- Konu Sahibi yumurcakburcu
merhabalar kızlar bana da yardımcı olursanız seinirim 3 ya da 4 yıl önce çoşkun levent taşcı ya lazer lipoliz yaptırdım sonuçtan oldukça memnun kaldım zaten zayıf bi kızım fakat göbeğim vardı çoşkun bey laer lipolile saolsun halletti ve birçok arkadaşımda ona ameliyat oldu gel gelelim hamileliğim biraz sıkıntılı geçti öyle kibar bir hamile olamadım göbeğim şiştikçe şişti kocaman davul gibi oldu bebeğimde maşallah çok iri bi bebek olarak doğdu 5 ay içinde eski kiloma kavuştum deli spor yapan birisiyim zaten ancak baktım göbek gitmiyo yani bi bombelik var aniden aayip şişiyo adet dönemimde 5 aylık gibi oluyorum bazen iniyo tekrar çoşkun beyi aradım bana burcucum kasların ayrılmış zayıf ve sırtı dar bi kız olduğun için öne doğru göbeğin baya gitmiş ve kaslar ayrılmış önce kasları dikip sezeryan izinden giderek fazlalık deriyi alıcam ve göbek fıtığın var onu da düzelticem dedi bunun 2 yöntemi olduğunu söyledi 1. si klasik karın germe yöntemi 2. si endoskopik karın germe ameliyatı lazerle olan bi yöntemmiş iyileşme süreci çok daha hızlı oluyomuş ilk gün acı çekersin zaten hastanedesin sonra çabuk toplarsın dedi çoşkun beyi çok severim olaylara yaklaşımı anlatımı süperdir ben sadece bu yeni yöntemle ameliyat olan vvar mı varsa acısı sızısı nasıl oluyor beni aydınlatırsanız çok sevinirim sevgiler..