Askerlik depresyonu:(

İnşallah canım inşallah senın az kalmış ama benim daha kocaman 10 ayım var :/

İnşallah canım inşallah senın az kalmış ama benim daha kocaman 10 ayım var :/
Üzülme canım ya geçer gider problemsiz olsunda beklemesi kalsın. Bende çok ağlar ahlanır vahlanırdım bak az kaldı. Uzaktan demek kolay herkes farklı yaşıyo ama geçiyor inan. Çokca dua et ikinizinde buna ihtiyacı var,bende öyle yapıyorum maalesef duadan başka elden bişey gelmiyor.

Bende asker yolu bekliyorum uzun donem 36 günümüz kaldı . Aynı sorun bende de var. Başlarda boyle değildi askerliğin bitmesine yakın ne kavgalar ne savaşlar anlatamam boş boş şeyler için. Askerde mantık yok diyorlar mış kendisi de hiçbir şeye mantıklı bakmıyordu garip garip hareketler birden sinirlenmesi. Askere gitmeden çok nadir tartışan bir çifttik ama askere gidince o çiften eser kalmadı. Zaman azaldıkça daha da kotu oldu bu. Son kaç haftadır biraz da iyiyiz. Çözüm :)) ; söylediği herşeyi takmıyorum he diyip geçiyorum, çok fazla konuşmamaya çalışıyorum , o sinirli olunca daha Bi yumuşak dille konuşmaya çalışıyorum, hiç bir tartışmaya girmiyorum onunla sonu büyük kavga oluyor. Onların orda bizi anlaması biraz güç. Erkekler askere gidince sanki biraz ds bencil oluyorlar bunuda fark etmedim değil.
Rabbim asker yolu bekleyenleri hemencik kavuştursun :))

Doğru ben burda nelerle ugrasıyorum bide seni çekemem tribine giriyorlar. Beni son bi kaç haftadır aramıyor bile konuşmak ıstemıyor. Cnım sıkkın konusup sana sarmamak için aramıyorum diyo. off anlamadım gitti. Ömrümden ömür gitti ya. Vallahi eski mutlu günlerimi özledim. Gülmeyi özledim.

Amin canım çok iyi anlıyorum seni insan kendi kişiliğinden ödün veriyor askerde üzülmesin sinirlenmesin diye haklısın kelimesi sakız oluyor azına. Bence onların nazi sadece bize geçiyor. Sabret canım yanyana olunca o küçücük sorunlar yok olur hasret giderirken. Allah sabır versin cnım

Eşim askere gittiği ilk günlerde ikimizde çok stresliydik fakat şimdi günlük hayatımızda yaptığımız bazı küçük hatalarımızın farkına vardık ve eşimin bana olan bağlılığı daha çok arttı çok şükür... Madamamaya sabret tatlım biz anlayamıyoruz belki ama askerlik psikolojisi çok farklı elinden geldiği kadar anlayışlı olmaya çalış zaten çok az bir zamanınız kalmış.... Darısı bizim başımıza:)))
Sağolun. Sizin eşinizde değişmeler oldu mu peki beklemek çok zor evet ama bide huy değişince zorluk ikiye katlanıyor.

Kesinlikle öyle geçiyor bir şekilde geçmek zorunda zaten hayırlısıyla geçer gider bu günlerde inşallah sağ salim kavuşalım da :)

Bende aynı şekilde. Artık bitse de huzurumuza kavuşalım. Sanki bende askerlik yapmış gibi hissediyorum. Bizim 1 hafta boyunca hiç konuşmadığımız oluyor bakıyorum kendisi arıyor. Üzerine gidince bakıyorsun bir nokta kadar şeyi fil kadar büyütüyorlar . Sabır.. Yapacak başka birşey yok. Ama kendisi de gelince bana yaptığı bol tripleri boş yere sorun çıkarmayı ona da yapacam soyledim de kendisine baksın nasılmış hoşmuymuş anlasın biraz neyin ne olduğunu. Aaaaaa hep onlar mı yapacak :) şaka bir yana inşallah zaman çabuk geçer de biter . Hayırlısıyla sağlıyla inşallah dönerler

