aslcem 21 ekimm !!!!!!

Ben kendi mememde gördüğüm bi durumu paylaşmak isterim.ilk günler ödemlerden dolayı meme çok şiş oluyor ama ödemler inince küçülme oluyor.ama protezler inip yerlerine yerleşince gerçek büyüklükleri ortaya çıkıyor tekrar büyümüş gibi oluyor.yani şişler inince meme küçüldü sanıyoruz ama öyle değil.bu arada dün mememi ölçtüm.meme çevresi 91 cm meme altım 75cm. sütyen ölçüm 80 B oluyor sanırım bu durumdaC cup istemiştim ama kısmet olmadı..

91 cok iyi bence.. benimde 93 cm

Ayrica gercek olcun 80b olmaz. Hani sutyende 80b takarsin ok sorun degil. 75 c cup denk gelir 91 cm se eger.
yani hayal ettigin gibi c cup olmussun sen hadi gözün aydin

@minns26 evet dün ölçtüm ilk kez şimdiye kadar ölçmemiştim şekli şemali oturmadığından ölçü yanıltır diye düşünüyordum.daha değişir belki bilmiyorum sütyen alacağımda ölçümü bileyim dedim.senin meme altın kaç cm peki?

ya benım ameliyat öncesi üstü 90dı su an 94 nasıl böyle olabiliyor anlamadım gogus altım da 80 ,sizin rakamlarla kıyaslayınca benım cidden küçük olmuş :))

ya benım ameliyat öncesi üstü 90dı su an 94 nasıl böyle olabiliyor anlamadım gogus altım da 80 ,sizin rakamlarla kıyaslayınca benım cidden küçük olmuş :))
senin ameliyat öncesi 90 sa iyiymiş meme ölçün.ama sen çok az dokum var demiştin yanlış ölçmüş olmayasın

mümkün değil canım ya ameliyat öncesi yanlış ölçmüşsündür bide sana 350 veya üstü takılmıştı.benim ameliyat öncesiyle arasında 10-11cm var ve 300 cctakıldı

ya birkaç defa ölçtüm tatlım, altı 80 üstü 90dı hatta ben kilo vermek istıyodum onun için ölçmüştüm tüm vucudumla birlikte , sonra ameliyat için yine ölçtüm . Gögüs altım da geniş ama benim mesela diger arkadasların da 75-85 gibi oluyodu alt üst rakamları .Benim kaburga kemiklerim çıkık biraz ,geniş, o yüzden inatla hocaya büyük olsun demiştim ama anlatamadım :) ama belki de yanlış ölçmüşümdür bilemiyorum

yani o kadar büyük bir protezle 4cm fark olması imkansız canım ya .şu an alt 80 üst 94 mü yani

o zman ben 75 c mi alayım sence

Benimde 75 meme altim. Aslinda her markaya gore degisir. Yeri gelir 80b de alirsin o farketmez. Onemli olan nasil durdugu uzerinde.
Ben magazada henuz o denemelere girmedim ama ev ahalisinin sutyenleri denedim. Magic form 85c oldu. Kapsiz sutyen cok guzel doldurdu.
Genelde sutyenleri denetirler. En azindan ilk sefer icin deneten bir yerden al. Inan sutyen olcusu hic onemli degil. Onceden 75b takiyordum. Burda birisi ameliyat oldu son olcusu 75 b idi. Bir ona baktim bir kendime.. onunkiler bomba.. benimkiler fiss..

minnos26 canım sırt ve kaburga gelişliğiyle ilgili bi durum sanırım aynı protezler başka kişilerde farklı duruyorya 390 cc bende normal dururken çoğu kişide bomba dururdu büyük bi protez sonucta.bu arada aynı cc yuvarlak damladan daha büyük oluyor kanısındayım doğru mu düşünüyorum bilmiyorum.bana c cup büyük olur diye düşünüyorum bi bakayım bugün ayy çok merak ettim yaaa bana hangisi olur acabagerci daha tam da olmadı şekli şemali ama sabredemiyoum napim istemiyorum medikal sütyen artık

kızlar bişey sorcam kasıklarda damar atması gibi atma hissi hamilelik belirtisi olabilir mi yaa sağda da oluyo solda da ara ara 2 haftadır.eğer hamileyse bitttiğimin resmidir.o kadar antibiyotik üstelik meme ameliyatı olalı 1 ay oldu daha

Soyledigin olculere gore 75c olur gibi geliyor. Ama erken bence daha. Bana 3 aydan önce telli sutyen kesinlikle yasak dedi. Bir de ilk aylarda cok hos durmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…