Aşkını çok sevenler..

gulserennisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
185
0
46
Kars
Onun için ölürüm diyen var mı? Yaa ben çok seviyorum ama sürekli etraftan uyarılar alıyorum. En çok annemden tabii. Fazla seviyormuşum, sizce kötü birşey mi bu? Ben ona AŞIĞIMMMMMMMM Rabbim onu bana bağışlasın. Onsuz bir an bile düşünemiyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevmek miiiiiiiiiii................ Hemde nasıl bir sevmek bilir misinnn???
Kendi canımdan kendi hayatımdan çok seviyorum onuu!!!
Ona canımı veririmmm, gözlerine kurban olurumm.................
Ölürüm onun yolunaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............

AŞKIMMM SANA DELİLER GİBİ AŞIĞIMMM!!!!

bende senin yaşadığın duyguların aynısını yasıyorum 2 yıldır ondan baskasını düşünemiyorm önemli olan gerçekten senin bu sevgini hak edicek birimi ileride yanılırsan aşırı sevgin seni mutsuzluğa umutszluga yol acabilir bende onsuz yapamam diye düşünüyorum cıldıryorm dşnmesi bile cok kötü

Allah bozmasın çok güzel bir duygu değilmi hiç uyarı aldınmı bu yüzden ????

aşkımla ortaokul yedinci sınıfta tanıştık şimdi üniversite 2 inci sınıftayım ve hala onu ilk günkü kadar seviyorum çok uyarı alıyorum acaba bişeyleri göremiyormuyum oda beni seviyor buna inanıyorum ama neden bu kadar çok uyarı alıyorum çok sevmek kötü bişeymi

çok sevmek çokta iyi değil aslına bakarsan beni zamanında üzdü ama fedakarlıklar yaptım çok bende oda iilkgünkü gibi heyecanımız hala devam ediyor ve bitmedi allah gerçekten sevenleri ayırmasın ilişkiyi bozmak istyenlerden korusun evli olmadığım halde ondan bebeğim bile olsun istiyorum bu ay belki bekliyorum bebeğim olucak ondan diye bende çok uyarı alıyorum annemde beni uyarıyor belkide bizim göremedklerimizi baskaları görüyor ama nafilee o olmadan hiçbirşey düşünemiyorum

Allah bozmasın çok güzel bir duygu değilmi hiç uyarı aldınmı bu yüzden ????

Bizim aşkımızın şiddetini de herkes bilir ancak bu yüzden hiç uyarı almadım canım. Sana bunu söyleyenler kesinlikle çekemeyen, fesat kişilerdir. Sen bu dünyada çok nadir bulunan en güzel duyguyu yaşıyorsun, sonuna kadar korkusuzca yaşamaya devam et arkadaşım...

Çoğu insan düzgün ilişkileri kıskanır ve çekemez

bende öyle yaaaaaa sanırım annem çok uyarıyor galiba biz bazı şeyleri göremiyoruz Rabbim inşallah onlarla birlikte hayırlı ömürler nasip eder

kesinliklee ve bozmaya çalışırlar dün resmen basıma geldi ama inatla kimseye pabuç bırakmam mutluluğumu kimsenin lafıylaa bozamamm deliler gibi seviyorumm:)))))

Gülserennisa sen de asker bekliyorsun sanırım canım. İnsanın askerlikte aşkı çok daha fazla güçleniyor ve artıyor. Bizim şafak atrsa 4 seninki kaç?

öylemi diyorsun çok haklısın bazıları çekemiyo galiba ama tuhaf olan annem de uyarıyor ya çok üzülüyorum ya ona hediyeler biriktiriyorum resmen kendimden çok onu düşünüyorum

öylemi diyorsun çok haklısın bazıları çekemiyo galiba ama tuhaf olan annem de uyarıyor ya çok üzülüyorum ya ona hediyeler biriktiriyorum resmen kendimden çok onu düşünüyorum

Ben de öyleyim canım ve bu sevgimden de gurur duyuyorum. Böyle sevgileri ömür boyu yaşayamayan insanalr var, herkese nasip olmuyor malesef... Anneciğinde belki çok kapılma diye söylüyordur, vardır aklında bişiler, anneler her zamann en iyisini bilirler canım Ama insanda durup dururken aşık olmaz birisine.. İllaki karşı tarafın sevgisinden emindir, ilgisine hayrandır, öpüp okşaması bambaşkadır... Bunlara güvenip inandıktan sonra kimseyi dinleme, kalbini dinle, o seni gidebeleceğin en güzel yere götürmüş zaten... Aşk cennetinin meyvelerini ye sen de düşünmeden...

iyi geceler;kızlar maşllah hepiniz öyle sevimli bi şekilde anlatmışsınızki sevginizi nazar değmesin. ama bende annene kaılıyorum.çok seve bilirsin canından kıymetlidir.ama bunu ona çok göstermeden yaşamalısın.yoksa yapılan en ufak bi yanlışta çok yıkılıyor insan.bide erkekler çok fazla ilgiden sıkılada biliyolar.yani benim nişanlım öylee aşırı ilgili olduğum zamanlarda daha çok tartışırız.yani diyeceğim hayatın merkezine koymayın koysanızda onlara pek belli etmeyin.

ya evt onlar pek ikgiden hoşlanmıyolar ama bi gün de ilgi göstermeyince niye ilgilenmiyosun diyolarrrr aah ahhhhhhhhhhhh gende çok seviyorum pisliğimiiiii

ya evt onlar pek ikgiden hoşlanmıyolar ama bi gün de ilgi göstermeyince niye ilgilenmiyosun diyolarrrr aah ahhhhhhhhhhhh gende çok seviyorum pisliğimiiiii

Allah bozmasın.erkeler çocuk gibiler.çok arayınca sıkılırlar.arayamayınca bozulurlar.valla ben nişanlımla uzun zmandır birlikteyiz ama halen tam çözmüş değilim.bide kadınları anlamak zor derler.erkekleri anlamak çooooooook daha zor bence.bazen çıldırtıyo beni......

kesinlikleeeeeeeeeeeeeeee katılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kocama aşığım deliler gibi..
3 senelik evliliğimde bir kez olsun ben annemde eşim evinde kalmadık.anca beraber dedik hep.
nasıl uyurum eşimsiz yaa nasıl ayrı kalırım bir gece..
onun bebek kokusundan nasıl ayrı uyurum..
evlilik önceside hastasıydım kocamın hiç birşey değişmedi...hani evlendikten sonra aşık olunur olayı var ya bnm öyle değildi..
deli gibi sevdim evlendim hala deli gibi aşığım...oda bana...çok seviyoruzzz birbirimiziimaşallah.
annemde kızardı bana çok fazla sevgini belli ediyorsun kızım şimdiden yapma falan...
ama gençlikk başımda duman tabi
iyikide belli etmişim sevgimin büyüklüğünü:89:

kocama olan aşkımı anlatsam bitiremem heralde.o benim ben de onun için gelmişiz sanki dünyaya.ya onsuz bir saniyemi bile düşünemiyorum.Allah sevenleri birbirinden ayırmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…