Aynen canım yaa çok zor insanın kendi saç tipine uygun şampuan bulabilmesi

herkesin saç tipi çok farklı çok doğru söylediğin.. iki kişi var diyelim ikisininde saç yapısı kuru iksi de aynı ürünü aldı diğerininkini yumuşattı öbürününkine hiç yaramadı.. buda kişinin saç kimyasına bağlı yaa ben arkadaşımla birlikte bikere elseve bal özlü kuru sert saçlar için olan şampuan saç kremi maske set halinde almıştık :) benim saçlarıma hiç yaramadı güya nemlendirici sert saçları yumuşatıcak valla daha bi kuruttu tarak girmedi saçlarıma elektrik çarpmış gibi dikildi havaya :) bana yaramadı ama arkadaşım okadar memnun ki anlatamam hala daha elseve bal özlü kullanır mesela

ama ben okadar ürün kullanmama rağmen saçlarıma şimdilik en iyi gelen ürün elidor oldu nemlendirmesi uzun süreli oluyo en azından tararken zorluk çekmiyorum memnunum şimdilik belki daha iyisini bulana kadar devam ederim aklımda şuan yves rocher'in yulaf özlü kuru saçlar için olan bi şampuanı var alıp deniycem bakalım memnun kalıcakmıyım ama öncelik elidorun doğa enerjisi olan serisinde içeriğine baktımda panax gingseng varmış bunun hücre yenileyici bi içerik olduğunu duymuştum iyi bişey yani saç çıkartıyor uzatmaya yarıyormuş artık nekadar doğruysa :)) alıp kullanıyım bakalım büyük bi ihtimal memnun kalırım yinede denemek istiyorum