Asla veremediğim kilolar

Dahiliye uzmanina randevu alin.sizi endokrin uzmanina yonlendirir.bi tahlil test tekiklerinize bakilsin.

Yeme aliskanliginizi degistirmeniz cok zor olacak ama once aliskanliklarinizi yeniden duzenlemeyle baslamalisiniz

ben funda yaprağı kullandım yoğurtla hemde midem bulana bulana yedim fakat 11 kilo verdim :)) çok mutluyum

Tebrikler canım. Darısı başıma

Hangi ilde oturuyorsunuz acaba

Evet maalesef beslenme tarzım çok yanlış. Su içse yarayanlardan değilim Allah için , yiyorum da alıyorum. Bir türlü nefsime engel olamıyorum

Muhtemelen vucudunuzun insulin seviyesiyle bilincsizle oynadiginiz icin engel olunamaz bir nefsiniz var. Kisa bir sure iradeli olsaniz devami corap sokugu gibi gelir.

Mutlaka kombinasyon destek alin. (Psikolojik ve diyetetik)

S sosislimilfoy
Yemek yemeyi çok seven ve kendini kontrol edemeyenlere uugun diyet verilmiyor malesef hastanelerde. Herkese aynı diyet listesi çıktısı veriliyor. Uygulanabilse zayıflatıyor tabiki o liste ama kilo problemi olanlar (hormonal bir sorun yoksa) zaten yemeden kendini alıkoyamıyor ki kibrit kutusu kadar peynir,5 xeytin 2 hurmayla nasıl konsantre olup diyeti sürdürebilsin. Karatay diyeti bence en iyisi ama çok kilo problemi olup hemen sonuç almak için dukan diyeti çok uygun. Hiç aç kalmıyorsunuz izinli gıdalardan sınırsız yiyorsunuz. Dukan ile istenilen kiloya ulaşıp sonrasında karatay ile beslenme düzeni oluşturursanız hiç zorlanmazsınız diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…