Allah sabır versin ya valla yazdıklarını okuyunca korktum bende benimde 4 yıllık ilişkım var Allaha şükür fazla kavgamız olmaz arada sırada olur her ilişkıdeki gibi o da aile arasında bişey takalım gelecek sene kışın askere gidiyım dıyo ya nasıl dayanırım bilmiyorum kı off off şu askerlik sevenleri ayırmasa biz de onlarla gitsek nolur sankiiii varlıgımızı kimse hissetmez valla cok konusmayız

Benim de erkek arkadaşım askerde, çok şükür öyle sorunlarımız olmuyor ama şöyle duydum hep büyüklerden. "Askere he de geç." Ben sinirlensem de çok yıpratmamaya çalışıyorum. Şuan eminim psikolojisi bozuk, en yakın arkadaşım geçenlerde askerdeki sevgilisinden ayrıldı, o da bi tuhaflaşmıştı. Sabret az kalmış. Bak bi dönünce nasıl olacak. Ama malesef erkeklerde bu dönemde bir tuhaflık oluyor. Malesef ya sabır diyeceksin..

Bir an önce gitmesini tavsiye ederım canım benım sevdiceğim bir yıl geç gitti şimdi 2 aylık asker çok zorlanıyor mayıst gitme olasılıgı yok mu?

Ailesi ona çok düşkun aslında ona kalsa hiç gitmez ama eninde sonunda gidecek. Hiç üstüne düşmüyorum askerlik konusunda o yuzden fazla açmak ıstemıyorum o konuyu. üzülüyor çunku

Bir an önce gitmesini tavsiye ederım canım benım sevdiceğim bir yıl geç gitti şimdi 2 aylık asker çok zorlanıyor mayıst gitme olasılıgı yok mu?
Ailesi ona çok düşkun aslında ona kalsa hiç gitmez ama eninde sonunda gidecek. Hiç üstüne düşmüyorum askerlik konusunda o yuzden fazla açmak ıstemıyorum o konuyu. üzülüyor çunku

Canım bizdede bi ton sorun var. Annesi beni suçluyor askere gitti diye ona kalsa göndermeyecekti daha 1 yıl geç gitmesine ragmen ama ne kadar erken o kadar iyi oluyor kuzum yine de siz bilirsiniz tabi benım askerım şubatta gitti şimdi 2 ay oldu gidelim rabbım nasip ederse seneye subatta kavuşucam . Ve iyikide şubatta gitti dıyorum mayısta gidecekti normalde ben tutturdum subatta git diye şimdi iyiki şubatta geldim diyor o da.

bizimkıde önumuzdekı sene kışın gitmek ıstıyor insallah zaman çabuk geçerde sevdıklerımıze tez zamanda kavuşuruz merak edıyorum askerde telefonla konusuyomusunuz yanı şahsı telefonu hala yanında mı ?

Benımkide uzman canım. Son zamanlarda soğuk davranma,ani tavır değişimi aniden bağırmalar,ilgisizlik,annesini arar beni aramazdı mayısta isteme olcaktı. Ne mi oldu bugün kendi Ben aileme söyledim sende söyle ailene ben kendimi alıştırdım ayrılığa sende alış buraya kadarmış dedi !! Gözünün önüne bak nişanlın yada sözlün yaptığını farkında olup arkasına sığınmasın. Kızdığını bi şekilde anlat ona.

Yaşadıkları normal şeyler değil. Hiç bilmedikleri bir ortamda, hiç tanımadıkları kişilerle, sürekli emir altında aylar geçirecekler bu davranışlarını normal görün. Alttan alın üstlerine gitmeyin bir süre. Ben de asker bekliyorum biz de tam tersi oldu bu süreç.

Benim hikayemede çok benziyo annesini arayıp beni aramamalar başladı ..Off çok zor ya. yıllarını verdiğin insandan böyle bişeyle karsılasmak hemde çok severken insan gerçekten paramparça oluyo. Ben konuşmaya çalıştıkça benden kaçıyo konusmuyo hiç bir şekilde. konuşşak belki herşey daha da netliğe kavuşacak ama maalesef.

Çok şanslısın gerçekten değerini bil sevdiceğinin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…