91 cok iyi bence.. benimde 93 cmBen kendi mememde gördüğüm bi durumu paylaşmak isterim.ilk günler ödemlerden dolayı meme çok şiş oluyor ama ödemler inince küçülme oluyor.ama protezler inip yerlerine yerleşince gerçek büyüklükleri ortaya çıkıyor tekrar büyümüş gibi oluyor.yani şişler inince meme küçüldü sanıyoruz ama öyle değil.bu arada dün mememi ölçtüm.meme çevresi 91 cm meme altım 75cm. sütyen ölçüm 80 B oluyor sanırım bu durumdaC cup istemiştim ama kısmet olmadı..
benimde göğüs altı 76 üstü 91 canım.markaya göre değişiyor bedenler birazcık.bana genelde 75 b oluyoro zman ben 75 c mi alayım sence
hımm senin ölçüler benimkine yakınmış canım.en iyisi deneyerek almak sanırımbenimde göğüs altı 76 üstü 91 canım.markaya göre değişiyor bedenler birazcık.bana genelde 75 b oluyor
senin ameliyat öncesi 90 sa iyiymiş meme ölçün.ama sen çok az dokum var demiştin yanlış ölçmüş olmayasınya benım ameliyat öncesi üstü 90dı su an 94 nasıl böyle olabiliyor anlamadım gogus altım da 80 ,sizin rakamlarla kıyaslayınca benım cidden küçük olmuş :))
penti denetiyor canım.hemde ölçüyor kızlar ona göre sütyen veriyor.bu aralarda da indirim varhımm senin ölçüler benimkine yakınmış canım.en iyisi deneyerek almak sanırımama her yer de denetmiyorki
mümkün değil canım ya ameliyat öncesi yanlış ölçmüşsündür bide sana 350 veya üstü takılmıştı.benim ameliyat öncesiyle arasında 10-11cm var ve 300 cctakıldıya benım ameliyat öncesi üstü 90dı su an 94 nasıl böyle olabiliyor anlamadım gogus altım da 80 ,sizin rakamlarla kıyaslayınca benım cidden küçük olmuş :))
yani o kadar büyük bir protezle 4cm fark olması imkansız canım ya .şu an alt 80 üst 94 mü yaniya birkaç defa ölçtüm tatlım, altı 80 üstü 90dı hatta ben kilo vermek istıyodum onun için ölçmüştüm tüm vucudumla birlikte , sonra ameliyat için yine ölçtüm . Gögüs altım da geniş ama benim mesela diger arkadasların da 75-85 gibi oluyodu alt üst rakamları .Benim kaburga kemiklerim çıkık biraz ,geniş, o yüzden inatla hocaya büyük olsun demiştim ama anlatamadım :) ama belki de yanlış ölçmüşümdür bilemiyorum
@minns26 evet dün ölçtüm ilk kez şimdiye kadar ölçmemiştim şekli şemali oturmadığından ölçü yanıltır diye düşünüyordum.daha değişir belki bilmiyorum sütyen alacağımda ölçümü bileyim dedim.senin meme altın kaç cm peki?
o zman ben 75 c mi alayım sence
minnos26 canım sırt ve kaburga gelişliğiyle ilgili bi durum sanırım aynı protezler başka kişilerde farklı duruyorya 390 cc bende normal dururken çoğu kişide bomba dururdu büyük bi protez sonucta.bu arada aynı cc yuvarlak damladan daha büyük oluyor kanısındayım doğru mu düşünüyorum bilmiyorum.bana c cup büyük olur diye düşünüyorum bi bakayım bugün ayy çok merak ettim yaaa bana hangisi olur acaba gerci daha tam da olmadı şekli şemali ama sabredemiyoum napim istemiyorum medikal sütyen artık