Asla veremediğim kilolar

sosislimilfoy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
329
958
23
Merhaba kızlar , benim derdim yıllardır veremediğim kilolar. 110 kiloyum , boyum 1,59. Yıllardır şişmanım. Lise hayatım , üniversite hayatım böyle geçti. İş hayatında kıyafet bulamamaktan çok muzdaribim. Ne giysem yakışmıyor. Göbeğim çok çok sarktı zaten , artık kapatamıyorum. Seneye düğünüm var ve gelinlik benim için tam bir kabusa dönüştü. Asla motive olamıyorum , her sabah yapıcam diye başlayıp o gün mutlaka yasak şeyler yiyorum , özellikle fast food. Asla doymuyorum ve yemek yemeyi çok seviyorum. Kendini daha çok sevmek istiyorum ama inanın bir türlü başlayamıyorum , başaramıyorum artık herkesten utanır hale geldim

Diyetisyene gittiniz mi hiç? Hoş ben bu hafta başında gittim verdiği liste hiç de kolay değil. Bir sürü şey yiyebiliyorsun ama öğlen yemek götür akşam kaç çeşit yemek yap. Zor valla

Kilo vermeyi denediniz mi ?

Kilo vermeyi başaramadıysanız önce bire endokrin uzmanına gidin size tavsiyem sonrada Karatay sağlıklı beslenme ve spor yapın bende 120 kg 65 kg düştüm bu sayede insülin direncim ve tip 2 diyabetim var hatta bugün diyet başarı hikayemi yazdım bir okuyun

Tebrik ederim gercekten

Tebrik ederim

Destek alin. Mutlaka altinda yatan baska bir sebep vardir
Ya da beslenme tarziniz cok yanlis oldugu icin doymuyorsunuzdur.
Beslenme diyetetik mezunuyum. Suan bu isi yapmiyorum ama staj yaparken falan o kadar cok 120 130 kg civarlarindan 60 70 kglere inen kisiye sahit oldum ki...

Diyetisyene gittiniz mi hiç? Hoş ben bu hafta başında gittim verdiği liste hiç de kolay değil. Bir sürü şey yiyebiliyorsun ama öğlen yemek götür akşam kaç çeşit yemek yap. Zor valla
-3 kere gittim fakat yapamadım. Sanki hepsi aynı listeyi veriyor gibi geliyor. Kahvaltıda yeşillik peynir ara da 2 hurma öğlen et / tavuk akşam sebze

Tebrik ederim harikasınız. Ben yemesem vericem aslında ama bir türlü irademe sahip çıkamıyorum

Evet maalesef beslenme tarzım çok yanlış. Su içse yarayanlardan değilim Allah için , yiyorum da alıyorum. Bir türlü nefsime engel olamıyorum

Diyetisyen listeleri bana imkansız gibi geliyor iki köfte ızgara et yeşıllık tavuk salatası sebze yemeği kuruyms çalışan insanların bu tarz bi listeye uyması imkansız bence ama kendine göre sağlıklı bi liste hazrlyp kararlı bi şekilde diyet yapabilir tabi yapabiliriz yani keşke yapabilsek

2-3 kere gittim fakat yapamadım. Sanki hepsi aynı listeyi veriyor gibi geliyor. Kahvaltıda yeşillik peynir ara da 2 hurma öğlen et / tavuk akşam sebze
Bende diyetisyenle 1 senede veremedim ne sağlığım düzeldi nede kilom eksildi önce bir endokrin uzmanına gidin size tavsiyem sonrada Karatay +taş devri+düşük glisemik indeksli beslenin +hazır gıda +kızarmış ürünler tüketmeyin birde meyveyi sınırlı tüketin bol protein ,bakliyat ,sebze birde spor yapın bakın nasıl gidiyor o kilolar

Evet size katılıyorum. Ev hanımı olsam belki ama dışarıda bu düzene ayak uydurmam çok çok zor

Endokrin doktoru için önce dahiliyeden randevu almam gerekiyor mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…