10. Günden selamlar
Bugün kontrolüm vardı. Göbek deliğimdeki dikişler alındı ve an itibari ile pansuman maceramız bitti. Artık sarı kantaron yağı + iz kremi + masaj maceramız başlıyor.
Yaralarımın çok güzel iyileştiğini söyledi. Memelerde biraz şişlik var özellikle yukarı doğru, hafif kare bir görüntü var. Dikiş yerlerim aşırı kaşınıyor. Korseye ve sporcu sütyenine devam. Duş izni verdiler ama yaraları kuru tutmak şartıyla.
Çok eğik yürümeme gerek kalmadı vücudumun izin verdiği kadarıyla dik yürüyebilirim, eğilmek, yukarı uzanmak, ağır kaldırmak ve ani hareket yapmak yasak.
Karın bölgemdeki kesi yerinde hissizlik var. Meme bölgesinde her yeri hissediyorum. İlk 3 gün pubis bölgesi dümdüzdü yavaşça ödem inmeye başladı biraz şişti.
Ameliyatın 7. Günü iş yerime gelmeye başladım. Ağrım çok az oldu. İnanın regl ağrısı daha kötüydü. Yürürken eğil durmak yoruyor onun dışında sıkıntım olmadı.
İz kremi olarak all scar önerildi deneyeceğim. Ama özellikle sarı kantaron yağı iz bırakmaz mutlaka kullan dedi. İlk duştan sonra fotoğraflı olarak güncelleyeceğim.