Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şu adamın telefonunu ver de bir konuşalım kendisi ile

kardeşinin nişanlısının aldığı telefonu da yazdığına göre gidişatınız iyi değil

30 tl atmadı bana diyorsun da sen 30 tl ni telefonun için ayırmayı bile düşünemiyor musun

hayatta kimseye değil kendine güven diyor adam özetle
bana ders vermek istemiş aldım dersimi zaten

sen ne biçim kızsın yaa. evlerden ırak. sevgilinde akıl yok mu yaa seninle birlikte. adam sana çiçek almış yemeğe götürmüş doğum gunünde sen elbise pasta demişsin. telefonumun paketini yenilemedi demişsin. senin tel faturanı ödemek zorunda mı ???? asla değil. sen sevgilini yemeye alışmışsın. çocuğun 5000tl sini yerken iyiydi sanırım. Allah yardımcısı olsun bu mübarek günde o çocuğa hem üvey annesi hem senin elinden kurtarsın. değerini bilen düzgün insanlarla karşılaştırsın. görende hanfendiyi kraliyet ailesinden gelme sanır. hoş kraliyet ailesinden olanlar senden bin kat daha mütevazi.

bırak o çocuğun peşini tamamen bitsin. sen layık değilsin ona. şımarık sonradan görme. güpgüzel aklı başında bir sürü kız var ne diye seninle dolaşıyorki..

birde kendine üşüyen prenses ismini koymuş.. para yiyen premmmmses deseydin keşke:KK53:
biraz ağır olmuş ama doğruları yazmışsınız
usuyenprenses usuyenprenses de sıkışınca yapıştırmış kötü dilekleri

üveylik zor o çocuğun işi çok zor Allah yardımcısı olsun
inşallah nişanlısı ve üvey annesi yüzünden hastalık sahibi olmaz
Rabbim aydınlığa çıkarsın

biraz ağır olmuş ama doğruları yazmışsınız
usuyenprenses usuyenprenses de sıkışınca yapıştırmış kötü dilekleri

üveylik zor o çocuğun işi çok zor Allah yardımcısı olsun
inşallah nişanlısı ve üvey annesi yüzünden hastalık sahibi olmaz
Rabbim aydınlığa çıkarsın
kötü dilek yapıştıran ben değilim ki iade olur yani onu diyorum

ikili ilişkilerden önce senin kendinle alakalı derinlemesine sorunların var. Önce onu çözmek için yardım al.

Sürekli bir maddi ( aldım almadım , verdi vermedi ) mevzu anlatmışsın .

Senin anan baban değil o adam bu kadar naz ve trip neden ?

valla bu düşüncelerinizin aynısınız siz yaşarsınız umarım bir şey demiyorum sonuçta beddua sahibine döner,bir çeşit beddua etmişsiniz

beddua değil gerçekler canım. silkelenip kendine gelmelisin. insan evleneceği kişi kaderi gibidir. ciddi düşünüp gelecekte evlenince kahır çekmektense başta bitmesi daha iyi. hiç kimsenin kimsenin hayatını zindan etmesine hakkı yok. bir gün öyle bir kötüye denk gelirsin ki mumla ararsın. ya silkelen kendine gel ya da çocuğun hayatını zehir etme. o çocuk şimdi susuyorsa birikir birikir bir gün pis patlar.

biraz açık konuşucam erkekler sevgililik döneminde cinsel olarak sevgilileriyle hayaller kurar bu yüzden bazı şeyleri görmezden gelebilir. bu hayallere evlenince ulaşınca o tarz hevesi zamanla gidince yani alışkanlık olunca bu sefer huy devreye girecek. işte ozaman huy olarak mutlu olduğu insansa karısı onu daha da sever. ama tam tersiyse eğer zaten hevesini almış bitirme noktasına gider. huzuru aramaya başlar yani başkalarına yönelir. bu verdiğim örnek iyi erkek ve huysuz kadın için geçerli. genelleme yapmıyorum..
bu arada sevgilinin üvey annesi varmış hem yukarda yazdığım sebep hemde bu yüzden sana çok düşkün. kendine güvenli liman ararken seninde bu yaptığın gerçekten hoş değil. o çocuğa çok üzüldüm annesi yok başında. insanın başında annesinin olması çok farklı. dağ gibidir anne

Son düzenleme:
beddua değil gerçekler canım. silkelenip kendine gelmelisin. insan evleneceği kişi kaderi gibidir. ciddi düşünüp gelecekte evlenince kahır çekmektense başta bitmesi daha iyi. hiç kimsenin kimsenin hayatını zindan etmesine hakkı yok. bir gün öyle bir kötüye denk gelirsin ki mumla ararsın. ya silkelen kendine gel ya da çocuğun hayatını zehir etme. o çocuk şimdi susuyorsa birikir birikir bir gün pis patlar.

