aslcem 21 ekimm !!!!!!

Nasılsın nasıl oldun aslcem?

mrb canım tşk iyiyim bugün uyandımm çok az agrım vardı sevinçten havalara uçtum..dün hayatımda ilk kez askılı incecik bir badiyi dolgulu sütyensiz giydim..görüntümden duyduğum mutluluğu kelimelerle ifade edemem..sonra tabiki tekrar bandaja ve sütyene döndük..nerdeyse eşitlendiler canım ama hala sağ memenin biraz daha ortaya gelmesi gerek sol baya güzelleşti.birleşmeye başladılar ama hala çok sertler ağrıdan dolayı da fazla oynayamıyorum ama kenarlardan tutup ortayı birleştiremiyorumm

kızlar haldun hocaya minnettarım eski halim nerde şimdiki nerde gün geçtikçe iniyor ve birleşiyorlar üst tarafı da alt tarafıda oldukça dolgunameliyattan sonra protezleriniz ne zaman yumusamaya başladı benimkiler baya sert oynamıyorlar resmen.önceleri çok ayrıklardı baya birleştiler ama halen ayrıklar yani.damla daha sert olur biliyorum ama kenarlardan tutup ortaya birleştiremiyorum çok sertler sizce normal mi? ilerde yumusarmı?masajda yapmıyorum henüz dr yapma dedi

Cnm ben 13.günümde masaja başladım bugün ameliyat olalı tam 2 hafta oldu, hala sertler ama kenarlardan tutup ortaya birleştirebiliyorum masaja başladıktan sonra daha çok yumuşamaya başladılar sanki

Bir ay da anca yumuşar ki bildiğin gibi damla daha sert ve masajdan sonra yumuşama oluyor o yüzden sabır diyoruz :)

Aslcem merhaba çok geçmiş olsun inşallah tadını çıkarabilmeye başlamışsındır yeni göğüslerinin :)

Aslcem merhaba çok geçmiş olsun inşallah tadını çıkarabilmeye başlamışsındır yeni göğüslerinin :)
tşk ederim tatlım..bugün 13.günüm daha biri anya biri konya benim memişlerin.çok ayrık olmaları canımı sıkıyor dr.um ayrık olmaz demişti ama halen sertler dün masaj yapayım dedim kenarlardan içe doğru bastırdım yerlerinden oynamıyorlar sıkıştırmama ragmen 2 parmak kadar ayrık kalıyor.birleşirlermi bilmem..baya canım sıkıldı zorlamısım galiba yanlarım baya ağrıyor bugün..hala meme bandım var her gecen gün sekilleri değişiyor düzeliyor ama dediğim gibi ayrıklar ve biri henüz peki inmedi.benim zaten göğüs kafesim çıkık ve meme dokum sıfırdı.o yüzden sürecimin biraz sıkıntı olacağını tahmin etmiştir.ne sekil alır bilmiyorum canım belki birleşmezler.en azından sütyen takınca birleşsinler başka bişey istemiyorum

dün sütyen denemesi yaptım memeler henüz yerinden oynamadıkları için ayrık durdular yine.psikolojim bozuldu sinirimden memelere sertçe masaj yaptım bugün pişmanım bi zarar verdiysem diye..ağrıyolar çünkü..dr.um masaj yapma demişti.isyan etmek istemiyorum sabır allahım sabır ver.............

şekillerinden ve büyüklüğünden gayet memnunum.kesi yerlerim bile 2,5 cm falandır çok temiz iş çıkarmış sağolsun dr.um.daha küçük protez koymamıs iyiki.iyice ayrık olurdu sanırım.sırtım geniş göğüs kafesim çıkık olduğundan sanırım ayrık memeler kaçınılmaz son.tabiki ilk günle arada dağlar kadar fark var inanılmaz değiştiler güzelleştiler.umarım birleşirler..

Canım sabırsızlanma, daha 12-13 gündesin. Yumşamaya başlayınca tabiiki istediğin şekile gelecekler. Birleşecekler daha. Moralini bozma. Doktorunun dediklerinden çıkma bence.

Canım sabırsızlanma, daha 12-13 gündesin. Yumşamaya başlayınca tabiiki istediğin şekile gelecekler. Birleşecekler daha. Moralini bozma. Doktorunun dediklerinden çıkma bence.
saol canım desteğin için..ameliyat sonrası süreç daha zormuş öncesinden gerçekten..insan sabırsızlanıyor tedirgin oluyor

Bir ay da anca yumuşar ki bildiğin gibi damla daha sert ve masajdan sonra yumuşama oluyor o yüzden sabır diyoruz :)
Artık hiç açıp bakasım gelmiyor canım..mümkün mertebe bakmayım diyorum.persembe kontrolüm var dr.a sorcam birleşirmi diye.ameliyattan sonra baktığında inip birleşecekler demişti ama bence birleşmezler..dokununcada içim buz kesiyor yapay bişey olduğu hissi geliyor

Normal bi meme ayrık olur zaten bu konuda bende çok bıdı bıdı yaptım Dr o da iki parmağını meme ortama koydu bunun normali budur dedi tamam benim ki yumuşadı ama bence daha da yumuşayacak ve o zaman birleşik görünecek.. lütfen ellemeye çalış elledikçe alışacaksın

canım senin resimleri gördüm ben masallah öyle memelerim olsa daha ne isterimallah nazardan esirgesin. üstelik ayrık değiller canım seninkiler.dr.masaj yapma dedi ama ben yapmaya calısıyorum üst taraflara.altlar halen acıyor elleyemiyorum..üstler daha yumusak altlar iyice sert

Teşekkür ederim canım seninkilerde güzelleşecek sadece sabırlı olman lazım.. Dr un ne dedi ise onu yap demekki daha erken masaj için...

Benim 10 gün sonra 2 ay olacak ve benimkilerde birlesmiyor.sanki sekilleride ayni duruyor gibi..masaj yapinca yumusuyor sonra geri sertlesiyor..merak etme yalniz degilsin bu konuda.ben hergün bakiyofum inceliyorum ama hep ayni gibi..sabirmi gerek desem ne..birlesmesse de buna sükür diyecem artik..yeni resim koyayim buraya dedim ama degismedilerki cesaret edemedim..

Canım Inan benimkilerin halini görsen sükredersin.ben seninkileri de gördüm cok guzeller masallah hic ayrik falan demeyin sizler..ben gogus bandi takiyorum ona ragmen 2 parmak giriyo hatta 3..bide kas alti benim o yuzden umitsizim.burda resmini gordugum her arkadasinki cok guzeldi.silikon yaptirip kotu duran bi ben varim aranizda.Sizinkiler ilk gun bile gayet guzeller.benim damla olmasina ragmen ilk ameliyattan ciktigimda altlar tamamen bostu yukarda duruyorlardi.uclarida sivriydi.simdi yavastan infiler altlar doldu ama birlesmediler hala

Banada baskalarinki güzel geliyor inan ve benimde iki parmak giriyor.benim öncedende biraz ayrikti zaten.doktorum orasi benim elimde olan bisey degil demisti..kendine haksizlik etme.muhakkak güzel olacaklar.insana baskalarininki hep daha güzel geliyor

desteğin için teşekkürler..sen sütyen taktığında birleşiyorlarmı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…