• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asla veremediğim kilolar

Ben hergün başlayıp akşam tv karşısında bozanlardanim dün 70 kilo olduğumu öğrendim ve aksam hicbisey yemedim bugünde kahvaltı ve öğle yemeği bu kadar daha da bişey yemeyi dusunmyrm belki bitane meyve çünkü çok mutsuzum
Ama böyle olmaz ki insanın açlıktan :confused:gözü döner afedersin herşeyi yemek ister :KK53:

Ama böyle olmaz ki insanın açlıktan :confused:gözü döner afedersin herşeyi yemek ister :KK53:
Migrenim tuttu hayatm sabahtan beri 3. Ağrı kesicim yeni yeni kendime geldim dayak yemiş gibiym sol gözüm mor abur cubur yemediğim için boşluğa düştüm sanki ama gelip geçen manken fizikli kızlara bakıp kendimi motive ediorm:)

2-3 kere gittim fakat yapamadım. Sanki hepsi aynı listeyi veriyor gibi geliyor. Kahvaltıda yeşillik peynir ara da 2 hurma öğlen et / tavuk akşam sebze

benim annem 156 kiloydu diyetisyene götürdük getiğimiz temmuz ayında suan 137kilo yaklasık 20 kilo verdi dahada fazla verirdi ama hareket etmediği için bu kdr verebildi nolursa olsun bir destek almalısın annemin doktoru güzel diyet listesi veriyor bilmiyorum cokta doyurucu yani.

Yok ben yanlış ifade ettim galiba. Direkt endokrine randevu alabiliyor muyum yoksa önce dahiliyeden mi almam gerekiyor , onlar mı yönlendirecek yani
Yok direk endokrinden alın bulunduğunuz ilde bakın devlet ve özel hastanelere bakın devlette 1 ayı buluyor özel 15 gün içinde veriyor

Migrenim tuttu hayatm sabahtan beri 3. Ağrı kesicim yeni yeni kendime geldim dayak yemiş gibiym sol gözüm mor abur cubur yemediğim için boşluğa düştüm sanki ama gelip geçen manken fizikli kızlara bakıp kendimi motive ediorm:)
Açlık baş ağrısı yapmış sabah bol proteinli beslenin öğlende sebze akşam sebze,çorba ,bakliyat tüketin çer çöp yemezsiniz

benim annem 156 kiloydu diyetisyene götürdük getiğimiz temmuz ayında suan 137kilo yaklasık 20 kilo verdi dahada fazla verirdi ama hareket etmediği için bu kdr verebildi nolursa olsun bir destek almalısın annemin doktoru güzel diyet listesi veriyor bilmiyorum cokta doyurucu yani.
Maşallah annenize :nazar::nazar::nazar:

bu arada ben 19 yasındayken 78 kiloydum suan 56 kiloyum yaklasık 22 kilo verdim doktora gitmedim kendi kendimin doktoru oldum kendime hakim oldum bazı seyleri kısdım ve en önemlisi hayatıma hareket kattım benim kilo almamın nedeini hantallıkmıs onu anladım sürekli pilastes yaptım evde ve bakkala gittim markete gittim pazara gittim hep koştrdum smdi 24 yasındayım görenler gıbte edyor nasıl zayıfladın diye soruyorlar. çok şükür rabbimde yardım etti azmettim.

Açlık baş ağrısı yapmış sabah bol proteinli beslenin öğlende sebze akşam sebze,çorba ,bakliyat tüketin çer çöp yemezsiniz
İşte benim hissettiğim açlık değil . Önüme yemek koysan yemem benim istediğim cikolata tatlı pasta tarzı şeyler . Doktor kesinlikle yememem gerektiğini söyledi şekerim yüksek çıktıgi için

