aslcem 21 ekimm !!!!!!

tamam kizlar ahhh... haydi silbastan ltf... birsürü özür, birsürü aciklama yapti, ya ben üzüldüm vallah, sonucta hem özür diliyor hem aciklamada yapti..yoksa baska birsey mi kacirdim, kaldirilmiyacak/afedilmiyecek??

ayyy nasil karisti biran hersey....

Kendisi güvendiği birkac arkadaşa fotoğraf yollamış!! Ben artık ne sonuç görmek istiyorum ne de fikir beyan etmek istiyorum..

Canim bu sitede resim koyma MECBURUNDA deilsin ve ben seni anliyorum
Tabi resim koymak da bizim icincok faydasi oluyor mesela ben gormek isterim nasil oldugu damla yuvarlak cc ler felan
Sagolsun bazi arkadaslar beni izlemeye aldi ve sonuclarini gordum ve bunun sayensinde ameliat olmaya karar verdim tabi bende resim ekleyecegim ki benimde yardimim dokunur belki olacak baska arkadaslara ...
Sende rahatca resim eklemek isterdin ama engellerin var olabilir canim hic kirilma alinmada cunku ben bunu ilk esimde yasadim ve bosandim ...
Tabi bazi arkadaslar da hakli kendini kandirilmis gibi hissetmeleri cok dogal
Herkesin kendine gore bir sebebi var tabiki
Onemli olan kotu niyetli olmamak sende zaten bunu aciklamissin

aynen canim...

teşekkürler canım yorumun için...

kızlar dün sütyen denedim olmadı toparlamadı.yani memişlerim yumusamaya başladılar ama daha sütyenle birlesecek kadar yumusamadılar..ne zaman takabilirim acaba sütyen?bide desteksiz ama toparlayıp birleştiren sütyen modeli biliyorsanız bana gösterebilirmisiniz?hiç memem olmadı ki bilmiyorum modelleri

bu arada ameliyat olalı 25 gün oldu ödemlerim nerdeyse tamamen indi memişlerde küçüldü haliyle ama yine de iyiye gidiyor durumları.biraz daha düzelsinlerde görürsünüz hallerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…