Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bana ders vermek istemiş aldım dersimi zaten

biraz ağır olmuş ama doğruları yazmışsınız
usuyenprenses de sıkışınca yapıştırmış kötü dilekleri

üveylik zor o çocuğun işi çok zor Allah yardımcısı olsun
inşallah nişanlısı ve üvey annesi yüzünden hastalık sahibi olmaz
Rabbim aydınlığa çıkarsın

kötü dilek yapıştıran ben değilim ki iade olur yani onu diyorum

ikili ilişkilerden önce senin kendinle alakalı derinlemesine sorunların var. Önce onu çözmek için yardım al.

Sürekli bir maddi ( aldım almadım , verdi vermedi ) mevzu anlatmışsın .

Senin anan baban değil o adam bu kadar naz ve trip neden ?

valla bu düşüncelerinizin aynısınız siz yaşarsınız umarım bir şey demiyorum sonuçta beddua sahibine döner,bir çeşit beddua etmişsiniz

beddua değil gerçekler canım. silkelenip kendine gelmelisin. insan evleneceği kişi kaderi gibidir. ciddi düşünüp gelecekte evlenince kahır çekmektense başta bitmesi daha iyi. hiç kimsenin kimsenin hayatını zindan etmesine hakkı yok. bir gün öyle bir kötüye denk gelirsin ki mumla ararsın. ya silkelen kendine gel ya da çocuğun hayatını zehir etme. o çocuk şimdi susuyorsa birikir birikir bir gün pis patlar.

biraz açık konuşucam erkekler sevgililik döneminde cinsel olarak sevgilileriyle hayaller kurar bu yüzden bazı şeyleri görmezden gelebilir. bu hayallere evlenince ulaşınca o tarz hevesi zamanla gidince yani alışkanlık olunca bu sefer huy devreye girecek. işte ozaman huy olarak mutlu olduğu insansa karısı onu daha da sever. ama tam tersiyse eğer zaten hevesini almış bitirme noktasına gider. huzuru aramaya başlar yani başkalarına yönelir. bu verdiğim örnek iyi erkek ve huysuz kadın için geçerli. genelleme yapmıyorum..
bu arada sevgilinin üvey annesi varmış hem yukarda yazdığım sebep hemde bu yüzden sana çok düşkün. kendine güvenli liman ararken seninde bu yaptığın gerçekten hoş değil. o çocuğa çok üzüldüm annesi yok başında. insanın başında annesinin olması çok farklı. dağ gibidir anne

Son düzenleme:
çok haklısın bunu telafi edicem

Bence sizin tiplerden bu hale gelmiş.. Dişlerinizi yaptırmış... Vs vs.. Doğum günün de kıyafet almış ne güzel.. Daha ne istiyorsunuz anlamadım

Düğün yeri, eşyalar, takılar o zamanlar dunyanin merkezi gibi geliyor ama o kadar bos şeyler ki. Kendine biçtiğin değer takılan takılar yada alınan telefon sayısı olmamalı. 10 sene sonra ne düğün ne albümler geliyor insanın aklına. Eşyalar eskimis ve gereksiz geliyor. Sevgi dolu, nazik bir adam mi nasıl bir baba? Önemli olan bunlar benim fikrim tabi. Sevgiler

10 tane bilezik ayrıca set istenmiş, ben böyle şeyleri anlamıyorum bu nasıl aşk evliliği? Ben evleneli 2 ay oldu, ailesi sadece bilezikleri aldı, gerisi için o borçlandı, onun her fazla ödediği para bizim evimize yansıyacaktı, bu nedenle bana kalaa bilezik bile istemezdim ama adetmiş. Benim annem beyaz eşyamızı babamlar yatak odamızı aldı, diğer eşyalara ikimiz borçlandık. Evlilik olayı fedakarlık olayı, karşındaki insan tek başına evlenmiyor, o birşeyleri yapmaya çalışıyorsa seninde elini taşın altına koyman lazım. Basit şeylere takılmışsın. Şimdiden bu tarz hakaretler ediyorsanız birbirinize o evlilik zaten yürümez.

ya bilerek yapmıyor ne alaka saçmalamayın
Kardeşin telefonları bilerek kırmıyor mu? Hımm bilinçli de satmıyor o zaman
Benim anlamadığım telefonunu kendi alamıyorsa ya da evladı olduğu için baban almıyorsa bu ne rahatlık yahu diyeceğim izninle
Ayrıca dişçide taksit hesabı yaparken şak çıkarmış ödemiş ne bileyim ben diyorsun, o an tavana mı bakıyordun napıyordun da farkedemedin sen çok kurnaz birisin para ödeme harcama anlarında birşeylerle uğraşıp sonra "ahh ödemiş bile ben o zaman transa geçmiştim" kafalarındasın, kendine bunu yedirebiliyorsan o da senin aciz duruşun sonuçta herkesin bir duruşu var bu hayatta
Burada yorumları alıntılayıp çemkirmeden iki kelime yazman hanımefendi göstermiyor seni, gerçek hayattaki kişiliğini değiştirmez yani rahat ol. Nişanlına da müstehak hala seninle devam edebiliyorsa çeksin cezasını veya çeker mi çektirir mi onu ilerleyen zamanlarda görücez. Son olarak bi üye dangalak mı ne demiş nişanlına sende ona öyle konuşamazsın o çok tatlı falan demişsin asdfgjkjk peki sen ib.. derken neydi? Ha şey mi diyorsun "ben diyebilirim siz diyemezsiniz" ah peki

Evet doğru ondan çok iyi bir baba olur buna eminim :)

evet ben diyebilirim nişanlısıyım siz ne münasebet

Hanımlar rica ediyorum üsluplara dikkat ediniz, konu sahibesi haklı ya da haksız fark etmez, eleştirebilirsiniz ama yeremezsiniz, yorumlarınıza gayet düzgün cevaplar vermeye çalışıyor, lütfen herkes sınırını bilsin.

Son düzenleme:
Tam düğün olayların üvey annenin yaptıklarına laf edecektim ki vazgeçtim.
Ay bu ne böyle adam gerçekten bu kadar uzatmanızı bu lafları işitmenizin ne alemi vardı. İnanamıyorum gerçekten, keşke sevdiğim yanımda olsaydıda bi çiçek bile alınmasaydı bana. Sadece sevdiğini söyleseydi diyip gidyorum. İnşallah bir şey anlamışsınızdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…