- Konu Sahibi sosislimilfoy
-
ben funda yaprağı kullandım yoğurtla hemde midem bulana bulana yedim fakat 11 kilo verdim :)) çok mutluyumMerhaba kızlar , benim derdim yıllardır veremediğim kilolar. 110 kiloyum , boyum 1,59. Yıllardır şişmanım. Lise hayatım , üniversite hayatım böyle geçti. İş hayatında kıyafet bulamamaktan çok muzdaribim. Ne giysem yakışmıyor. Göbeğim çok çok sarktı zaten , artık kapatamıyorum. Seneye düğünüm var ve gelinlik benim için tam bir kabusa dönüştü. Asla motive olamıyorum , her sabah yapıcam diye başlayıp o gün mutlaka yasak şeyler yiyorum , özellikle fast food. Asla doymuyorum ve yemek yemeyi çok seviyorum. Kendini daha çok sevmek istiyorum ama inanın bir türlü başlayamıyorum , başaramıyorumartık herkesten utanır hale geldim
Ne kadar sürede verdiniz , tebrik ederimben funda yaprağı kullandım yoğurtla hemde midem bulana bulana yedim fakat 11 kilo verdim :)) çok mutluyum
Tebrikler canım. Darısı başımabu arada ben 19 yasındayken 78 kiloydum suan 56 kiloyum yaklasık 22 kilo verdim doktora gitmedim kendi kendimin doktoru oldum kendime hakim oldum bazı seyleri kısdım ve en önemlisi hayatıma hareket kattım benim kilo almamın nedeini hantallıkmıs onu anladım sürekli pilastes yaptım evde ve bakkala gittim markete gittim pazara gittim hep koştrdum smdi 24 yasındayım görenler gıbte edyor nasıl zayıfladın diye soruyorlar. çok şükür rabbimde yardım etti azmettim.
Aldım randevu. 10 Kasım'a verdiler bakalım inşallah iyi olur. Teşekkür ederimYok direk endokrinden alın bulunduğunuz ilde bakın devlet ve özel hastanelere bakın devlette 1 ayı buluyor özel 15 gün içinde veriyor
Hangi ilde oturuyorsunuz acababenim annem 156 kiloydu diyetisyene götürdük getiğimiz temmuz ayında suan 137kilo yaklasık 20 kilo verdi dahada fazla verirdi ama hareket etmediği için bu kdr verebildi nolursa olsun bir destek almalısın annemin doktoru güzel diyet listesi veriyor bilmiyorum cokta doyurucu yani.
Rica ederim canım bilgi vermeyi unutma doktordan sonra gerisi gelirAldım randevu. 10 Kasım'a verdiler bakalım inşallah iyi olur. Teşekkür ederim
Canım reklam amaçlı yazmışNe kadar sürede verdiniz , tebrik ederim
Otla böcekle olsaydı herkes zayıftıben funda yaprağı kullandım yoğurtla hemde midem bulana bulana yedim fakat 11 kilo verdim :)) çok mutluyum
Evet maalesef beslenme tarzım çok yanlış. Su içse yarayanlardan değilim Allah için , yiyorum da alıyorum. Bir türlü nefsime engel olamıyorum
doğal beslenmek otla böcekle olacaksa evetOtla böcekle olsaydı herkes zayıftı
canım kapsülü 2 ay kullandım 12 kilo verdim bitkisel diye aldım doğal dı yaniNe kadar sürede verdiniz , tebrik ederim
reklam amaçlı derken alıp kullanan biri olarak burda hasasiyetini bildiğimden dolayı yazıyorum araştırırsınız ve yapmazsınız bu sizin bileceğiniz bişeyCanım reklam amaçlı yazmış
reklam amaçlı derken alıp kullanan biri olarak burda hasasiyetini bildiğimden dolayı yazıyorum araştırırsınız ve yapmazsınız bu sizin bileceğiniz bişeyCanım reklam amaçlı yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?