çok naziksin canım teşekkür ederim.yine güzel bir hikaye yine basrolde harika bir anne ...allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin a.s.
sağol dünürüm:) inşallah!ayy canımm yaa benide ağlattınnn( neyseki Rabbim seninde yüzünü güldürdü eşin ve yakışıklı oğluşunla ömür boyu mutluluklar dilerim bitanem ...
canım yazdıklarını okurken gözyaşlarımı tutamadım hıçkıra hıçkıra ağladım :gitme: ne mutlu sana ne mutlu bu duyguyu yaşayan herkesemafoldumbeninşallah bir ömür boyu da sağlıkla sıhhatle beraber olursunuz bebeğinle canım
RABBİMMMMM! ben de birgün burdaki arkadaşlarımla bu mutlulugumu paylaşabilecekmiyim? Hamiş olup ben de kendi meleğimi kollarıma alabilicekmiyim mafoldumben SoNra da gelip o heyecanlı o duygulu o tarifsiz duygularla dolu dogum hıkayelerınden bırı benım olucak ve burda ben de paylaşabilecekmiyim:sinifsinif:
Allah analı babalı büyütüsün,hayırlı evlat olsun,Allahım isteyen herkesi hayırlı evlatla mutlu etsin.
Allah analı babalı büyütsün canım
Ne güzel bir hikaye, Allah ayırmasın bebeğinizle, sağlıkla büyümek nasip etsin inşallah.
öyle güzel anltmışsınki anlatamam
allah hayırlı ömürler versin cnm
ne kadar güzel anlatmıssın canım ya gözlerim doldu okurken mutlulugunu tarfin ne kadar hos yasaması kımbılır nasıldır..allah evladını sana bagıslasın..darısıtüm isteyenlere tüm anne adaylarına insallahh..
Ne guzel anlatmıssın.. aglattın benı..
Allah analı babalı buyutsun ınsallah yavrunuzu
hikayenden çok etkilendim ağlayarak okudum
allah uzun ömür versin bebişine
mutluluğunuz daim olsun
:asigim:
Topiğimizin güzel annişlerinden cerencim senağlama
Bizlerede dua et olur mu bu güzelliği yaşamamız için mafoldumben
yavrunla sağlıklı uzun bir ömür geçirirsin inşallah :lepi:
Canım benim...çok güzel anlatmışsın... Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...Sünnetini, askerliğini hatta evliliğini de göresin inşallah, tabiki neşe sağlık ve huzurla...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Allah anali babali buyutsun insallah
bahtida guzel olsun