- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
Londonsibel sende bir ara kasinti yüzünden sikayetini dile getirmistin hala var mi??? Ne yaptin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Askkitabi canim, Sibel telini suya dusurmus . Telide kartini da kullanamiyor bir suredir giremiyor .Haberin olsun :)Londonsibel sende bir ara kasinti yüzünden sikayetini dile getirmistin hala var mi??? Ne yaptin?
Tesekürler canim... Hic korkma bak, ilk 3-4 gün SIKINTILI yatip kalkmak vs. Ama ondan sonrasi basit! Kime olacaksin sen?
Tesekürler canim... Hic korkma bak, ilk 3-4 gün SIKINTILI yatip kalkmak vs. Ama ondan sonrasi basit! Kime olacaksin sen?
Askkitabi canim, Sibel telini suya dusurmus . Telide kartini da kullanamiyor bir suredir giremiyor .Haberin olsun :)
Slm cnm, berratininde dedigi gibi t3lefonumu bikac gun kullanamadim,Londonsibel sende bir ara kasinti yüzünden sikayetini dile getirmistin hala var mi??? Ne yaptin?
Londolsibel nasilsin bende merak ettimSlm cnm, berratininde dedigi gibi t3lefonumu bikac gun kullanamadim,
Cnm kaşinti ara ara bendede oluyo hala ama cook daha iyi, Cetrizine diye bi tablet kullandim 1hafta cok iyi geldi bana,
askkitabi sen nasilsin agrin sizin varmiYapma ya ..? Bir sorarmisin ltf Canim ona, Bu kasintiya ne yapti o??
Ben çook iyim artik, bugun 7hafta oldu, tek sorun aksama dogru şişiyorum, bi ara yeni resim koyucam,Londolsibel nasilsin bende merak ettim
Slm cnm, berratininde dedigi gibi t3lefonumu bikac gun kullanamadim,
Cnm kaşinti ara ara bendede oluyo hala ama cook daha iyi, Cetrizine diye bi tablet kullandim 1hafta cok iyi geldi bana,
Ben çook iyim artik, bugun 7hafta oldu, tek sorun aksama dogru şişiyorum, bi ara yeni resim koyucam,
Yok agri sizi hic yok, bastan beri de yoktu zaten. Bugün tam kendime geldim. Tam eskisi gibi ryhtmusuma girdim. Misafir agirladim hata..askkitabi sen nasilsin agrin sizin varmi
Cnm iyleşme döneminde çok normalmiş kaşinti, benim şişlik göbek deliğimden dikişlere kadar oluyo,biraz araştirdim ne kadar surer diye şişmelere 6ay sure biliyormuş tabii kişiden kişiyede degişiyormuş, birde cnm ameliyatinin ilk v ikinci gunu nasil gorunuyorsan sonucun oyle oluyormuş, hatirliyormusun ????Ok ben burda bir bakayim. Dün ve ondan önceki gün coktu. Ama bugün hic yok mesela. Neden oluyor ki bu kasinti?
Niye yok acaba sende? Kas onarimi oldun sen, o zaman olmasi gerek yani hic mi olmadi sende? Yani kas onarimi yapan herkeste olmasi gerek diye biliyorum. Cünkü kas dikiliyor ve deri gergin birsekilde üstünde hem yag tabakasi da yok, ondan kendini göstermesi gerek aslinda!
Bende de yok suanda Doktoruma sordum, gelecek daha dedi sisim ve daha erken diyor ama üst kisimda sislik cok yok aslinda, görünmesi gerekir diye düsünüyorumArzum da da yok gerci
Jelesec