biraz açık konuşucam erkekler sevgililik döneminde cinsel olarak sevgilileriyle hayaller kurar bu yüzden bazı şeyleri görmezden gelebilir. bu hayallere evlenince ulaşınca o tarz hevesi zamanla gidince yani alışkanlık olunca bu sefer huy devreye girecek. işte ozaman huy olarak mutlu olduğu insansa karısı onu daha da sever. ama tam tersiyse eğer zaten hevesini almış bitirme noktasına gider. huzuru aramaya başlar yani başkalarına yönelir. bu verdiğim örnek iyi erkek ve huysuz kadın için geçerli. genelleme yapmıyorum..
bu arada sevgilinin üvey annesi varmış hem yukarda yazdığım sebep hemde bu yüzden sana çok düşkün. kendine güvenli liman ararken seninde bu yaptığın gerçekten hoş değil. o çocuğa çok üzüldüm annesi yok başında. insanın başında annesinin olması çok farklı. dağ gibidir anne
çok haklısın bunu telafi edicem

Aslında bunu buraya yazmamak için kendimle çok uğraştım ama bu olayı aileme ya da arkadaşlarımdan birisine anlatamam, utanç verici.Onun için de benim içinde.
Nişanlımla uzun süredir aramız çok iyiydi,eşyalarımızı aldık,düğün yerini tuttuk.
Düğün yeri istediğim yer olmadı gerçi istediğim yer bütçemizi baya aşıyordu
Eşyalar için de beyaz eşyalar mutfak ve yatak odası bize ait,oturma odası misafir odası erkek tarafına ait
yani çok bir şey istemedik ama onu da iptal ettiler sadece bir odayı alırız dediler ailemin haberi yoktu iptal ettiklerinden gene ses etmedim. 10 bilezik set alacaklardı ben de set yerine 3 bilezik daha alsınlar düğünden sonra ev alalım peşinat verip napıcam ben altını dedim set alamayız 10 bilezik başka yapmayız dediler
tamam dedik neyse. Onlarda gelenekmiş takılan altınlar alınırmış erkeğin üzerinden çünkü düğünlerde taktıkları takıları onlardan takacaklarmış gelecekteki takıları düşünüyorlar
ben böyle bir şey görmedim dedim bu ne böyle işinize geldiği gibi konuşuyorsunuz dedim
ailem dedi boşver kızım siz mutlu olun.
Neyse nişanlımın annesi küçükken vefat etmiş üvey anne tetikliyor hep ona da kızamıyorum ben eksik her şeyi kendim yapıcam dedi
yapıyor ama istediklerim olmuyor ki. seviyorum diye ses etmiyorum
bilmiyorum belki ben pahalı şeyler istiyorum
bunları anlattım çünkü çok fedakarlık yaptım,bunu hak etmedim
ben 2 aydır fazla harcama yaparak maaşımı erken bitiriyorum Nişanlım ben sana para göndereyim dedi kabul etmedim.Allah var öyle sakınmaz dişlerim için 5000tl verdi,sonra da geri almadı
bana benden almıyorsan bari aşırı harcama yapma 150-200tl kenarda bulundur dedi
bu ay gene bitti maaşım telefon hattı paket yapamadım
bir yerleri aramam gerekti arayamadım,benden ara dedi.sabahları kalkamadı arayamadım,annenden neden aramadın dedi
ben ondan hattıma tl atmasını bekledim
en son dayanamadım dedim sen beni zor durumda bıraktın,30 tl çok mu gördün,sen beni aç da bırakırsın falan dedim.Ben sana ders vermek istedim,gereksiz harcama yapıyorsun anla istedim dedi
Böyle ders mi olur. Zaten doğum günümde kıyafet almış kafasına atacaktım
tamam o gün çiçek göndermiş, istediğim yere yemeğe de gittik ama kıyafet ne son anda düşünülmüş bir hediye
Parasında da değilim.Önemsememiş başkasına hediye alır gibi hediye almış.Pasta falan da almamış.
o günden beri çok sinirliyim.Bir de üstüne bu beni zor durumda bırakması canımı sıktı
pazar günü buluşmucam istemiyorum sen beni zor durumda bıraktın dedim.Hazır ol geliyorum almaya dedi
Neyse buluştuk, gönlümü aldı bir şekilde.yemek yiyelim dedi yok istemem senin paranla alacağın hiçbir şey istemiyorum dedim. Zorla yemeğe götürdü.Sinemaya gittik.sonra da bir şeyler içelim dedi gittik.
Eskiden sandalyemi çekerdin,arabamın kapısını açardın şimdi bunların hiçbirisini yapmıyorsun.
Sen şöylesin,böylesin sen beni zaten zor durumda da bıraktın falan dedim
Tamam biraz fazla üstüne gittim sonra bana bir şey dedi gerizekalı gibi sessizdi anlamadım
sen bana gerizekalı mı dedin dedim 10 kere sordum cevap vermedi
sonra kalktım otur dedi çantamı tuttu beraber kalkıcaz dedi tekrar kalktım kolumu tuttu
ben aldım ben bırakıcam otur dedi
o hesap öderken kalktım eve doğru gitttim,yolda yakaladı. sen benim kolumu sıktın bana şiddette uygularsın falan dedim arabaya bin dedi zorla eve bıraktı
o gün 53 mesaj 18 arama yapmış aç çok kötüyüm sinirden ağlıcam falan demiş açmadım
sonra o gerizekalı düşüncelerinle başbaşa kal demiş
2 gündür hiç konuşmadık serviste biraz çattı cevap vermedim
dün aradı gene özür dilemek yok ben uyuyamıyorum 3 gündür sen napıyosun ama sana güveniyordum o yüzden aramadım 2 gün hiç güvenmesem arardım sürekli dedi
ben de dedim ben başkasıyla konuştum
boş bir şeydi belki ama bunu hak etmedim
ne diyorsun sen ya dedi
evet dedim kaşar kaşar konuşma ibne mi oluyorum ben dedi
hayatımın en büyük şokunu yaşadım
bana ilk zamanlar sen beni aldatsan seni bırakmam diyordun o zaman sen de ibnesin dedim
o 1 sene önceki düşüncemdi
s.git o zaman dedi sen s.git dedim ilişki ne seviyelere geldi
ben hayatımda ilk defa bir kıza bu kelimeyi kullandım çok pişmanım beni delirttin beni çıldırttın dedi,beni bu hale sen getirdin dedi
daha sonra sinirle söyledim pişmanım özür dilerim yazmış
bu seviyeye geldiyse uzatmayalım yazmış umrumda değil ne yapıyorsan yap dedim
ama sen bana bu kelimeyi nasıl kullanırsın dedim
çok ağladım bu kelimeyi nasıl hak ederim diye,kardeşlerim bir şey oldu bana diye yanıma geldiler
hiç çaktırmadım canım ailem ama hayatımın şokunu yaşadım
sabah kahvaltılık almış almadım, öpüyor bir de beni sen kimi öpüyorsun kaşarı mı dedim
afedersiniz ama çok iğrenç bir kelime
ben şimdi napıcam,ben insanları tanıyamıyorum,bu kelimeyi ondan duyacağıma hiç inanmazdım
kimse hakkında kötü düşünmeyen, eleştirmeyen birisi bunu sevdiğine nasıl der
ben ne yaparsam yapayım seni mutlu edemicem diyor,neymiş ben zengin koca istiyormuşum
kendisi uydurmuş bir yerlerinden bi 25binlik kır düğünü mekanı istedim diye
sanki orası tutuldu gene de uygun yer tuttum sırf mutlu olalım diye,değmezmiş
şimdi ben napıcam araftayım
aşk çok büyük aptallık,keşke hiç aşık olmasaydım
aşık olduğum için çok pişmanım
(bu arada kız kardeşime nişanlısı 3 tel aldı 2sini kırdı birini sattı şimdi tekrar almış hem de üst model telefonlar tamam çocuğun durumu iyi ama o da ders verebilirdi yani ben mi çok değersizim anlamıyorum)

