Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah unutmamistir
Merhaba askkitabi yalnis hatirlamiyorsam senin bugün dr randevun vardi? Nasil gecti ?
askkitabi guzel haberle gel insallah
Yok yok ,bu sefer unutmaz bence
Cok sukur canim sevindim senin adinaHersey yolunda canim.. Resim yüklerim eve gidince
Iiyi olduguna cok sevindim resimlerine baktim ama göremedim galiba hala yüklemedin
askkitabi normal hareket edebiliyormusun daha erken ama tekrar nezaman kontrollin var
askitabi karnin cok güzel olmus bayildim yaza hazirsin harika gözüküyorsunEkledim seni canim. Yazmistim aslinda...
askitabi karnin cok güzel olmus bayildim yaza hazirsin harika gözüküyorsun
Ekledim seni canim. Yazmistim aslinda...
ben göremiyorum canım resimlerini
Simdi bir dene
keske bende göre bilseydim, askkitabi neeee olurrr bende göreyim internetten bakiyorum herkezde cok farkli duruyor kafam cok karisik ya güzel olmassa diye korkuyorumSimdi bir dene
keske bende göre bilseydim, askkitabi neeee olurrr bende göreyim internetten bakiyorum herkezde cok farkli duruyor kafam cok karisik ya güzel olmassa diye korkuyorum
şimdi görebiliyorum ve çok teşekkür ediyorum canım.41 kere maşallah sana...bu kadar yeni güncellemelrin iyileşme sürecin harika dilerim bende öyle geçiririm o dönemimi....şimdi resimlere bakıyorum ortammüsait değil sonra yorumlarıda okucam
Aslinda yenileri eklemiyorum, malum özel fotolar ama sende göbisinden bir resim ekle, öyle bak olur... Cok seyler yasaniyor burda, ondan prensibim bu anlayisina simdiden tskler..
Ben yeni ògrendim burayi avusturyada yasadigim icin bòyle sayfalar oldugunu bilmiyordum bile, benim ameliyatta yaklastigi icin merak ettigimden yazmistim... ama anliyorum tabi seni, yinede tsk ederim saol..