Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu sahibi nişanlınızı ''gerçekten'' seviyorsanız böyle bir konu açmazdınız
tarafsız bir şekilde kendi konunuzu okuyun el çocuğuna bu kadar yüklenilmez ama

Allah nişanlına sabır versin

anladım teşekkür ederim

çünkü hatalı olduğumu anlayıp aramızdaki soğukluğu uzatmamak için
mesela buraya yazmasam aileme anlatsam onlar beni haklı bulurdu
nişanlımla aram iyice açılırdı
Bunu bence konu açmadan da düşünürseniz kendinizi değiştirebilirsiniz. Yani şu açıdan diyorum şimdi kk'ya gidip bu konuyu açsam herkesin yapacağı yorumlar yine aynı olacak, bana söylenen şeyler belli diye düşünerek kendinizi frenleyebilirsiniz. Aslinda hatali olduğunuzu bile bile açıyorsunuz konu, içten içe neden diretiyorsunuz onu düşünün.Yoksa konu acmak hakkınız istediğiniz kadar açın.

Sabahdan konuyu takipteyim.
Konu sahibi, evlenseniz bile sonu boşanmadir malesef
Huylu huyundan vaz gecmez. Adam sizi her zaman cekmeyecek. Lutfen piskologa gidin, sevgiliniz de gitsin mumkunse. Nişanliniza gercekten acidim ...

Güzel bir tespit. Ben de ergenken ilk kez sevilince hem de çok sevilince şımarık, bencil, merhametsiz birine dönüşmüştüm. 5 yıl böyle, gün gelir devran döner bilmeden yaşadık. Sonra hayat ağzımın payını bir güzel verdi neler neler yaşadım.

Olgunlaşmak malesef nush ile uslanmayana böyle acı şekilde nasip oluyor. Üşüyen premses de zannımca bir gün dersini alacak.

Çok ciddiyimdir ben her zaman))) pembik gelin olmak hepimizin hakkı. Hatta ben evlenince gelin evine katılmayı şart koştum. nişanlım da kabul etti tabi ki.
Tahmin ediyorum senin evinin wc bile pembiştir gelin evine katılda izleyelim senin gibi premmsessi millet bi prenses görsün

ben kendimi düzeltmek adına, yardım almak için size de yazmıştım baya önce ama cevap bile vermediniz

Ben burada kimseye mesaj yoluyla ya da Skype vs. başka şekillerde, ücretiyle ya da ücretsiz olarak bireysel terapi ya da destek sunmuyorum bunu da her fırsatta belirtiyorum. Yardım almanız gereken kişi ben değilim. Sizden başka mesaj atan sürüyle insan var inanın ki hepinize yetişemiyorum, muhtemelen gözümden kaçmışsınızdır.

Kk'nın kocasından dertli cefakâr kadınları;
Bu kardeşimizin konularının çıktısını alıp evinizin muhtelif yerlerine asın.
Adam gidip gelip okusun.
Muhakkak değişim gösterecektir size karşı.
Ha olur da değişmezse demek ki iflah olmaz orangutanın tekidir. Verin at ilacı,gebersin gitsin takoz.

Normalde açılan konular fake mi gerçek mi pek umrumda olmuyor. Ama bu konu sahibinin önceki konusunu da görmüştüm. Sayfalarca sürüp gidiyor. Ama hiç inandırıcı değil. Umarım keklemiyodur milleti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…