Canim yok yani sen doktorun olarak tavsiye etmeye ve ovmeye hakkin var sonuclarin ortada belli yanii reklam yapsaydin coktan yapardin zaten reklami doktorun asistanlari yapar yada artik parami aliyorlar burda reklam yapinca onu bilemicegim :)Evet gercekten aynen öyle! Söylüyorum zaten almanyadaki arkadaslara, benim doktorumla gidin Görüsün!!! Hem orta almanyada hemde kuzey almanyada ameliyatlar yapiyor! Görüsmelerde bedava! ARica alman da degil iranli. Cok ilgili ve hastasini fikirlerini önemsiyen biri!!!
Alman Forumlarda cok adi gecen ve sonuclari ile ön planda duran bir Dr. Yani meme büyütme ve karin germe icin kesinlikle cok tavsiye edebilecegim bir Dr. Hem o kadar hastasi ile tanistim yani agri olarak herkes benim gibi, agri yok diyorlar! Örnek gecen hafta ameliyat odamdaki memebüyütme ve diklestirme oldu, yan odadakiler burun& karin germe, ve iki meme büyütme yapan bayanlar vardi aksam odada bulustuk cay cerez esliginde cok güzel sohbetler yaptik. Hem
burdaki KK forumda @BanuSeker arkadasimiz var oda ayni sekilde. Sihirli eleri var doktorcugumun Görüsmekte fayda var, ama tabiki sonucta son karar sizin tabiki! Ben tam 6 Dr ile görüsmüstüm zamaninda ta iste bu benim Doktorum diyene kadar!
Neyse benden söylemesi, fazla tavsiye edince reklam yapiyorsun diyorlarda .... Ayrica hic isim de vermedim burda, isim cisim vermeden nasil reklam oluyorsa artik....
Masallah canim fazla agrin olammasina sevindim insallah hep boyle decam eder tabi merakla iyilesme surecini bekliyorum
Almanyaya esim surekli gelip gidiyor zaten birde bende gelim gezim diyorum firsat bulunca
Doktorun ucretsiz muane yapiyor super bisey fransada 100€ bir muane parasi dusun artik