Şampuan ve Saç Kremleri asla bu şampuanı kullanmayın diyenler buraya..

saclarım ince telli ve boyalı ben elsevden hiç memnun kalamdım dove tek kelimeyle berbat aksama yaglandırıyodu bide ucuz olsun belki kimyasalı azdır diye ipek sampuan aldımm hemde büyük boyun oda cok kötü bıraktım sonra dahada bitkisel olsundiye zeytinyaglı defna sabunu aldım hatay sabunu diye geciyor oo hele resmen döktü saclarımı suan esim yalnızca kuaför salonlarında satılan bir ürün getiridi piyasada yok ayni onu deniyorum bakalım gelişmelri yazarım

Ben de Dove ve Elidoru beğenmedim.Loreal de çok güzel yapıyor ama saçlarımı çok döktü ,bana yaramadı yani.Şimdi head&shoulders deneyeceğim ektra dolgunluk yazıyo üstünde,bu nasıldır acaba?

Bi de blendax lisedeyken kullanırdım çok güzeldi ama şimdi nasıldır bilemiyorum.

Pantene hakkında aradayım,bir iyi bir kötü denemem oldu

elidorun son serisinden kullanıyorum bir süredir resmen saçımdaki boyayı söküyor. Emin olmak için önce Pantene ile yıkıyorum boya az akıyor,2. kez elidorla köpüklüyorum,köpükler bile kızıl boyanıyor anlamadım ben bu işi

Head&Shoulders benim saçlarımda kepek yaptı felaket oldu zor kurtuldum
Elidor yumuşacık yaptı ama çok döktü
Şuan Loreal'in SArı olanı kullanıyorum saçın doğal çimentosu yazan.güzel gibi

elidor shine yüzünden kel kalıcaktım kesinlikle protesto ediyorum üretimden kaldırsınlar

Son düzenleme:
Gliss.....Vasat.ıkinci kere alınmayacak bir ürün,temizlemiyor bile.
Dove....Vasat .dov un imajı yerle bir oldu şampuanlarıyla
head and shoulders ..mentollusuünü kullanmanızı tavsiye etmem..garip bi his..kafa derisinin geçirgen olduğunu anlamak isteyenler kullansın..sanki dilime döktüm öyle hissediyorsun ferahlığı ama rahatsız edici..
Gelelim bombaya..dikkatt.....SEBAMED...Hayatımda bu kadar yalandolan hayal kırıklığı bi ürün kullanmadım...Onarıcı bakım zattiri zutturu bi şey döşenmişler dışına..baya da pahalı...ne adam gibi köpürüyor ne bi işe yarıyor..ha ipek ha bu...
Elseve yine de genel amaçlı şampuanlar arasında en iyisi gibi görünüyor.

ben daha iyidir diye bir süre bioblas kullandım ancak saçımı döktü ve inanılmaz kuruttu... kıvırcık kuru ve ince telli saçlarım...kestirmek zorunda kaldım ve kuaför bu saça ne yaptın dedi... kimseye tavsiye etmiyorum

Saç tipim normal, dalgalı.
Şu zamana kadar her şampuanı kullanmışımdır. (Panthane, Komili, Dove, Elseve, Gliss, Schauma, L'oreal, Blendax, Bioblas, Otacı, Elidor, Organicum, Sanfiyto)
(Komili hoş yapmıştı saçlarımı, L'oreal çok güzeldi (maalesef artık o serisi üretilmiyor), Elseve, Gliss, Shauma, Bioblas, Otacı bir değişiklik yapmadı. Organicum dökülme konusunda şimdilik bir etki göstermedi ama biraz toparladı sanki saçlarımı. Elidor daha hızlı yağlanmasına neden oldu.)
Özellikle Dove'yi asla kullanmayın diyorum. lmaz:

kızlar bende elıdordan hıc memnun deılım ve bıraktım elseve kullanmayı dusunuorum su yenı cıkan 5 faktorluyu veya arı ozlu mu ne onu.. yardmcı olr musnzz

Loreal'in boyalarını ve diğer ürünlerini kullanıyorum ve özellikle de boyalarından çook memnunum. Saçlarım ince telli, çabuk yağlanıyor, dalgalı ve uzun. 12 yaşımdan beri denemediğim şampuan yok. Ancak şampuan deneyimlerimin içinde en kötü ikisi elseve serilerindendi. Şu son çıkan 5 faktörlü onarıcı seri ve ondan önce denediğim arı sütü zımbırtısı serisi gerçekten korkunçtu. Tek kullanımda kaşıntıdan, kepekten ve matlıktan dolayı beni delirtti. Yalnızca bi kere kullanabildim ikisini de ve büyük boy şişe almıştım öylece duruyorlar. Hiç kepek olmayan saçlarımı bi defada dehşet kepek sahibi etti şu namı değer 5 onarıcı etki serisi, tebrik ediyorum daha kötüsü olamazdı :S :S
Bunun dışında gliss'in pembe serisi var, sanırım yaban gülü müydü öyle bişey. Berbat bir ürün, özellikle de bu serinin piyasada 15-16TL'den satılan maskesi!!! Amman amman o nasıl bir yapış yapışlık, matlık, donukluk. Islakken bile halı gibi oldu onu kullanınca saçım. öyleki sinirimden direk çöpe attım.
Ne yani denenmiyor mu bu ürünler! Hiç mi bilmiyorlar bu ürünlerde bir sorun olduğunu kızıyorum. Ne kullanıcaz yahu!

Bende gliss deneyemeye başlamıştım gerçekten çook başarısız -tatlicadiarzu-

benim saçlarım normalde ince telli ve yağlı. hayatımda kullandığım en kötü şampuan bioblastı. şimdi cildim için bir hap kullanıyorum o yüzden saçlarım yağlanmıyor. otacı yağlıyken iyiydi ama saçlarım kuruyunca kötü yaptı.

ipek şampuan kullanıyorum şimdi içine sarımsak katıp. gayet iyi şu anda ama ilerisi ne our bilemem =)

bioblas asla asla asla!!! çok kötü bir şampuan..

o elseve alma hatasını ben de yapmıştım hayatımda kullandığım en başarısız şampuandı saçlarımın arasına tarak girmiodu keçe gibi yaptı resmen,kurudu saçlarımı mat oldu döküldü kesnlikle hç taawsiye etmiorumlmaz:lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…