- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
- Konu Sahibi maydanozsuyu
Çok üzüldüm yazdıklarınıza diğer yazdıklarınıza dahil. Bebeğiniz yok sanırım varsa da uysal bir bebek büyük ihtimal. 16 aylık kızım var hala ağlayan inatçı iştahsız ve huysuz. Peki bne annesi olarak robot muyum? Duygularım hislerim tahammülüm yok mu? Bazen en dibe batarız bazen ne yaparsa yapsın güler geçeriz. Anneler robot değil ki. Konu sahibi de öyle robot değil duyguları var. Ve sğrkeşi ağlayan mız mız bir bebek cidden sabır zorluyor.
Bir süredir yeğenime bakıyorum. Anne ile iletişimden daha zor oluyor haliyle. Onun ağlamasına, bağırmasına, hastalanmasına, uyumamasına razı olarak bakmaya başladım. Anne olurken de uysal bebek istiyorum diye evrene mesaj gönderilmiyor maalesef. O sebeple iyice düşünülmesi gerektiğine inanıyorum. 4 ay gibi bir sürede "işe dönemedim, arkadaşlarım geziyor" demek bana göre normal değil. Bakması gereken bu sorumluluğa razı olan kişiler olarak biziz. Kimse onlara bakmak zorunda değil. Ben sıkıldım, yapamıyorum deyince olmuyor. Ben o bebeklere acıyorum sadece.