Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sanırım haklısın

sizinki kindarlik derecesinde sunu sunu yaptin bunu yaptin diye basa kakma seklinde ilerliyo. bide ufacik bi hatadan gelecegi yazıp ciziyosunuz sen soyle de yaparsin böyle de yaparsin diye. bide oturup ben ne yaptim demek yerine ondan surekli bi hareket bekleyip hareketleri de begenmiyosunuz. ama soyle yapabilirdi sunu bile dusunmedi, eskiden bunu yapardi o da yok.

aileniz mukemmelliyetci olabilir, sizi asla uzmeyen bir dedigini iki etmeyen hep hakli goren kisiler olabilir. bu dogru bi davranis sekli degil.

asiri takintili gecmisi unutmayan hesap soran bi yapiniz var. asla size yapilan ufacik seyleri unutmuyosunuz. hersey sizin istediginiz gibi olsun istiyosunuz. herseyi kontrol altinda tutmak istiyosunuz. sizin istediginiz gibi olmazsa, kontrol edemiyosaniz karsi tarafi kiskirtip tartisip haksiz ilan ediyosunuz. yani size mantiksiz geldi diye mantiksiz olmaz ki. size gore mantiksiz olur. sizin istediginiz gibi olmadi diye yanlis da olmaz o sey. bence bi yardim alin. siz de cok rahatlarsiniz eminim.

Ayyy beynim yandı okurken.

Keşke konunuzu bir erkek nasıl delirtilir diye değiştirseniz :)

çünkü hatalı olduğumu anlayıp aramızdaki soğukluğu uzatmamak için
mesela buraya yazmasam aileme anlatsam onlar beni haklı bulurdu
nişanlımla aram iyice açılırdı
hmmm ailenin seni fazla simartmasi mi yani??
Ama takdir ettim her elestiriye akilli uslu cevap vermissin helal olsun

Eziksiniz demek istiyorum.
-ben de dedim ben başkasıyla konuştum
-boş bir şeydi belki ama bunu hak etmedim

bu nasıl bir üslup o adam acilen kurban kessin , sizin gibi bir kadından kurtulduğu için
Rabbim sen böyleleri ile karşılaştırma. Amiiiiiiiiiin.

barıştık üzgünüm

sen ne biçim kızsın yaa. evlerden ırak. sevgilinde akıl yok mu yaa seninle birlikte. adam sana çiçek almış yemeğe götürmüş doğum gunünde sen elbise pasta demişsin. telefonumun paketini yenilemedi demişsin. senin tel faturanı ödemek zorunda mı ???? asla değil. sen sevgilini yemeye alışmışsın. çocuğun 5000tl sini yerken iyiydi sanırım. Allah yardımcısı olsun bu mübarek günde o çocuğa hem üvey annesi hem senin elinden kurtarsın. değerini bilen düzgün insanlarla karşılaştırsın. görende hanfendiyi kraliyet ailesinden gelme sanır. hoş kraliyet ailesinden olanlar senden bin kat daha mütevazi.

bırak o çocuğun peşini tamamen bitsin. sen layık değilsin ona. şımarık sonradan görme. güpgüzel aklı başında bir sürü kız var ne diye seninle dolaşıyorki..

birde kendine üşüyen prenses ismini koymuş.. para yiyen premmmmses deseydin keşke

Son düzenleme:
Maaşı salak saçma dusunmeden hareket ederek harca, sonra yuzsuz yuzsuz nisanlindan 30 tl bekle ve yetmesin beni bu duruma sen dusurdun diye sucla.

İgrenc yaa
O kasar der o ibnesin der ama neymis s.git demis hahahahahahahaahah yine sacma sapan bi seye takip adami suclamayi basarmis.

Hayir ben adama falan da uzulmuyorum, ikiniz de cok vizyonsuzsunuz ya.

konu resmen yabancı gelin virali

yok aslında evlenince on numara oluyorlar .. bir üye vardı burada adını vermeyeyim, adam bunu nasıl çekiyor diyorduk evlendikten sonra adamın içinden alien çıkmıştı her gün konu açıyordu..

piremşeş sakın kaçırma bunu evlen, asla böylesini bir daha bulmazsın bak diyeyim.. evlen şenlik nasıl oluyormuş aç konu okuyalım canım hadi

Nişan aşamasındayken, nişanlısından maddi şeyler beklemek hiç mi onurunuza dokunmadı.
Valla pes. Adamı para makinası olarak mı görüyorsunuz.
Huyunuz suyunuz sizi ilgilendirir ama ben bir kadın olarak hemcinsimin nişanlısından bu kadar maddi şey beklemesini, talep etmesini ve yerine getirmediği için carlamasını anlayamıyorum.

valla bu düşüncelerinizin aynısınız siz yaşarsınız umarım bir şey demiyorum sonuçta beddua sahibine döner,bir çeşit beddua etmişsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…