- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.356
- Konu Sahibi usuyenprenses
ne yazsam kızmıyor yav o delirmiyor bizi delirtiyor sakinliğiyle vurdumduymazlığıylaBir de verdiği cevaplar da dalga geçer gibi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yazsam kızmıyor yav o delirmiyor bizi delirtiyor sakinliğiyle vurdumduymazlığıylaBir de verdiği cevaplar da dalga geçer gibi.
yav tövbe tövbe bakın çalışan bir insanım şuanda da işteyim hiç oyun oynayacak halim yok ilişkimi düzeltmeye çalışıyorumNormalde açılan konular fake mi gerçek mi pek umrumda olmuyor. Ama bu konu sahibinin önceki konusunu da görmüştüm. Sayfalarca sürüp gidiyor. Ama hiç inandırıcı değil. Umarım keklemiyodur milleti.
pembeden nefret ederim siyah ve griciyimdir sade şeylerden hoşlanırımTahmin ediyorum senin evinin wc bile pembiştir gelin evine katılda izleyelim senin gibi premmsessi millet bi prenses görsün
normalde çabuk sinirlenen bir insanım ama siz haklısınız o yüzden kızamıyorumne yazsam kızmıyor yav o delirmiyor bizi delirtiyor sakinliğiyle vurdumduymazlığıyla
haklısın hatamı anladım ben olayları çok büyütüyorumİnsanlar ilişkileriyle, evlilikleriyle ilgili gerçekten sorun olabilecek konularda post açıyorlar bir okuyun onları isterseniz...Adam nerdeyse ağzınızın içine düşecek, arabanın kapısına kadar açtığından bahsetmişsiniz daha ne olsun.
ev alıcaz yav yoksa ne yapayım takmayacağım şeyleri ben babasının durumu iyi nişanlım kendisi dedi iste diyebence çok maddiyat düşkünüsünüz. adamın annesının olmadıgını ve durumunun bellı oldugunu bilmiyomuydunuz? ayrıca bu devirde altın istemem mi kaldı mal alır gibi. sizde adamların oğlunu alıyosunuz 10 bilezikte siz verin o zaman. benım eşinde de anne baba yok ama yapcaklarını kendı butcesıne gore yaptı. kımse ondan ne altın nede bısey ıstemedı.
siz gercekten sevmiyorsunuz bence. gercekten seven insan bunlara takılmaz, her zorluğun üstesinden beraber gelir. ayrıca sizde cok triplisiniz yani. şu yazdıklarınızı baştan okuyun ama empatı yaparak kendınızı sevgilinizin yerine koyarak okuyun. cok aşırı tepki veriyosunuz ve annesi olmayan bitine ben cok yanlıs buldum sizin davranısları.
yok canım Allah izin verirse bırakmambence sen o cocugu bırak zengin bi koca bul.
Bence haklı. Doğru demişhaklısın hatamı anladım ben olayları çok büyütüyorum
bir de nişanlım diyor benim hayattan tek beklentim seninle evlenmek ama sen çok aşırı beklenti içindesin