Loreal'in boyalarını ve diğer ürünlerini kullanıyorum ve özellikle de boyalarından çook memnunum. Saçlarım ince telli, çabuk yağlanıyor, dalgalı ve uzun. 12 yaşımdan beri denemediğim şampuan yok. Ancak şampuan deneyimlerimin içinde en kötü ikisi elseve serilerindendi. Şu son çıkan 5 faktörlü onarıcı seri ve ondan önce denediğim arı sütü zımbırtısı serisi gerçekten korkunçtu. Tek kullanımda kaşıntıdan, kepekten ve matlıktan dolayı beni delirtti. Yalnızca bi kere kullanabildim ikisini de ve büyük boy şişe almıştım öylece duruyorlar. Hiç kepek olmayan saçlarımı bi defada dehşet kepek sahibi etti şu namı değer 5 onarıcı etki serisi, tebrik ediyorum daha kötüsü olamazdı :S :S
Bunun dışında gliss'in pembe serisi var, sanırım yaban gülü müydü öyle bişey. Berbat bir ürün, özellikle de bu serinin piyasada 15-16TL'den satılan maskesi!!! Amman amman o nasıl bir yapış yapışlık, matlık, donukluk. Islakken bile halı gibi oldu onu kullanınca saçım. öyleki sinirimden direk çöpe attım.
Ne yani denenmiyor mu bu ürünler! Hiç mi bilmiyorlar bu ürünlerde bir sorun olduğunu

kızıyorum. Ne kullanıcaz yahu!