Bence sizin tiplerden bu hale gelmiş.. Dişlerinizi yaptırmış... Vs vs.. Doğum günün de kıyafet almış ne güzel.. Daha ne istiyorsunuz anlamadım

Düğün yeri, eşyalar, takılar o zamanlar dunyanin merkezi gibi geliyor ama o kadar bos şeyler ki. Kendine biçtiğin değer takılan takılar yada alınan telefon sayısı olmamalı. 10 sene sonra ne düğün ne albümler geliyor insanın aklına. Eşyalar eskimis ve gereksiz geliyor. Sevgi dolu, nazik bir adam mi nasıl bir baba? Önemli olan bunlar benim fikrim tabi. Sevgiler

10 tane bilezik ayrıca set istenmiş, ben böyle şeyleri anlamıyorum bu nasıl aşk evliliği? Ben evleneli 2 ay oldu, ailesi sadece bilezikleri aldı, gerisi için o borçlandı, onun her fazla ödediği para bizim evimize yansıyacaktı, bu nedenle bana kalaa bilezik bile istemezdim ama adetmiş. Benim annem beyaz eşyamızı babamlar yatak odamızı aldı, diğer eşyalara ikimiz borçlandık. Evlilik olayı fedakarlık olayı, karşındaki insan tek başına evlenmiyor, o birşeyleri yapmaya çalışıyorsa seninde elini taşın altına koyman lazım. Basit şeylere takılmışsın. Şimdiden bu tarz hakaretler ediyorsanız birbirinize o evlilik zaten yürümez.

