmayan vasat memelerime dikkat cekiyorum.henüz gayet ayrıklar ve oturmadılar ama yine de sukrediyorum.doktorumda dedi 2 gun once kontrolumde sana hic yoktan meme yarattik diye.henuz catalim da olusmadi.herseyin altında bisey aramayın lütfen.yeter artik rica ediyorum..istemeyen yazmasin eklemesin muhattap olmasin samimi bulmasin..ama lutfen artik..
Başında da nasıl söylesin tatlım ya resmine bakabilrmiyim ama ben olunca foto koymıcam onu söyleyim denmezki.bence zor bir süreç yaşadı kimseye söyleyemedi bizim annelerimiz yanımızdaydı en azından.kıskanç eş çok zor canım benim bence destek olmalıyız ona senin ve burdaki birkaç kişinin ne kadar gğzel kalbi var canla başla insanlara yardım ediyorlar bunu çok iyi biliyorum bende elimden geldiğince yardımcı oluyorum.bence tolore edilebilir bide böyle düşün
Karar senin tatlım kırılmış kızmış olabilirsin saygı duyarım bunadaKendisi güvendiği birkac arkadaşa fotoğraf yollamış!! Ben artık ne sonuç görmek istiyorum ne de fikir beyan etmek istiyorum..
Canim bu sitede resim koyma MECBURUNDA deilsin ve ben seni anliyorumBen kimseyi kastederek bisey söylemiyorum.kimse üzerine alınmasın.ben telefon nomu bile veremiyorum sadece yakın akrabalarimda vardır tel nom.instegram twitter faceden hic bahsetmeyim hic olmadı resmim hicbir sitede yoktur.neden anlatıyorumki yoruldum artık anlatmaya calısmaktan.resmine baktigim herkesi ekleyecegim bakmak isteyen baksin ben kotu niyetle yaklasmadim kimseye.kalbinizi kirdiysam ozur dilerim.isteyerek yapmadim.ama korktugumdan koyamadim.
Ben bu videoyu niye izleyemiyorum?Dağılalım bayanlar
Canim bu sitede resim koyma MECBURUNDA deilsin ve ben seni anliyorum
Tabi resim koymak da bizim icincok faydasi oluyor mesela ben gormek isterim nasil oldugu damla yuvarlak cc ler felan
Sagolsun bazi arkadaslar beni izlemeye aldi ve sonuclarini gordum ve bunun sayensinde ameliat olmaya karar verdimtabi bende resim ekleyecegim ki benimde yardimim dokunur belki olacak baska arkadaslara ...
Sende rahatca resim eklemek isterdin ama engellerin var olabilir canim hic kirilma alinmada cunku ben bunu ilk esimde yasadim ve bosandim ...
Tabi bazi arkadaslar da hakli kendini kandirilmis gibi hissetmeleri cok dogal
Herkesin kendine gore bir sebebi var tabiki
Onemli olan kotu niyetli olmamak sende zaten bunu aciklamissin
Dağılalım bayanlar
inanmiyorum....!!! benim isortagimin ismi SEBASTIANi
göstereyim ona, ama anlamazki italyan...
evet Italyan kendi... niye ki??
Yakışıklı oluyorlar ya ondan dedim canımGerçi beni ilgilendirmez benim aşkitom en yakışıklı
Play tuşuna tıklayınca açılıyor canım :)Ben bu videoyu niye izleyemiyorum?
Sebastian ismi olduğu için ekledim özellikleinanmiyorum....!!! benim isortagimin ismi SEBASTIANi
göstereyim ona, ama anlamazki italyan...
teşekkürler canım yorumun için...Canim bu sitede resim koyma MECBURUNDA deilsin ve ben seni anliyorum
Tabi resim koymak da bizim icincok faydasi oluyor mesela ben gormek isterim nasil oldugu damla yuvarlak cc ler felan
Sagolsun bazi arkadaslar beni izlemeye aldi ve sonuclarini gordum ve bunun sayensinde ameliat olmaya karar verdimtabi bende resim ekleyecegim ki benimde yardimim dokunur belki olacak baska arkadaslara ...
Sende rahatca resim eklemek isterdin ama engellerin var olabilir canim hic kirilma alinmada cunku ben bunu ilk esimde yasadim ve bosandim ...
Tabi bazi arkadaslar da hakli kendini kandirilmis gibi hissetmeleri cok dogal
Herkesin kendine gore bir sebebi var tabiki
Onemli olan kotu niyetli olmamak sende zaten bunu aciklamissin
saol canım evet oldum çok şükür..teşekkür ederim:)