Şampuan ve Saç Kremleri asla bu şampuanı kullanmayın diyenler buraya..

aa gliss ondan sacımı dokuyor demek.onarıcı total serisini kullanıyorum.onarması guzel ama sacım tel tel dokuluyor.

ben de en çok dove dan memnun kalmadım zaten kuru saçlarım iyice kuruttu. pantende ağır geldi biraz galiba şimdi elidor kullanıyorum memnunum elidorun çabuk yağlandırdığını sölüolar ama benim saçım zaten kuru olduğu için ii gelio dengelio herhalde:)

Merhaba Benimolan

Saçında çok kepek varsa öncelikle Nizoral gibi medikal bir şampuan kullanıp sorunu kökünden çözebilirsin. Eşimin de kepek problemi vardı. Yurtdışında Nizoral isimli bir şampuan kullandı. Türkiye'de de var sanırım. O dönemden beri kepek şampuanı kullanmadığı halde hiçbir şekilde kepek problemi yaşamıyor. Tavsiye ederim canım.

elidor hiç memnun kalmadım şuan yine sampuan degiştirmeyi düsünyrm ama karar veremedim hangisini alsam diye sac tipim yaglı ve ince telli dalgalı

benim saçlar da ince telli ve normal.çok şampuan değiştirdim.doğumdan sonra bi dökülmeye başladı hala tel tel dökülüyor.bu arada dove,head&shoulders,hiçsevmedim .hiç memnun kalmadım bunlardan.şu an da bioxcin kullanıyorum ama dökülmede hiç azalma yok.ne yapacağım bilemiyorumsenağlama

cleardan hic hosnut kalmadm dusta yüzümü bile yakıo içeriğinde ne varsa artık banyodan cıkınca gözlerm kıpkırmızı olurdu kullanmayın derm ii gelenlerde vrdır tabiki

cleardan hic hosnut kalmadm dusta yüzümü bile yakıo içeriğinde ne varsa artık banyodan cıkınca gözlerm kıpkırmızı olurdu kullanmayın derm ii gelenlerde vrdır tabiki

aynen canım benim alnımda yanma gözlerimde yanma oldu öylece duruyor banyoda gittim başka aldım onlada artık yünlü kazaklarımı yıkarım kaydirigubbakcemile3:dance:

head&sohulders süperr

bende uzun bir süre kullandım, saçımı çok güel uzattıı ama dökülmeye başladı saçlarım.. sadece bende değil, çevremde bu şampunaı kullana çoğu kişide dökülme olduğunu öğrendim...
bu arada saçlarım boyalı ve yıpranmış....

bitkisel şampuanları sakın kullanmayın arkadaşlar...
ilk zararsız hoş izlenimi versede zamanla saç dipleriniz kuruyor tortular kepekler derken saçlarınızın dökülmesinde büyük payı oluyor.
ne kullancağımızı şaşırdık artık valla zararsız denen şampuan bile saç diplerimi maf etti ,arkadaşlar en iyisi eski zamanlardaki o blendaxlar ama şimdi onun bile sahtesi çıkmış allahım ne günlere kaldık ve kalacağız...

kesinlşikle dfn garlı şampuan saçımı mahvetti.iki günde yağlanıyor artık saçlarım.keçe gibi sert oldu maalesef ve kafama yapışıyor artık saçlarım.uçları da tülerdi.berbat bi,r görüntüsü var artık saçlarımın ve çoooook kaşınıyor kafam bu şampuanı kuulandığımdan beri.oysa saç bakım kremi bana çok iyi geldi diye gittim ne umutlarla aldım şampuanını da.ama maalesef öldürdü saçlarımı ya:1no2:

canım ben bi ara clear kullanmışyım 6 ay önce fln ama erkekler için olan serisini içine de bepanten ve bemiks ampül kırıyordum iyiydi şimdi bioblast kullaıyorum oda iyi ama çok kuruttu banyodan sonra saçımı açmak için resmen savaş yapıyorum şimdi şampuan arıyorum kendime... istersen bide dediğim gibi kullan bu akşam bakcam içinde silikon var mıydı bilmiyorum eğer yoksa clear alcam

oda yaramadı kokusu muhteşemdi ama keçe gibi yaptı saçımı açılmıyodu şimdi schauma deniyorum bakalım şimdilik iyi gibi sonuç

Slm

Biraz paraya kıyabilirseniz Tresemme veya Matrix alın derim ben. Tresemme kuaförsepeti diye bir sitede bir alana bir bedava satılıyor.

dove saç kremiyle kullanılınca aşırı kurutma yapmıyoo ama saçı yapıştırıyooakannehir elidor ise saç derisini mahvediyoo aşıır kaşınma yaptı annemle bendelmaz: blendax fena değil sanırımmmmCADIARZU

saçlarım normal ve ince telli clear ve özellikle rejoice den hiç memnun kalmadım elidor cok iyi geliyor ama içeriğinde cok kimyasal oldugundan diğerlerine göre ondan dolayı kullanmaya cesaret edemiyorum zaten dökülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…