ya bilerek yapmıyor ne alaka saçmalamayın
Kardeşin telefonları bilerek kırmıyor mu? Hımm bilinçli de satmıyor o zaman :işsiz:
Benim anlamadığım telefonunu kendi alamıyorsa ya da evladı olduğu için baban almıyorsa bu ne rahatlık yahu diyeceğim izninle:KK51:
Ayrıca dişçide taksit hesabı yaparken şak çıkarmış ödemiş ne bileyim ben diyorsun, o an tavana mı bakıyordun napıyordun da farkedemedin:KK51: sen çok kurnaz birisin para ödeme harcama anlarında birşeylerle uğraşıp sonra "ahh ödemiş bile ben o zaman transa geçmiştim" kafalarındasın, kendine bunu yedirebiliyorsan o da senin aciz duruşun sonuçta herkesin bir duruşu var bu hayatta:KK52:
Burada yorumları alıntılayıp çemkirmeden iki kelime yazman hanımefendi göstermiyor seni, gerçek hayattaki kişiliğini değiştirmez yani rahat ol. Nişanlına da müstehak hala seninle devam edebiliyorsa çeksin cezasını veya çeker mi çektirir mi onu ilerleyen zamanlarda görücez. Son olarak bi üye dangalak mı ne demiş nişanlına sende ona öyle konuşamazsın o çok tatlı falan demişsin asdfgjkjk peki sen ib.. derken neydi? Ha şey mi diyorsun "ben diyebilirim siz diyemezsiniz" ah peki:süslü:

Düğün yeri, eşyalar, takılar o zamanlar dunyanin merkezi gibi geliyor ama o kadar bos şeyler ki. Kendine biçtiğin değer takılan takılar yada alınan telefon sayısı olmamalı. 10 sene sonra ne düğün ne albümler geliyor insanın aklına. Eşyalar eskimis ve gereksiz geliyor. Sevgi dolu, nazik bir adam mi nasıl bir baba? Önemli olan bunlar benim fikrim tabi. Sevgiler
Evet doğru ondan çok iyi bir baba olur buna eminim :)

Kardeşin telefonları bilerek kırmıyor mu? Hımm bilinçli de satmıyor o zaman :işsiz:
Benim anlamadığım telefonunu kendi alamıyorsa ya da evladı olduğu için baban almıyorsa bu ne rahatlık yahu diyeceğim izninle:KK51:
Ayrıca dişçide taksit hesabı yaparken şak çıkarmış ödemiş ne bileyim ben diyorsun, o an tavana mı bakıyordun napıyordun da farkedemedin:KK51: sen çok kurnaz birisin para ödeme harcama anlarında birşeylerle uğraşıp sonra "ahh ödemiş bile ben o zaman transa geçmiştim" kafalarındasın, kendine bunu yedirebiliyorsan o da senin aciz duruşun sonuçta herkesin bir duruşu var bu hayatta:KK52:
Burada yorumları alıntılayıp çemkirmeden iki kelime yazman hanımefendi göstermiyor seni, gerçek hayattaki kişiliğini değiştirmez yani rahat ol. Nişanlına da müstehak hala seninle devam edebiliyorsa çeksin cezasını veya çeker mi çektirir mi onu ilerleyen zamanlarda görücez. Son olarak bi üye dangalak mı ne demiş nişanlına sende ona öyle konuşamazsın o çok tatlı falan demişsin asdfgjkjk peki sen ib.. derken neydi? Ha şey mi diyorsun "ben diyebilirim siz diyemezsiniz" ah peki:süslü:
evet ben diyebilirim nişanlısıyım siz ne münasebet

Hanımlar rica ediyorum üsluplara dikkat ediniz, konu sahibesi haklı ya da haksız fark etmez, eleştirebilirsiniz ama yeremezsiniz, yorumlarınıza gayet düzgün cevaplar vermeye çalışıyor, lütfen herkes sınırını bilsin.

Son düzenleme:
Tam düğün olayların üvey annenin yaptıklarına laf edecektim ki vazgeçtim.
Ay bu ne böyle adam gerçekten bu kadar uzatmanızı bu lafları işitmenizin ne alemi vardı. İnanamıyorum gerçekten, keşke sevdiğim yanımda olsaydıda bi çiçek bile alınmasaydı bana. Sadece sevdiğini söyleseydi diyip gidyorum. İnşallah bir şey anlamışsınızdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X