• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asla veremediğim kilolar

Dahiliye uzmanina randevu alin.sizi endokrin uzmanina yonlendirir.bi tahlil test tekiklerinize bakilsin.

Yeme aliskanliginizi degistirmeniz cok zor olacak ama once aliskanliklarinizi yeniden duzenlemeyle baslamalisiniz

Merhaba kızlar , benim derdim yıllardır veremediğim kilolar. 110 kiloyum , boyum 1,59. Yıllardır şişmanım. Lise hayatım , üniversite hayatım böyle geçti. İş hayatında kıyafet bulamamaktan çok muzdaribim. Ne giysem yakışmıyor. Göbeğim çok çok sarktı zaten , artık kapatamıyorum. Seneye düğünüm var ve gelinlik benim için tam bir kabusa dönüştü. Asla motive olamıyorum , her sabah yapıcam diye başlayıp o gün mutlaka yasak şeyler yiyorum , özellikle fast food. Asla doymuyorum ve yemek yemeyi çok seviyorum. Kendini daha çok sevmek istiyorum ama inanın bir türlü başlayamıyorum , başaramıyorum :cry: artık herkesten utanır hale geldim :KK42:
ben funda yaprağı kullandım yoğurtla hemde midem bulana bulana yedim fakat 11 kilo verdim :)) çok mutluyum

bu arada ben 19 yasındayken 78 kiloydum suan 56 kiloyum yaklasık 22 kilo verdim doktora gitmedim kendi kendimin doktoru oldum kendime hakim oldum bazı seyleri kısdım ve en önemlisi hayatıma hareket kattım benim kilo almamın nedeini hantallıkmıs onu anladım sürekli pilastes yaptım evde ve bakkala gittim markete gittim pazara gittim hep koştrdum smdi 24 yasındayım görenler gıbte edyor nasıl zayıfladın diye soruyorlar. çok şükür rabbimde yardım etti azmettim.
Tebrikler canım. Darısı başıma

benim annem 156 kiloydu diyetisyene götürdük getiğimiz temmuz ayında suan 137kilo yaklasık 20 kilo verdi dahada fazla verirdi ama hareket etmediği için bu kdr verebildi nolursa olsun bir destek almalısın annemin doktoru güzel diyet listesi veriyor bilmiyorum cokta doyurucu yani.
Hangi ilde oturuyorsunuz acaba

Evet maalesef beslenme tarzım çok yanlış. Su içse yarayanlardan değilim Allah için , yiyorum da alıyorum. Bir türlü nefsime engel olamıyorum

Muhtemelen vucudunuzun insulin seviyesiyle bilincsizle oynadiginiz icin engel olunamaz bir nefsiniz var. Kisa bir sure iradeli olsaniz devami corap sokugu gibi gelir.

Mutlaka kombinasyon destek alin. (Psikolojik ve diyetetik)

S sosislimilfoy
Yemek yemeyi çok seven ve kendini kontrol edemeyenlere uugun diyet verilmiyor malesef hastanelerde. Herkese aynı diyet listesi çıktısı veriliyor. Uygulanabilse zayıflatıyor tabiki o liste ama kilo problemi olanlar (hormonal bir sorun yoksa) zaten yemeden kendini alıkoyamıyor ki kibrit kutusu kadar peynir,5 xeytin 2 hurmayla nasıl konsantre olup diyeti sürdürebilsin. Karatay diyeti bence en iyisi ama çok kilo problemi olup hemen sonuç almak için dukan diyeti çok uygun. Hiç aç kalmıyorsunuz izinli gıdalardan sınırsız yiyorsunuz. Dukan ile istenilen kiloya ulaşıp sonrasında karatay ile beslenme düzeni oluşturursanız hiç zorlanmazsınız diye tahmin ediyorum.

Back