Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen çok şımarıksın. Ve zengin ama peşinde köle birini istiyorsun. Eskiden kapımı açardın diye tribe girdiğine göre.
Adam ağzını yaptırmış senin 5 bine sen 30 liralık fatura derdindesin.
İnatla sinire oynuyorsun.
Umarım akıllanırda kendini senden kurtarır, yoksa başı çok ağrıyacak.

Ayyyy icim sisti okurken.
Ayrilin da nisanliniz sizden kurtulsun. 5.000 tl vermis adam sizi dis icin. Bi zahmet paket paraniz olan 30 tl yi de ailenizden alsaydiniz.

Erkek annesiyim ve bir an dusundum sizin gibi biriyle evlenmeye kalksa ayirmak icin elimden gelenin fazlasini yapardım. Hatta canimi koyardım ortaya, evladim ilerde dert sahibi olmasin diye . Cunku cekilecek dert değilsiniz.

Son düzenleme:
Sizi geçtim ama adam hala barışmak istediğini için akıllı bir adam değil. Evet çok şımarıksın. Evlenmeden siz bu raddeye geliyorsanız iki taraflı suç vardır. Evlilik zor bir kurum. Sen daha büyümemişsin

Çok zor bir insansınız sanırım,zira espiri konusu bile olamaz benim için'ben başka biriyle konuştum"ona git o zaman derler haliyle yani.. Sizin bu güya şakanız ayıp değil bunun karşılığı kaşar demesi mi hata hanımefendiciğim daha bu yaz nişanlısı bir adamla konuştu diye öldürülen kızların olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Eline beline diline hakim ol demiş büyüklerimiz.. Tavsiye ediyorum ikinize de ... 30 TL aşağı 30 TL yukarı dilinize ayıp yahu he bir de hep böyle yaptın demek ki ilerde şöyle yaparsın tarzı yaklaşımınızı da nişanlanan olgunlukta olan bir kadına yakıştıramadım. Zira o da size sen şimdiden altın derdine düştün evlenince demek ki şöyle olucaksın veyahut daha fenası sen şimdiden Başka biriyle konuştum diye şaka yapabiliyorsun demek ki bu çok basit senin için ilerde beni aldatırsında diye bilir aklına yer edebilir. Kendi kendinize olmayanınsokmuşsunız aklına.. Unutmayın ki Hiç kimse vazgeçilmez değildir.. Hediye konusuna girmeyeceğim zira nişanloyken hediye olarak ne beklemiştiniz anlayamadım.

Allah adamcağıza acısın doğru yolu göstersin. Zira sizinle değil evlenmek bakkala gidilmez bence. Ne kadar tripli ve talepkarsınız pes.

İnsanlar ilişkileriyle, evlilikleriyle ilgili gerçekten sorun olabilecek konularda post açıyorlar bir okuyun onları isterseniz...Adam nerdeyse ağzınızın içine düşecek, arabanın kapısına kadar açtığından bahsetmişsiniz daha ne olsun.

bence çok maddiyat düşkünüsünüz. adamın annesının olmadıgını ve durumunun bellı oldugunu bilmiyomuydunuz? ayrıca bu devirde altın istemem mi kaldı mal alır gibi. sizde adamların oğlunu alıyosunuz 10 bilezikte siz verin o zaman. benım eşinde de anne baba yok ama yapcaklarını kendı butcesıne gore yaptı. kımse ondan ne altın nede bısey ıstemedı.

siz gercekten sevmiyorsunuz bence. gercekten seven insan bunlara takılmaz, her zorluğun üstesinden beraber gelir. ayrıca sizde cok triplisiniz yani. şu yazdıklarınızı baştan okuyun ama empatı yaparak kendınızı sevgilinizin yerine koyarak okuyun. cok aşırı tepki veriyosunuz ve annesi olmayan bitine ben cok yanlıs buldum sizin davranısları.

Cekilmezsiniz.Kaç yasindasiniz siz 18 mi?Prenses muamelesi beklediginize gore.Evlenip adamin basini yakmayin bari.

Normalde açılan konular fake mi gerçek mi pek umrumda olmuyor. Ama bu konu sahibinin önceki konusunu da görmüştüm. Sayfalarca sürüp gidiyor. Ama hiç inandırıcı değil. Umarım keklemiyodur milleti.
yav tövbe tövbe bakın çalışan bir insanım şuanda da işteyim hiç oyun oynayacak halim yok ilişkimi düzeltmeye çalışıyorum

haklısın hatamı anladım ben olayları çok büyütüyorum
bir de nişanlım diyor benim hayattan tek beklentim seninle evlenmek ama sen çok aşırı beklenti içindesin

ev alıcaz yav yoksa ne yapayım takmayacağım şeyleri ben babasının durumu iyi nişanlım kendisi dedi iste diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…