İşte benim hissettiğim açlık değil . Önüme yemek koysan yemem benim istediğim cikolata tatlı pasta tarzı şeyler . Doktor kesinlikle yememem gerektiğini söyledi şekerim yüksek çıktıgi için
İnsülin direncin var senin benimde öyle kuru meyve tüket olmuyor mu

bu arada ben 19 yasındayken 78 kiloydum suan 56 kiloyum yaklasık 22 kilo verdim doktora gitmedim kendi kendimin doktoru oldum kendime hakim oldum bazı seyleri kısdım ve en önemlisi hayatıma hareket kattım benim kilo almamın nedeini hantallıkmıs onu anladım sürekli pilastes yaptım evde ve bakkala gittim markete gittim pazara gittim hep koştrdum smdi 24 yasındayım görenler gıbte edyor nasıl zayıfladın diye soruyorlar. çok şükür rabbimde yardım etti azmettim.
Maşallah canım tebrikler :KK9:aman millete bakma sen onlar yapamıyorlar ya işte başaran insanları çekemiyorlar :KK70:çatlasın patlasınlar :KK73:

İnsülin direncin var senin benimde öyle kuru meyve tüket olmuyor mu
Kuru meyvenin de şeker oranı çok yüksekmiş canm doktor bana şekerli şeyleri tamamen yasakladi 1 ay boyunca ama ben hiiiic uymadım 1 haftaya kontrole gidicem bu ara dkkt ediorm işte uy muş gibi yapıyım bari gibi :))) kızıyor aksi biraz :))

Merhaba kızlar , benim derdim yıllardır veremediğim kilolar. 110 kiloyum , boyum 1,59. Yıllardır şişmanım. Lise hayatım , üniversite hayatım böyle geçti. İş hayatında kıyafet bulamamaktan çok muzdaribim. Ne giysem yakışmıyor. Göbeğim çok çok sarktı zaten , artık kapatamıyorum. Seneye düğünüm var ve gelinlik benim için tam bir kabusa dönüştü. Asla motive olamıyorum , her sabah yapıcam diye başlayıp o gün mutlaka yasak şeyler yiyorum , özellikle fast food. Asla doymuyorum ve yemek yemeyi çok seviyorum. Kendini daha çok sevmek istiyorum ama inanın bir türlü başlayamıyorum , başaramıyorum :cry: artık herkesten utanır hale geldim :KK42:
Akapunktur yapan bir diyetisyen ihtiyacın var. Akapunktur ile açlık hissin bastırılıyor hissetmiyorsun. Dr olmasına da dikkat et.

Maşallah canım tebrikler :KK9:aman millete bakma sen onlar yapamıyorlar ya işte başaran insanları çekemiyorlar :KK70:çatlasın patlasınlar :KK73:

Çekemiyorlar tabi canım.. Bm annem kilolu diye sizde oyle olursunuz ananıza cekmişsiniz derdi herkes zoruma giderdi. birazda onlara inat zayıfladım şimdi gözleri götürmüyor :D

Kuru meyvenin de şeker oranı çok yüksekmiş canm doktor bana şekerli şeyleri tamamen yasakladi 1 ay boyunca ama ben hiiiic uymadım 1 haftaya kontrole gidicem bu ara dkkt ediorm işte uy muş gibi yapıyım bari gibi :))) kızıyor aksi biraz :))
Ama glisemik indeksi düşük olana bak yanında ayran iç ve dengeliyor tabi hergün yeme haftada 1 gün olarak ayarla

Çekemiyorlar tabi canım.. Bm annem kilolu diye sizde oyle olursunuz ananıza cekmişsiniz derdi herkes zoruma giderdi. birazda onlara inat zayıfladım şimdi gözleri götürmüyor :KK70:
Ah ah bizlerede öyle derlerdi milletin ağzı torba değil ki büzesin sen en güzelini yapmışsın maşallah Süphanallah :nazar::nazar::nazar:

merhaba nasıl motive olamıyorsun ya bak evleniyormuşsun yarın obur gün sevdiğin kişiden çoçuğun olsun isteyeceksin doktorun sna ilk dediği şey kilo ver olacak
sana bişey deyim mi 5 kilo ver bak nasıl daha rahat yürüyorsun daha rahat nefes alıyorsun sağlığın için vermelisin önce kendin için yani arkasından çorap söküğü gibi gider kilolar
hadi herşeyi geçtim o gelinliğin içinde fit bir bayan olarak hayal ettiğinde de mi motive olamıyorsun kendine bunu yapma inan çok pişman olursun

Back