Avon, Maybelline, Max Factor, Amway, Cecile, Pastel vs vs gibi dandik markaların ürünlerini ASLA VE ASLA kullanmam..Cildim benim için herşeyden önemli..Bu saçma sapan markaların ürünleri cilde yarar değil zarar veriyorlar..Zaten düşünün bir kere bu kadar ucuz olmaları için ÇOK BASİT BİR TEKNOLOJİYLE ÜRETİLMİŞ ve UCUZ VE KALİTESİZ HAMMADDE KULLANMIŞ olmaları gerekmez mi? Benim cildimin yedeği yok, asla böyle saçma sapan şeylerle cildimi yıpratamam.. Hele Bim gibi yerlerden veya 1 TL'ci yerlerden kozmetik alanlara Allah akıl fikir versin yani..
nihan86, tatlım Max Factor'ü bir Chanel, Dior, Guerlain gibi kendini ispatlamış markalarla yan yana koyduğunuzda tabii ki çok ucuz.. Ve kesinlikle dandik bir marka..Kullandıkları teknolojinin basitliği her halinden belli oluyor zaten..Tıpkı Avon gibi tv reklamları falan yapıyor, sanki çikolata tanıtıyorlar..Siz hiç Guerlain'in, Chanel'in böyle uyduruk tv reklamlarını görüyor musunuz? Kendini ispatlamış markalar ancak örneğin Vogue gibi prestijli yayınlara reklam verirler..Böyle dandik markaların hedef kitlesi zaten pembe dizi izleyen orta-alt gelirli kitle olduğu için alıcı kitlesine tv reklamıyla rahatlıkla ulaşıyorlar.. Onu demeye çalışıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?