Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizde bırak 10 bileziği ne takacaksınız diye konu bile açılmadı tasvip de etmiyorum bu konuyu kim ne istiyorsa onu takar.. Karşınızdakine hak veriyorum zıvanadan çıkarmak için elinizden geleni yapmışsınız..Evlenme sorumluluğunu alabilir misiniz? Sanmam..Bu kafayla evlenseniz de en fazla 3 5 ay sonra boşanıyorum dersiniz..

Kusura bakmayın da siz kardeşinizle sidik mi yarıştırıyorsunuz değer böyle bir şey mi? Bence nişanlınızı hakketmeyen, değer vermeyen sizsiniz. Sevgi böyle bir şey değil. Ben sevdiğim adamla evleneyim yeter ki teneke bir yüzükle evlenme teklifi etsin hiç önemli değil ikinci el eşyada oturalım yeter ki omunla huzurla oturayım diye düşünüyorum size çok şaşırdım gerçekten sizin ki sevgi değil artık ego savaşına dönmüş

nişanlısı adam umutsuz vaka artık.kendi düşen ağlamaz diyorum fazlasıyla ve fazlasıyla konu sahibini hakkediyormuş tekrar barışmış çünkü.mutluluklarrrrrrr

Fazlasıyla sağlıksızlaşan bir ilişki.
Bence bu durumda evlenmeniz hata olur gibi ama hakkınızda hayırlısı.

kendinizin veya ailenizin 30 liralık kontör alacak gücünüz yoksa kimseden maddi bir şey bekleyemezsiniz her şey karşılıklı. hayatımda parayı seven çok insan gördüm ama böylesine ilk kez şahit oluyorum.

30 liralık kontör istemeye utanırım ya 30 lira resmen bir öğünlük yemek parası. çeyizinize pembik gelinlik yapacağınıza insani şartlarda yaşayın aç gezmeyin.

Ohooo bu ne ya?
İnsan hiç der mi başkası ile konuştum?ki yapaman gerek tabi onu söylememe bile gerek yok.
Azcık kendine gel ve bence sakın evlenme,sonu iyi olmaz... kendini düzelt,bu anlattıklarına göre sorun sende!
Çocugu kendinden sogutmak için elinden geleni yapıyorsun...

Allah korusun ne soğutması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…