- 1 Mart 2010
- 45.082
- 114.972
- 1.123
- Konu Sahibi benim_olan
-
bnm saçıma da çok iyi gelio dökülmeyi sıfırladı ve tumuşacık yapıo:kedi:
dovenin normal saçlar için olanını kullandım ben yağlandırdı.. bence o şampuan çeşitlerinin hepsi öyle. yağlı saçlar için olanını kullanırsam anca onunla normal olur diye düşünüyorum :)Asla bu şampuanı kullanmayın diyemem.. Herkesin saç tipi farklı size iyi gelen bir ürün bana iyi gelmeyebilir bana iyi gelen bir üründe size iyi gelmeyebilir.. Ben şimdi desem ki asla ELSEVE kullanmayın.. Ama gel görki kimine çok iyi geliyor elseve ürünleri.. herkes kendine iyi gelen bir ürünü bulup kullanmalı buda çok zor maalesef.. Burda çoğu kişi dove un nekadar iğrenç nekadar kötü olduğunu yazıyor.. saçımı yağlandırdı diye kızıyor.. iyide kutunun arkasında kocaman yazıyor kuru yıpranmış saçlar içindir diye.. Yağlı saçına dove kullanırsan tabi yaramaz.. Elseve mesela kesinlikle yağlı saç yapısı olanlar kullanmalı bu ürünü.. Bana hiç yaramıyor zaten kuru olan saçımı daha bi kuru, çatır çutur, tiftik tiftik yapıyor.. Bende hayatımda elseve kadar iğrenç rezil bi şampuan görmedim mi diyeyim şimdi.. Bana yaramadı der geçerim..
aynen öyle canım dove gibi nemlendirici içerikli şampuanları kuru saç yapısı olanlar kullanmalı :)dovenin normal saçlar için olanını kullandım ben yağlandırdı.. bence o şampuan çeşitlerinin hepsi öyle. yağlı saçlar için olanını kullanırsam anca onunla normal olur diye düşünüyorum :)
Asla bu şampuanı kullanmayın diyemem.. Herkesin saç tipi farklı size iyi gelen bir ürün bana iyi gelmeyebilir bana iyi gelen bir üründe size iyi gelmeyebilir.. Ben şimdi desem ki asla ELSEVE kullanmayın.. Ama gel görki kimine çok iyi geliyor elseve ürünleri.. herkes kendine iyi gelen bir ürünü bulup kullanmalı buda çok zor maalesef.. Burda çoğu kişi dove un nekadar iğrenç nekadar kötü olduğunu yazıyor.. saçımı yağlandırdı diye kızıyor.. iyide kutunun arkasında kocaman yazıyor kuru yıpranmış saçlar içindir diye.. Yağlı saçına dove kullanırsan tabi yaramaz.. Elseve mesela kesinlikle yağlı saç yapısı olanlar kullanmalı bu ürünü.. Bana hiç yaramıyor zaten kuru olan saçımı daha bi kuru, çatır çutur, tiftik tiftik yapıyor.. Bende hayatımda elseve kadar iğrenç rezil bi şampuan görmedim mi diyeyim şimdi.. Bana yaramadı der geçerim..
Aynen canım yaa çok zor insanın kendi saç tipine uygun şampuan bulabilmesiEn doğru yorum bu olmuş cidden çünkü saç tipleri farklı yağlı saç tipleri
bile farklı mesela..bende head and shoulders ı beğenmedim ama bi arkadaşıma çok iyi geldi bu şampuanı birlikte almıştık ben yarısına geldim ama inşallah bitirebilirim kuru saç tipleri bile farklı kendi aralarında kimisinin saçına tam uyuyor kimisininkini tiftik gibi yapıyor yani önemli olan kişinin kendine doğru şampuanı bulabilmesi :/
işte en iyisi organik ya da bitkisel şampuanlar ama onlarda her zaman alınmıyor maalesef :/ ben hamadinin organik şampuan ve bakım ürünlerini kullandım ama bir daha alamadım o yüzden şimdi marketteki kimyasallarda arıyorum çözümü napalım ama yves rocher nin fiyatı uygunmuş onu deneyebilirim bunlardan çözüm alamazsam :) vallaha en iyisi kuru saçlı olmakmışş :))Aynen canım yaa çok zor insanın kendi saç tipine uygun şampuan bulabilmesiherkesin saç tipi çok farklı çok doğru söylediğin.. iki kişi var diyelim ikisininde saç yapısı kuru iksi de aynı ürünü aldı diğerininkini yumuşattı öbürününkine hiç yaramadı.. buda kişinin saç kimyasına bağlı yaa ben arkadaşımla birlikte bikere elseve bal özlü kuru sert saçlar için olan şampuan saç kremi maske set halinde almıştık :) benim saçlarıma hiç yaramadı güya nemlendirici sert saçları yumuşatıcak valla daha bi kuruttu tarak girmedi saçlarıma elektrik çarpmış gibi dikildi havaya :) bana yaramadı ama arkadaşım okadar memnun ki anlatamam hala daha elseve bal özlü kullanır mesela ama ben okadar ürün kullanmama rağmen saçlarıma şimdilik en iyi gelen ürün elidor oldu nemlendirmesi uzun süreli oluyo en azından tararken zorluk çekmiyorum memnunum şimdilik belki daha iyisini bulana kadar devam ederim aklımda şuan yves rocher'in yulaf özlü kuru saçlar için olan bi şampuanı var alıp deniycem bakalım memnun kalıcakmıyım ama öncelik elidorun doğa enerjisi olan serisinde içeriğine baktımda panax gingseng varmış bunun hücre yenileyici bi içerik olduğunu duymuştum iyi bişey yani saç çıkartıyor uzatmaya yarıyormuş artık nekadar doğruysa :)) alıp kullanıyım bakalım büyük bi ihtimal memnun kalırım yinede denemek istiyorum
organikler bana hiç mi hiç yaramadı kuzumm :))) ama sen çok faydasını görürsün kesinlikleişte en iyisi organik ya da bitkisel şampuanlar ama onlarda her zaman alınmıyor maalesef :/ ben hamadinin organik şampuan ve bakım ürünlerini kullandım ama bir daha alamadım o yüzden şimdi marketteki kimyasallarda arıyorum çözümü napalım ama yves rocher nin fiyatı uygunmuş onu deneyebilirim bunlardan çözüm alamazsam :) vallaha en iyisi kuru saçlı olmakmışş :))
Organikler kuruttuğu için yaramıyordur saçlarına benimde kullanırken kuruttu 3 gün yıkamasamda yağlanma çok belirgin değildi bitince hüsran tabiorganikler bana hiç mi hiç yaramadı kuzumm :))) ama sen çok faydasını görürsün kesinlikleyves rocher bi nebze uygun bende denemeyi düşünüyorum gerçekten :))
Dimii kuru ya benim saç tipim ondan yaramadı bana :/ sana ni nebze olsa fayda eder organikler canımOrganikler kuruttuğu için yaramıyordur saçlarına benimde kullanırken kuruttu 3 gün yıkamasamda yağlanma çok belirgin değildi bitince hüsran tabi
organikler bana hiç mi hiç yaramadı kuzumm :))) ama sen çok faydasını görürsün kesinlikleyves rocher bi nebze uygun bende denemeyi düşünüyorum gerçekten :))
ardıç sabunu kullanıyorum,saçlarım rofleli,süper sabun,bir zaman külürtlü kullandım,saç fışkırdı,gören şok olurdu,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?