Kontrol ederken senşn bizi fotolarımıza baktığını görebilir ve Buda hiç hoş olmaz öyleyse...!
Benim eşimde bu konuda karşı.Bilemiyor tabi buranın nasıl bir sistemle çalıştığını,insanların ne amaçla burada olduğunu,güvenliligini.. Ama ben foto ekliyorum yardımcı olmak bilgilendirmek amaçlı.Her zaman dikkatle girer bakarım tüm fotolara.Asla eşim görmesin,kimsenin hakkına girmiyim,günah olmasın diye..Biz sana gösterelim,sen yaz öyle güzel böyle güzel diye ama sonucu göstermeye gelince yok eşimden dolayı koyamam de OLMAZ.. Ben sonuç görmeden zaten güzelmiş yada değilmiş diyemem.Buradaki paylaşılan fotoğraflarla neyin ne olduğunu gördüm.Damlamı güzelmiş,yuvarlakmı..Hangisi benim istediğim kritere uygunmuş anladım.. Özür dilerim,yaptığın şey hiç etik değil.İzlemeden çıkartıyorum seni.Keşke başta foto eklemeyeceğim deseydin ona göre bizde ellemeseymiş..Çok ayıp,kendimi kandırılmış enayi gibi hissediyorum.Sana ayıp günah olmaz,ama bizde nasıl oluyor? İşte böyle durumlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olup foto bakmak isteyenleri yüzlerce kez düşünüp ekliyoruz.Onlar mağdur oluyor!